bambi

Vad gör man en regnig mors dag? Man åker till Fjärilshuset!!
 
Idag passade vi på att åka ut till Fjärilshuset. När jag googlade (bambi + fjärilshuset, det är så jag brukar söka när jag ska hitta saker på bloggen) så såg jag att det snart är tre år sen vi var där. Det ligger i Solna och det är inte så svårt att ta sig dit (åka till Odenplan och sen buss 515 därifrån) och dom har öppet året runt. 
 
 
Jag fullkomligt älskar att vara Polarn och Pyrets bloggkompis för att jag älskar deras kläder men jag älskar också att dom hela tiden hittar på roliga saker för oss bloggkompisar. Dom skickade nämligen en My Day upplevelse till oss och då kan man bland annat få inträde till Fjärilshuset och fika där.
 
 
Fjärilshuset är så mycket mer än bara fjärilar.... det är även fiskar...
 
 
...och sköldpaddor.
 
 
Men det är fjärilarna som man mest vill se och dom finns längst in där det är som en "regnskog" där det alltid är 27 grader. Så det blir väldigt varmt där inne efter ett tag! 
 
 
Zack fick ha en av fjärilarna på sin hand och den ville nästan inte lämna hans hand sen....  :)
 
 
I början blev det mest bara spring runt runt och man hann knappt se något, men sen när barnen lugnade ner sig så kunde vi stanna till och titta på allt.
 
 
Förutom My Day-upplevelsen så fick Zack nya kläder också från Polarn och Pyret. En rutig skjorta och ett par turkosa jeans. Jag älskar Polarn och Pyrets färgglada jeans och har köpt flera par förut. Gillar även att dom är smala och går att reglera i midjan. 
 
 
Fjärilshuset har även en väldigt stor affär där man kan hitta allt möjligt roligt...
 
 
Sen så fikade vi innan vi tog bussen hem igen!  :)
 
 
P.S. Imorgon startar en tävling i samarbete med Polarn och Pyret.... så håll utkik!
#1 - Julia - Nailart

Låter som en jättemysig utflykt! :)

#2 - johanna

Härligt och vilka fina bilder.

Du.. jag tänkte tipsa om ett recept jag lagt ut i bloggen idag. Du som gillar att baka.. tror du skulle älska denna http://blogg.alltforforaldrar.se/missjoi/2013/05/26/recept-varmlandsk-smorholekaka