bambi

Lifeproof
 
Har ni hört talas om Lifeproof? Det är ett mirakel-skal till iPhonen och iPads. Jag fick hem ett skal till min iPhone och jag är helt tagen. Jag kan inte låta bli att visa alla den och prata om den för jag tycker att den är helt otrolig!
 
Den klarar av ett fall från 2 meter och den klarar av att vara under 2 meter vatten. Känns helt otroligt, känns som en livförsäkring för telefonen. Jag har hört så många som har pratat om hur dom har tappat sin telefon i toaletten, diskhon eller i betonggolv. Då känns det bra att skaffa ett sånt här skal innan nåt sånt händer mig (känns nästan som bara en tidsfråga...).
 
Man kan hitta skalet för 500-600 kr, jag vet inte vad det kostar att laga en sprucken skärm men om man har ett sånt här skal så slipper man vara utan telefonen medan den lagas och man slipper riskera att det "bara" är skärmen som har gått sönder. 
 
Alla som jag har visat skalet för har blviit så förvånad över hur tunt det är och det är inte tjockare än andra vanliga skal som inte ger samma skydd!
 
Har nån av er testat Lifeproof?
#1 - Jenny

Lita inte för mycket på det. Hade ett, det var vattentätt och funkade jättebra så men gick sönder helt vid ett fall på under 1m. Kanske fick ett måndagsexemplar men kan ju vara bra att ha i bakhuvudet att det kanske inte hållet helt vad det lovar! :)

#2 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Har ett till min ipad. Har kastat den rätt hårt i backen från ca 1m och haft det under kranen... funkar kanon. Skulle vilja ha ett sen när jag köper ny mobil också.