bambi

Vinn en stekpanna som gör det omöjligt att bränna maten
 
Hackman har kommit med en ny stekpanna med NOH-tekniken som inte hettas upp till mer än 230 grader. Därför skadas beläggningen i pannan inte av överhettning, och oljor och fetter kan inte börja brinna.
 
 
Jag testade själv stekpannan och när jag sköljde av den, innan jag skulle använda den, så märkte jag att vattnet stannade inte på ytan utan bara rann av. Den var helt torr även fast jag inte hade torkat den!
 
Hemma hos oss brukar stekpannorna ha en livslängd på 1-2 år men denna panna ska tydligen ha en mycket mycket längre livslängd, just för att beläggningen inte skadas av för mycket värme på samma sätt som i vanliga stekpannor.
 
Nu har även ni chansen att testa denna mirakelstekpanna (värde 800 kr)! Allt ni behöver göra är lämna en kommentar till detta inlägg med en kort liten motivering till varför just du ska vinna! Tävlingen avslutas den 30 maj.
#1 - Emmelie

Detta hade varit den ultimata stekpannan för våran familj :) sambon har börjat titta på matlagningsprogram och vill gärna laga mat men har en vana att bränna maten :( så det slutar oftast med att vi får slänga maten och äta "färdigmat". Så detta hade varit en toppen grej till honom!

#2 - teasa

Wow.... den vill jag verkligen utmana :) stekpannan alltså. Stekpannelivslängden är 1-2 år hemma hos oss också. Hur jag än lagar mat kommer stekpannan fram i de allra flesta fllen. Hackman, come on så ska jag testa :)

#3 - Hundmorsan

Oooh :-) Jag önskar mig en sån! Vi har f.t bara 1 stekpanna som är så dålig att allt bränner fast. Dessutom är den skev :-) Hade varit perfekt nu när vi flyttar till hus och har större matlagningsmöjligheter.

#4 - Marlene W

Wow! Vi har kikat på en ny stekpanna länge och den här verkar ju toppen! Tyvärr slutar vårt letande alltid med en suck för att en bra stekpanna kostar en del. Och då drar vi till med "Amen den gamla funkar ju faktiskt fortfarande. Vi kanske ska vänta ett tag till?" Ett tag till har varat i snart 1 år och jag är så less på den vi har just nu! Beläggningen har lossnat och maten blir lätt bränd i den. Nu har min sambo blivit varslad och min tjänst tar slut sista maj, närmsta tiden blir det absolut inga "onödiga" inköp. Jag skulle bli så otroligt GLAD om jag vann denna!! :)

#5 - Pia

Det vore nåt för oss! Våra stekpannor har bågnat och dessutom är vi på god väg att äta upp teflonet (inte är det kvar i pannan iaf *urk*)....antar att det beror på att vi har haft för hög värme. Hoppas på tur :)

#6 - Lena

Vilken bra vinst! Våran stekpanna är så dåligt att det knappt går att steka något i den. Vi behöver verkligen en ny. Mina barn längtar efter sina pannkakor som nu blir helt brända pga så dålig stekpanna.

#7 - Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

Hemma i vårt kök
lagar vi mat med kärlek och lök.
Men det är också ett faktum känt
att varje middag innebär något bränt.
Det luktar och ryker i hela trappen
och inte hjälper det att trycka på fläktknappen.
Spisen är så gammal och fläkten värdelös
hade en gång öppet fönster men jag frös!
Att flytta från eget hus till lägenhet
där vaktmästaren är långsammare än en get..
det var inget kul
och innebar bara en massa strul!
Så nu håller vi tummarna hårt
att vinnarmailet blir vårt!
Så kan vi kanske steka mat och lök
utan att hålla på å dö i vårt lilla kök ;)

Hoppas!
Kraaam

#8 - madde

Åh denna vill jag vinna!
Vi kommer vi lägenhet snart och har sparat på oss en del grejer redan men vi har ännu ej ngn stekpanna!
Hoppas på vinst:)

#9 - Felicia

För typ två månader sedan fick jag reda på att man inte ska skölja av varma stekpannor, och detta fick jag alltså lära mig den hårda vägen, genom att helt enkelt offra min mors nya stekpanna till kunskapen... Haha! Vore himla kul att ge tillbaka stekpannan till henne, då den jag råkade ta sönder var ca 4 timmar gammal....

#10 - Linda w L2K - Vinn sommarens läckraste väska!!!

