bambi

Brownievecka
Igår blev det brownie-bak. Jag tyckte att det hade blivit för tok för lite choklad när jag har bakat dom senaste gångerna. Det blev himmelsk goda brownies. Dom godaste och mest perfekta browniesarna jag någonsin bakat! Då kom jag på idén att kanske ha en brownie-vecka här på bloggen nästa vecka. Jag frågade på Instagram och det verkade som att ni var många som ville ha det så idag ska jag förbereda en massa goda brownie-recept till bloggen! Jag tänkte köra ett nytt recept varje dag, ett helt nytt för bloggen varannan dag och ett favorit-i-repris varannan dag så det blir 4 helt nya recept och 3 gamla favoriter.
 
Även om jag har blivit kallad "cupcake-guru" och "cupcake-drottningen" så är det ändå brownies som är min första stora förälskelse. Jag har kallat mig självutnämnd brownieexpert. Ett tag så åt jag brownies från 7eleven (som har dom bästa "köpe-browniesarna") en gång i veckan - minst. 
 
Jag har varit en riktig brownie-snobb och varit noga med att det ska vara rätt konsistens på brownien. Jag tycker att många brownies som man köper ute inte har den där rätta konsistensen av mjukt kladdigt men samtidigt rätt så fast. Men exakt så blev dessa som jag bakade igår, recept kommer under brownie-veckan så får ni testa själva!
 
Ha nu en underbar söndag!
 
#1 - Världens bästa Maria

Minns med nostalgi mitt tentapluggande från Handels i Gbg. Det låg en 7-11 alldeles bredvid och deras brownies var supersmarriga att ta till när orken tröt och man behövde lite socker för att orka plugga mer :-)

#2 - En plats i solen

mmmm så gott!

#3 - Victorias Jul

Vad gott med brownie, ser framemot recepten

#4 - Amandas jul

Åh vad gott! Ge mig recept!!!

#5 - fröken K | svensk amatörfotograf i Norge

Kan jag fråga en jättedum fråga då? Jag är notallergiker, och de brownies som jag har kommit över har haft nötter i sig. Kan man baka brownies utan nötter? Jag vill också! :)

Svar: Ja, gud ja! Dessa som jag bakade igår är helt utan nötter! jag föredrar brownies utan nötter :)
bambi