bambi

Apotekardisk
 
Ända sen Rachel blev besatt av en apotekardisk i tv-serien Vänner så har jag också drömt att ha en. Dom ser så härliga ut med alla sina små lådor. Så när Jysk ville sponsra mig med en möbel till köket så visste jag direkt vad jag ville ha!
 
Den är verkligen perfekt för just i köket behöver vi mer förvaring. Jag som älskar att baka har så mycket bakformar, tårtfat och dylikt som inte får plats. Det är också lite därför vi känner att vi vill flytta - vi får inte plats med allt i vår 3:a!! Men denna apotekardisken räddar oss ett tag i allafall, sen är den sjukt snygg också! Jysk har just nu 300 kronor rabatt på den till och med imorgon, så passa på!!
 
 
P.S. Håll utkik för snart dyker det upp en tävling i samarbete med Jysk också!
#1 - Elin - Livat på torpet

Så fin! Jag vill också ha ... fast en gammal rejäl med lådor som är sådär härligt tröga!! :)

#2 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

En av de fiffigaste möblerna som finns. Jag sörjer fortfarande att min gick sönder.

#3 - finurliga fröken

Men så fin! Förstår att du är nöjd med den. Den passar ju perfekt och jag kan tänka mig att ni får plats med mycket. Kram

#4 - Viktoria - PinkPastry

Åhh perfekt ju. Kan tänka mig att den är som en riktig godisgömma att titta i med alla baksaker = ). Sen kan man ju ha kakfat på den med. Du som är "Amerikan" och allt. Hur pyntar du inför Halloween? Firar ni? Jag har gjort en Halloween Ananas litet tips = )

#5 - Lina

Vad fin den var :) Trevlig helg å hoppas du mår bättre, kram

#6 - Mammatea

Så snygg och praktisk!