Hehe! Det där vore stekpannan för mig! Jag vet inte hur många olika modeller på stekpannor jag har bränt sönder! Eller fått att bli skeva i botten. Tom handtagen har lossnat... Och inte lever dom några 1-2 år heller... Nu börjar jag dessutom få konkurrens av barnen så en rejäl stekpanna vore nåt...

#11 - hannah

Vore perfekt här hemma då plötsliga avbrott i matlagandet (typ skrikande bebis, blöjbyten, eller bara allmän distraktion) inte behöver vara lika stressframkallande! Inte behöva oroa sig för att maten ska förkolnas eller brinna är ju guld värt.

#12 - Sandra

Vi har fyra stekpannor, ingen är bra.
nr 1: inköp av mig för sex år sedan. Ägg fastnar. Alltid.
nr 2: oklart ursprung, möjligen funnen i och "adopterad" från studentkorridor. Oklar ålder. Minst åtta år. Används när vi inte orkar diska de andra.
nr 3: arvegods från flyttande vän, ålder okänt. Ursprungligen teflon, nu någon typ av beläggning av insjunket fett. Fungerar helt okej, men lite halväcklig.
nr 4: gåva från min mor för kanske sju-åtta år sedan. Teflonbeläggningen har släppt, och den är inte längre rund för att jag tappat den i golvet. Bra till amerikanska pannkakor om en vet var en kan hälla smeten.

En ny stekpanna för att ersätta någon/några av de vi har kanske inte vore så dumt!

#13 - SandraBirgithe

Jag är verkligen i behov av en ny stekpanna. Min förra släpper teflon som bara den och någon ny har jag inte råd med just nu som fattig student. Står just nu mellan jobb och csn och lever inte fett tyvärr. Men en stekpanna skulle ju bli lite plåster på såren, och en utgift mindre :)

#14 - Anna.P

Åhhh denna hade varit perfekt för mig. Jag är portad från vårt kök då min man påstår att jag tom kan bränna tevattnet. Givetvis stämmer inte detta men jag kan erkänna att min mat ofta smakar lite bränt, som en extra krydda och detta uppskattas inte i min familj ;)
Så nu hoppas jag på tur så jag kan få börja vistas i köket på nytt :)
Mvh
Anna.P

#15 - Matilda Brandtberg

Jag fullkomligt älskar att laga mat men som en fattig student så har man inte råd att köpa bra redskap i köket.. Jag skulle bli hur glad som helst om jag fick chansen att prova denna stekpanna! :)

#16 - -ME-

Jadu, jag önskar verkligen att vi kunde vinna den här. Inte mest för min skull, utan för att maken fått för sig att han ska äta stekta ägg och stekta grönsaker till frukost varje morgon och sen envist sköljer teflonpannan i för kallt vatten så den ser ut som hej kom och hjälp mig. Jag tänker att om pannan blir max 230 grader och dessutom är sådär lättdiskad, då skulle den revolutionera inte bara hans morgnar utan även mina middagslagningar när jag skulle hitta en icke-flagig panna i kastrullskåpet...

#17 - Susanne

Åh den vill jag så gärna vinna! Alla mina stekpannor blir förstörda och när det är dags att köpa ny så blir jag snål och köper en som inte håller... Snälla hjälp mig bryta denna trend :-)

#18 - Ottilia Friberg

Om jag skulle vinna denna stekpannan så skulle jag direkt ge den till min mamma! Hon är den som alltid lagat mat till familjen genom åren oavsett vad, spelar ingen roll om hon var riktigt trött efter att ha tagit hand om oss barn hela dagen eller var förkyld. Hennes mat är helt gudomlig och att ge henne denna skulle vara ett sätt att visa hur mycket jag uppskattar det hon gör! Eftersom hon spenderar så mycket av sin fritid med att laga mat åt oss så tycker jag att hon förtjänar en extra brastekpanna som den här!
/Ottilia

#19 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag vill vinna för att jag försöker vara så miljövänlig. Älskar att laga mat, men det är så trist när det bränner fast hela tiden! :(

#20 - Angela

Oj oj oj vilken toppentävling! Vår stekpanna här hemma har slagit sig så i mitten bränns allting medan man steker fint på sidorna, så det luktar alltid bränt när vi steker nåt här hemma. Har länge tänkt köpa en ny, och har kollat in Hackmans stekpannor, men då vi har haft en tuff period med dåliga inkomster just nu så är en stekpanna ingen prioritering eftersom vi redan har en som "funkar". Skulle bli överlycklig om jag vann denna!

#21 - Jessica Sundberg

Varenda stekpanna jag har hemma har fått skadad beläggning och är helt obrukbara. Nu behöver jag en som jag kan ha ett tag. En som tål att användas!

