bambi

Detta är en hektisk period
 
Puh, idag är jag trött. Först var det jobb, sen iväg på möte angående ett samarbete som kommer igång om två veckor (ska bli jättespännande, men än så länge är det väldigt hemligt) och sen hämta barnen på förskolan och sen har jag dessutom dammsugit hela lägenheten och städat badrummet. Men morgondagen kommer att bli ännu värre, för då kommer jag nog inte vara hemma förrän runt kl. 21. Det är nämligen föräldramöte på skolan som jag jobbar på och då är det bara att stupa i säng efter det.
 
Just dessa veckor är väldigt hektiska som lärare, det är föräldramöte, omdömen som ska skrivas och snart utvecklingssamtal. Det kommer att bli långa dagar och dessutom har jag bloggen att sköta (som jag har som eget företag) och en familj som jag vill umgås med. Jag går fortfarande på rehabilitering (terapisamtal), även om det inte är så ofta, men det är inte så lätt att klämma in det också - ovanpå allt annat. 
 
Men snart lugnar der ner sig. Snart är det höstlov och då får man en liten andningspaus och sen så är det ju jullov inte så långt därefter. Så jag får hålla fokus på det!
#1 - Anonym

Oj, jag har en liten aning om samarbetet. Om mina aningar stämmer återstår för mig att se :-) kunde inte hålla mig! Nu kommer jag bevaka din blogg och se om "jag hade rätt". He he

#2 - TUMADRE

Ovanstående "anonyma" kommentar var från mig ;-)

#3 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Spännande med samarbetet :)

#4 - Carolina

Ska bli kul att se vad det är för samarbete :-) kram