bambi

Loppi Christmas
 
Eventet som barnen gick modevisning på var Loppi Christmas, ett event helt och hållet med jul-feeling. Linda var där med sin dotter Annie, till Zacks och Leahs glada förtjusning. Våra barn har ju känt varandra sen dom var nyfödda nästan och det är så underbart att se dom växa upp tillsammans.
 
Det var svårt att slita barnen från Stor och Litens monter, som ni kanske förstår...
 
 
Leah hängde lite med Polarn och Pyrets kaniner.
 
 
Geggamoja var även där med sina mysiga mössor och filtar. 
 
 
Barnens favorit-utställare var nog Anthon Berg. Medan vi väntade på att modevisningen skulle börja så sprang dom fram och tillbaka där hela tiden och åt choklad. Dom blev bästisar med hon från Anthon Berg (en bra person att bli bästis med). Man kunde smaka på en massa choklad där men även doppa mini-marshmallows och gélehallon.
 
 
Yasuragi var där också, jag visste inte att dom hade egna produkter. Visst blir man sugen på att gå på spa bara man ser alla fina flaskor?
 
 
Croodarna och Epic visades upp också. Barnen har båda filmerna och har sett på dom flera gånger redan.
 
 
Doftljus kan jag inte få nog utav. Dessa underbara Yankee Candle ljus kommer ifrån Beauty Planet, som också var en av utställarna.
 
 
Goodiebagen var otroligt generös, där vi bland annat fick en stavmixer från OBH Nordica! Här ovanför ser ni mina favoriter. Jag blev bra sugen på Annas mandel pepparkakor, lät så himla gott och mina absoluta favoriter när det gäller trosor (vilket jag har nämnt många många gånger i bloggen tidigare) är helt klart Pierre Robert.
#1 - Lina

Fina bilder, himla mysigt event ju :) kram kram

#2 - Sofie

Tack, du hjälpte mig precis med 2 av årets julklappar...12 pack yankee candle :)