#22 - Elin

Jag bor än så länge hemma, men snart är även jag redo för att lämna boet, och en stekpanna har jag ännu inte lagt till i min bra-att-ha-i-köket-lista, haha. Jag älskar saker som är annorlunda och som har bra kvalité, så denna skulle passa perfekt till mitt kök!

#23 - MansonDust - en mammablogg om barnmode

Åh fy tusan vad jag håller tummarna nu.. Här går det åt stekpannor! Inte ens ett år håller våra & just nu får jag använda en stor & otymplig wokpanna när jag lagar mat, för vi har ingen annan. Jag lagar mycket mat då vi är sex st i familjen, så det vore SÅ roligt & nödvändigt att vinna denna. HOPPAS HOPPAS!! :D

#24 - Sarianne

Båda jag och min man är riktiga "mästerkockar", dvs vi bränner den mesta maten, mest jag faktiskt hade varit roligt att testa om den faktiskt klarar av även min matlagningskonst :)

#25 - Frida

Åh, det vill jag vinna. Nu är det dags att sätta min sambo på plats som har gett mig köksförbud hemma hos oss och som hävdar att man bara kan steka i en gjutjärnsstekpanna.

Nu ska jag laga mat i allt annat än hans gjutjärn...
Vill jättegärna vinna för att ge honom en knäpp på nosen, men självklart oxå för att det är ett superpris/-)

#26 - Liza

Jag skulle faktiskt vilja vinna stekpannan till min kära mamma. Hon har uppfostrat och fodrat mig i tjugo år, under dessa tjugo år har hon fått knåpa ihop nya maträtter, som hennes kräsna dotter skulle kunna tänka sig att få ner. Trots detta, har hon alltid stått framför spisen och dragit av låt efter låt. Att laga mat gör henne lycklig och det är allt jag vill att min mamma ska vara, därför vill jag vinna denna till min uråldriga men ack så älskade mamma.

#27 - Emma

Åh jag skulle gärna vinna en! Vi äger faktiskt inte en enda stekpanna, bara en traktörpanna. Maken steker alltid allt på maxvärme, vilket ger rätt kort livstid på pannorna. Påpekar man det så säger han bara "men då får du steka själv då om jag inte får göra på mitt sätt". När han redan så sällan steker så låter jag honom hållas...:-) Så snälla, ge oss en stekpanna som tål allt!

#28 - Luxxie - kreativt kaos och konstigheter

Jag skulle gärna vilja vinna den här stekpannan. Jag och min pojkvän kommer att flytta i höst och börja plugga båda två. Vi har många år av plugg framför oss och leva på knappa medel. Det vore väldigt kul att vinna en sådan fin och bra stekpanna som ligger långt över vår prisklass. Den har ju dessutom så lång livslängd och vi kommer laga all mat hemma och nästan aldrig kunna gå ut och äta. Den skulle verkligen bli välanvänd och jag skulle bli jätteglad om vi vann. Som student har man inte mycket fina saker, men det vore kul om att ha bra verktyg att laga mat med.

#29 - Krista

Låter spännande, är ju så irriterande att råka bränna vid mat. Vi behöver nya stekpannor för nu har vi bara en enda kvar sen vi flyttade till en lägenhet med induktionshäll. Tydligen funkar inte kärl som inte är magnetiska, det var nytt för mig. /Krista

#30 - Cissi F

Med två gamla Ikea-stekpannor hemma, med teflonet flagandes i, vore det en dröm för mig och barnen att vinna en sån här stekpanna. Ffa med mina matlagningsskills... heh...

#31 - Karin

Å! Den där skulle sitta som en smäck i vårat kök. Tror jag sabbar en stekpanna om året. Jag och husgeråd är ingen bra kombo, men kanske skulle den där pärlan överleva ert tag. :) Har även pajat ett gäng bestik, 4 slickepottar, två elvispsvispar och här om dagen bröt jag sönder våran dammsugare. Skulle behöva lite mer tur och en ny, fin stekpanna. ;)

#32 - Emeli

Den här vore verkligen toppen för min sambo. Han har ofta för hög värme och maten blir lätt bränd och stekpannan förstörd.
Hoppas hoppas på en vinst :)

#33 - Karin

Låter nästan för bra för att vara sant!? Men jag antar gärna utmaningen och testar vad denna panna pallar. Hör hemma har vi avverkat 3 st det senaste året. Och jag kan nog inte ens skylla på maken, det är jag som är stekpanne-slaktaren ;)

#34 - Angelica

Jag är gärna med!

