bambi

Har ni också blivit drabbade?
Det har ju varit så himla mycket snack både på Facebook och i tidningar om dom där bedrägeri-samtalen från Kongo. Imorse runt 6:20 ringde makens telefon fyra signaler och då var det från ett +242-nummer. Tur ändå att information sprids så snabbt idag via nätet så vi visste ju direkt att det var ett bedrägeri även om man kanske ändå inte ringer upp ett missat samtal från utlandet.
 
 
Det verkar som att det är jättemånga som blir uppringda. Har ni också blivit det?
 
#1 - fröken K | svensk amatörfotograf i Norge

Jag har ännu inte fått något samtal, men bor i Norge då. Kan förvänta mig att det kommer hit ganska snart när de ringt till de flesta i Sverige.
Tur att ni fått info om det. :)

#2 - Alfva

Det ringde till mig igår under Loppi Event, men jag visste ju inte då vad det var. Antog dock att det inte var någon som faktiskt ville prata med mig... :)

#3 - Världens bästa Maria

Sambon fick ett sådant telefonsamtal i förmiddags. Han hörde inte så när han tittade hade han ett missat samtal. Men oavsett varningar skulle vi aldrig drömma om att ringa tillbaka till ett okänt nummer, i synnerhet inte ett utlandsnummer, bara för att kolla vad de ville. Känner man inte igen numret och det inte är registrerat får väl personen ringa upp igen om det är något viktigt.

#4 - Magdalena

Hej!
Det ringde på min mobil igår men svarar aldrig på numret som jag inte känner. Svarar oftast inte när det står okänd.
Kram, Magdalena

#5 - Sofia

Sambon telefon ringde vid 02:30 i natt och då var det från ett sånt nr.

#6 - Nina

Ja jag blev det i lördags!