-Jag älskar att laga mat, det finns inget bättre. Med en pappa som kock så har han lärt mig vad god mat är och en tumregel är bränn inte maten *ler*, så om jag kan få laga mat och ta hand om sonen samtidigt som maten inte bränns vid vore en perfekt middag och en perfekt måltid. Man slipper på så vis slänga mat och diska ur för att börja om.

-Ha en toppendag söta!

#35 - Lina Eckerström

Jag lyckas förstöra ALLA våra stekpannor och min man får snart ett psykbryt på mej. Det kostar ju att köpa nya hela tiden bara för att jag aldrig lär mej.
Hade blivit väldigt glad om jag fick överraska min man med denna stekpannan som jag inte kan ha sönder... (lika lätt) :)

Håller tummarna stenhårt.
Ha en fin kväll :)

#36 - Maria

DEN hade varit perfekt för mig! Jag bränner alltid smöret när jag ska steka. Ofta 2 och ibland till och med 3 gånger efter varandra. Jag startar pannan, i med lite smör och sen ska jag rafsa fram massa i kylskåpet. När jag är tillbaka vid pannan är det bränt sedan länge.... Pinsamt, men sant. Så, det verkar som jag behöver en annan sorts panna - denna! :-) Håller tummarna!

#37 - Emmie Johannesson

Oj, den här är ju som gjord för mig!
Jag flyttade för två månader sedan till en lägenhet utan fläkt ovanför spisen och jag har inte lärt mig min spis än då allting blir jättevarmt på en gång och maten bränns och brandlarmet går. Så jag har fått laga all min mat i ugnen det senaste. En sån här stekpanna vore perfekt!

#38 - Jessica

Wow det står ju Jessica på den! Älskar att laga mat och den där skulle passa jättebra i mitt kök och användas flitigt :)

#39 - Sara

Åh, vilken kul och lite annorlunda vinst hos dig! Mycket trevligt! En sådan skulle göra sig bra hos mig och min sambo. Han är inte världens bästa på att laga mat men lär sig gärna. Sist blev falukorven lite väl bränd, men med en sådan lyxig stekpanna kan väl han inte misslyckas med falukorven eller? Jag hoppas han får chans att testa den! =)
/Sara

#40 - Sandra C

Åh! En sån skulle jag vilja ha! Dels för att vi är i behov av en ny stekpanna, men också för att JAG behöver en sån. Jag är nämligen expert på att sätta på en stekpanna med olja i och glömma bort... :/ Rökigt, illaluktande och brandvarnare har gått igång x antal gånger. Ingen höjdare!

En sån där stekpanna skulle både jag och mannen bli glada över. Både för matlagningens skull, men också för vår säkerhets skull ;)

#41 - storasyrran

Efter att inte ha kunnat äta eller laga stekt mat i över 10 veckor p.g.a. graviditetsillamående så vore det ju trevligt att få lite nyinspiration nu när man kan vistas i köket igen!

#42 - Julia - Nailart

Oj, vilken läglig tävling! Min sambo blev av med jobbet för en månad sedan och jag pluggar, så vi har inte råd att köpa en ny stekpanna som vi verkligen behöver. Vi köpte ett två-pack med en stor och en liten stekpanna i julas på Biltema för 89 kr och dom får grismage när man steker så maten blir inte jämnt tillagad. Fruktansvärt frustrerande! Den här stekpannan hade ju varit helt toppen att laga mat med! Den verkar grym :)

#43 - Jonna

jag har två stekpannor, båda köpta på loppisar... ja, du hör väl. stekpannor med 1-2års livslängd? jag har använt mina pannor ett år och det har ju blivit använda innan också... tror det är dags att förnya mina stekpannor lite! kanske genom att vinna denna tävling..

#44 - Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥

Vi köpte en ny stekpanna på Rusta...behöver jag tillägga att den är så dålig. Skulle satsat lite mer pengar på en bra stekpanna. Jag behöver verkligen en NY. Hoppas på vinst :)

#45 - Emma

Vår stekpanna sjunger verkligen på sista versen, och har gjort det i flera år egentligen. Jag har velat köpa en ny, men eftersom jag velat ha en av bra kvalitet och varit lite snål med att lägga mycket pengar på en stekpanna så har inte ekvationen gått ihop. Nu börjar det bli panik, så att vinna en ny vore guld värt!

#46 - Janette

Wow - på önskelistan, en stekpanna för frukostomeletten skulle vekligen vara uppskattat!

#47 - Frida Bergner

Självklart vill jag vinna denna stekpanna.

Önskar jag hade en sådan bra stekpanna, så det vore roligt att laga mat. Den jag har nu är skev och det är inte alls roligt att laga mat i den.

#48 - Carolina

Wow, vilken grej!
Med denna i köket kanske även jag hade blivit en mer matduktig tjej!

#49 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vilken toppen tävling.

Min make ofta maten i stekpannan bränna.
Jag önskar han sig istället som en mästerkock fick känna.
Därför vill jag gärna vinna en Hackman stekpanna.
Få ge den till maken så han vid spisen gärna vill stanna!

#50 - Jennie

Vill gärna vinna pannan
Vi måste ofta köpa nya då det verkar vara en riktig förbrukningsvara hos oss.
De bångnar, handtagen blir skeva och lösa, allt bränner fast
Vore en dröm att få en riktigt bra stekpanna nån gång

#51 - Erika

Wow! Även här är det (st)rykande åtgång på stekpannor, vi lagar mycket mat såklart som alla andra barnfamiljer. Jag springer ständigt mellan barnen och matlagningen så ofta bränns det vid, även om barnen är med för då behöver de hjälp med något, jag vänder ryggen till... Och vips! Jag vill verkligen utmana denna panna, klarar den även vår familj? 😜

#52 - Maja

Jag vill vara med och tävla om en stekpanna till min man. Han bränner det mesta och svär varje gång han ska laga mat över att vi bara har en gjutgärnspanna (han tror det är därför maten bränns vid). Men andra stekpannor har ju så kort livslängd så jag tänker inte köpa någon och han kommer sig aldrig för. Så detta låter som en stekpanna för min man! Och då kan man ju hoppas att vi skulle kunna dela lite mer på matlagningen än idag.

#53 - Bea

Pannkakor säger jag bara! :-) Klarar av att göra en, den första och resten bränns, inte nog med det så går brandvarnaren igång då jag rökfyller hela lägenheten. Jag garvar åt det men det är frustrerande att alltid hänvisa till min man när barnet vill ha pannkakor som är favorit just nu. Hade ingen aning att såna pannor ens existerade. Jag skulle bara bli så glad om jag vann att jag skulle vilja ställa till med kalas för familjen med pannkakstårta, vilken dröm! :-))

#54 - lisette bäcksro

vilken bra tävling! en ny stekpanna hade jag verkligen behövt. vet inte hur många jag har slängt under årens lopp, de blir alltid dåliga i beläggningen! och buliga undertill så maten steks inte jämnt. knappt frustrerande när man gör pannkakor eller pannbiffar!!! =/

tänkte senast igår att vi verkligen behöver ny stekpanna - men jag tycker det är sådan ångest att åka till det stora blågula huset för jag vet att stekpannorna är skit rent ut sagt. och jag är inte personen som lägger en massa pengar på stekjärn.

denna hade verkligen behövts hemma hos oss kan jag säga så jag håller tummarna hårt för vinst! =)

#55 - Ester

Åh åh åh, den här vill jag ha! Just nu är jag mammaledig och lagar extremt mycket mat. Ibland kanske man inte hinner titta till maten när man borde eftersom ett barn gnäller eller behöver något. Vore bra att veta att den inte bränns då!

#56 - Sandra

Med tre småbarn hemma är det lätt hänt att maten bränns vid då man måste hjälpa dom med diverse saker under matlagningen, toabesök mm. Dessutom är de stekpannor vi har ganska så utslitna. Jag skulle bli jätteglad om jag fick möjlighet att testa denna nya stekpanna!

#57 - Mia

Vill gärna vinna den där stekpannan åt min son, den hade varit perfekt för honom nu när han precis flyttat hemifrån och redan lyckats bränna sönder sin stekpanna (förvisso en begagnad han fick med från mig) Vi sparar för att köpa lite ny köksutrustning åt honom men flytten kom väldigt hastigt så vi hann inte riktigt med. Vinner jag stekpannan kan han satsa på en bra kastrull också! :-)

#58 - Fnulan

Åh detta behöver jag! Bara för att övertyga mannen att kvalitet är bäst! Han kommer hem med billiga stekpannor från jobbet... suck... 1 år sen kommer han med ett nytt. Att män inte kan ge sig!!
Kramen

#59 - Kristina K

Jag skulle ge den till min mamma som nyss fyllt sjuttio - som tack för alla fantastiska plättar och andra smaskigheter hon bjuder mig och barnen på. Har dock märkt att hon har en tendens att "bränna" saker... vet inte om det har med åldern att göra, men allt ska vara så himla genomstekt, uti detalj.
Den här stekpannan skulle verkligen komma till sin rätt hos min matglada mor- och vi skulle få ta del av dess verk någon dag i veckan (minst!) :-)

#60 - Lilla A

Vilken tajming!
Jag har en stekpanna som är min favorit av den enkla anledningen att det är minst kass. Igår tappade sonen den i golvet så lillasyster vaknade totalt vättskrämd (så ögonen var utanför och vände) och handtaget gick av! Nu har vi två kassa som vi aldrig använder och en lite mindre kass, fast utan handtag så vi kan inte flytta den utan grytlappar...
Håller tummarna tills de vitnar och hoppas på den fin fina stekpannan

#61 - Silla

Låt mig bli mästerkock i köket!
Denna kan underlätta för då kan jag fler magar mätta, min gäst kommer stanna efter att fått mat i denna panna...

Tjolahopp från Silla

#62 - Malin Svensk Björck

Hej!
Jag skulle vilja vinna den här till min man<3
Pga sjukdom orkar jag inte längre laga mat speciellt ofta så maken har börjat intressera sig mer och mer för det. Han har blivit jätte duktig men tyvärr har det gått åt ett par stekpannor på kort tid;-) Han känner sig lite misslyckad säger han men jag tycker han är duktig. Men det vore perfekt med en sån här till honom. Då kan han fortsätta utveckla matlagningen men slippa förbruka stekpannor på löpande band;-)
Ha en fin dag!
Mvh
Malin Svensk Björck

#63 - Malin

Som nybliven universitetsstudent som är medveten om att jag ska gå kvar 4,5 år till och kommer flytta hemifrån under den tiden så känner jag paniken för hur jag ska ha råd med allt.... Jag har samlat olika saker till hemmet i många år och fått ihop en del, men det är så mycket som saknas! En stekpanna är ju en av de sakerna och därför skulle jag bli överlycklig om jag kunde få vinna! :)

#64 - Lotta

Med två tonåringar och en induktionshäll ¨går det åt stekpannor i parti och minut, de ska ju bara kolla något snabbt på datorn och vips så var stekpannan sönderbränd och herrn i huset river sitt hår, vore kul att förära min älskade sambo med en ny fin stekpanna, han är en jäkel på att laga mat och förtjänar det bästa!

#65 - Sofi

Jaa, men vilken bra tävling.
Blev hit länkad från Fnulan, så nu håller jag mina tumma för vinst!
Är själv dåliga på att laga mat, så en sån här bra stekpanna skulle jag inte kunna misslyckas med!

#66 - m i l l a h . s e

Ååååå vore nåt för mig som är rätt kass i köket... Ikväll fick ungarna brända hamburgare :/

Trevlig helg!

#67 - Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Varje kväll steker jag omelett till mig och typ varannan gång bränner den fast. Så detta vore ju perfekt att ha till min omelettstekpanna =) Och självklart till allt annat som ska stekas också! Vore jättekul att testa!

#68 - care69

Jag är gärna med!
Här hemma går det också åt stekpannor i ett rasande tempo. Det är väl effekten av att barnen börjar laga mat och det känns ju svårt att klaga på...
Men en panna som inte går att bränna sönder vore ju alldeles, alldeles underbart, som Askungen skulle uttryckt sig.
Länkat:
http://care69.blogspot.se/2013/05/30-maj-vinn-en-stekpanna.html

#69 - Emely Tuväng

Härhemma är det mest sambon som lagar mat och han har klagat lääääänge på våra billiga IKEA stekpannor så om jag vann skulle han bli väldigt överraskad och det hade varit roligt. :) Så slipper han svära och leva varje gång han steker något! :P

#70 - Anna Lundkvist

Maken hotar med att sluta laga mat om han inte får en bra stekpanna snart. Hjäääälp!!! Jag som älskar hans goda matlagning - klart jag vill han ska fortsätta botanisera i köket =)

#71 - Camilla

Åå den stekpannan oss perfekt.. Jag köper säkert 7-10 stekpannor per år tack vare att gubben "bränner" sönder stekpannorna när han ska vara snäll och laga mat.. Klagar hela tiden på att det är "skitpannor" jag köper. hihi.. Så om jag fick en "riktig" stekpanna och överraska honom med vore toppen..

Kram Camilla

#72 - Alexandra

Åh, denna skulle jag verkligen behöva! Med en dotter på 1,5 år som springer omkring, klättrar, öppnar ytterdörr och gör allt man inte får göra är det omöjligt att laga mat och samtidigt ha koll på henne. Det brukar sluta med att jag får stänga av plattan och ställa stekpannan åt sidan och vänta tills sambon kommer hem, just för att maten bränns vid annars. Om jag vann denna skulle jag kunna laga mat och ha koll på dotra samtidigt, utan att behöva äta bränd, svart, stenhård mat =D

#73 - Cissi

ÅH!
Den skulle vara perfekt hos oss. Barnen har tröttnat på svarta korvar och brända pannkakor :-S. Vore trevligt om de kunde äta utan att säga
- Vad är det svarta?

#74 - Heidi Larsson

Åh vilken tävling!!
Till midsommar firar jag och maken sexårig bröllopsdag! Han älskar matlagning, lagar nästan all mat hemma och tittar på alla matlagningsprogram på teve (Ja, det blir några timmar/dag... haha!) Den här stekpannan skulle jag vilja ge honom! Den verkar vääääldigt smart!! =) Kram!

#75 - Carola Paro

Min käre make lyckas alltid bränna sönder alla stekpannor, vore kul att se honom försöka med denna! Med tanke på att vi har två barn, jag själv pluggar och maken inte har världens mest välbetalda jobb känns det som att det är onödiga slantar att lägga ut på stekpannor hela tiden, vågar ju inte köpa en dyr då jag inte vet om den håller i längden. Men jag är glad över att maken lagar mat i alla fall, det blir gott trots att han bränner sönder pannorna då och då!

#76 - Spacegirl

Jag vill vinna därför att de få stekpannor jag har är inget vidare bra längre. Slitna & nötta, skulle mer än gärna vinna en ny :-)

#77 - Tesse

Har en kär stekpanna som är både gammal och sönder, så vill gärna ha en by favorit :)

#78 - Ellenor Bergström

Detta vore väl en fantastisk stekpanna till mig som ALLTID lyckas bränna eller få maten att koka över! Man ska bara skynda sig att byta blöja på lilltjejen, slå i gång en tvätt, eller likanande samtidigt som man lagar mat. Man försöker vara effektiv men lyckas inte alla gånger så bra ;)

#79 - Linda med 3

Den skulle jag vilja vinna till min man som ständigt är på jakt efter den perfekta stekpannan för då hade han kunnat sluta leta:). En present jag vet han hade uppskattat. Även resten av familjen hade blivit glada då vi får fortsätta att njuta av den goda maten;).

Kram Linda

#80 - Eva-Marie

Vilken härlig tävling! Den här stekpannan hade varit perfekt då jag ska lära min minsta son att laga mat. Han bor fortfarande hemma, men det är snart tid för honom att gå ut i vida världen. Kan han ha något bättre i bagaget,än sin mammas matlagningskunskaper? Ha det gott

#81 - Christina Frisberg

Woow!! jag älskar att laga mat och vill ju gärna ha bra matlagnings redskap, och har en del bra saker som globalknivar som jag knappt vill låta någon annan använda, och stekpannorna som varit såå bra som tonårsflickan inte orkat lyssna på mamma att man bara använder skonsam stekspade och visp i, nä fy fagerlunda såå förbenad jag blev när pannkakorna sitter fast som berget i botten på min braiga dyra stekpanna, den dagen förstod visst tonårsflickan att mamman hade lite temprament kvar. :) ja ja så kan det gå. men visst vore det bra kul ändå med en ny superbra stekpanna!!! :) den skulle stå gömd för dottern längst in i kastrullskåpet!!!

#82 - liselotte

Låter verkligen som något som skulle passa vår familj perfekt. Skulle vara så roligt att få testa en riktigt bra stekpanna, som dessutom är väldigt säker med tanke på max temperatur. Hoppas!

#83 - Marie S

Jag skulle vilja vinna för att vår stekpanna är helt...förstörd. Det värsta tycker jag är att vi inte själv har förstört det. När vi var inne och födde vårt 3:e barn så passade farmor o faster de 2 stora barnen (7 & 5 år) vilket resulterade i en förstörd stekpanna. De vet inte vad de har hittat på med den och de har inte köpt en ny. (vi hade investerat rätt mycket pengar i en stekpanna o den var bara drygt 1 år gammal) Min mamma gick o köpte en liten liten stekpanna till oss men som barnfamilj behöver man ett stor o rejält stekjärn o vi är verkligen i behov av ett och prioriteringen just nu ligger inte på att köpa ett nytt.

#84 - Sanna

Vi behöver verkligen nya stekpanna då den vi har är helt bågnad och mest vippar runt på spisen. :p

Hoppas på tur! Kramis

#85 - Helena

Med en tre-åring och en bebis som båda pockar på uppmärksamhet när det lagas mat vore det bra att kunna minimera risken för fastbränd mat.

#86 - Hanna

I höst börjar jag på Universitetet. Jag och min pojkvän ÄLSKAR att laga mat men det kan ju vara svårt som studenter att ha råd med rejäla grejer. Därför skulle jag jättegärna vilja ha den stekpannan! :)

Kram!

#87 - Sofia

Åh jisses, den här tävlingen kan inte komma mer lägligt för vår familj, vars ekonomi är i botten och BÅDA våra stekpannor just gått sönder. Har aldrig haft några rejäla grejer och det vore verkligen den bästa sommarpresenten att få laga mat i en riktigt fin stekpanna, eftersom vi gärna vill lägga de pengarna på annat men också är beredda att slå på stort nu när frustrationen är så stor över dessa skitstekpannor vi haft! Men som sagt, ekonomin är inte den bästa och det skulle betyda så mycket att vinna denna tävling!

#88 - SaraH

Hej jag vill super gärna vara med och tävla om den här vinsten. skulle behöva en ny. och den skulle passa super bra i mitt ny renoverat kök.

#89 - Johanna

Min 12 åriga son är duktig och nyfiken i köket. Han är gärna med och lagar mat. En egen stekpanna till honom hade gjort honom ännu mer motiverad till ny spännande mat, och han får en gladare mamma som får maten serverad :-D

#90 - Nathalié - Nybliven mamma till Charlie <3

En sån här stekpanna är ju rena drömmen kan jag lova! Jag vill så gärna ha en "riktig" stekpanna, men köper bara de billigaste som brukar finnas för 99 kr. De får man ju byta ut rätt fort dock för kvaliten är ju inte den bästa..

älskar att laga mat och med riktiga och bra redskap som denna Hackman stekpanna blir det hju mycket roligare! Charlie brukar få vara med mig i köket och sitta i sin babysitter och tycker det är himla roligt att se när mamma fjantar runt i köket, haha, och denna stekpannan gör ju att jag slipper oroa mig om jag behöver ta charlie och trösta eller mata :).

hoppas på tur, detta vore verkligen så himla roligt att vinna!

#91 - Mikaela

Flyttar hemifrån om några veckor och kan bara säga att åh såå härligt det hade varit att kunna börja vuxenlivet med en ordentlig stekpanna :) Annars lär det bli vad ekonomin tillåter nu när allt nytt skall inhandlas.. kvantitet framför kvalitet tyvärr! Håller tummar och tår :)

#92 - Camilla

Jag skulle verkligen vilja vinna den här stekpannan, inte till mig själv utan till min son som flyttar hemifrån i helgen! Känns helt otroligt att han är så stor och ska klara sig själv. Och för ett mammahjärta skulle det kännas skönt att veta att han har en säker stekpanna nu när han ska börja laga mat på egen hand :-)

#93 - Ulrika Renström

I vår familj har stekpannorna inte heller särskilt lång livslängd, det händer allt för ofta att nåt av barnen kräver uppmärksamhet när man satt på plattan för att värma stekpannan och vips så har den blivit på tok för varm och sakta men säkert vandrar även den stekpannan mot sitt öde på en soptipp nära oss. Att ha en stekpanna som tål vår omilda behandling vore en vinst för oss, miljön och vår ekonomi.

#94 - Therese

Åh vad roligt om jag hade vunnit ett stekjärn. Kanske hade jag blivit inspirerad att laga ännu mer mat. Kul med nya saker för de gamla stekjärnen börjar sjunga på sista versen.

#95 - Malin

Det känns typ som ödet att jag hittade till den här tävlingen, för jag kommer precis från köket och min sönderstekta stekpanna där 50% av maten fastnar. SOM jag har svurit över den senaste kvarten. Därför borde jag vinna en ny proffsig stekpanna som jag inte kan steka sönder!

#96 - Camilla E

Hej :)

Altaner och stekpannor hör kanske inte helt självklart ihop... Men vi har precis fått vår altan förstörd av någon felaktig färg/olja och detta har gjort mig både arg och ledsen, och något som skulle göra mig lite gladare är att få gå in och laga mat i en RIKTIG stekpanna som passar vår induktionshäll :)

/Camilla :)

#97 - Camilla E

oj sorry, läste inte datumet.... ;)