Mjukaste pyjamasen från Petit Bateau

 
Zack hem en helt ny pyjamas från Petit Bateau som ella-k sponsrade med. Det är första gången som barnen har något från Petit Bateau och nu kan jag ångra lite att vi inte har testat märket tidigare för det var ju en otroligt skön och mjuk kvalité. 
 
Just pyjamasar känns extra viktiga att dom är mjuka och sköna när dom ska ligga och sova i dom. Sen är ju kvalité superviktigt då pyjamasar är något som använts ganska mycket och oftast så har man inte så många som man byter emellan jämfört med andra kläder. Leah får alltid ärva pyjamasar av Zack så dom måste hålla länge!
 
 
Helt klart en mjuk och gosig pyjamas! Den är i 100% bomull och med en luddig och gosig insida. Perfekt nu till hösten och vintern. 
 
Har ni testat Petit Bateaus kläder?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗
2013-10-02 @ 07:46:08 Blogg: http://minahjartanochjag.webblogg.se/

jag har aldrig testat men vill gärna för jag tycker dom verkar ha så himla härliga plagg. och jag älskar att köpa gosiga pyjamasar till mina små :)

superquinnan
2013-10-02 @ 08:25:08 Blogg: http://www.superquinnan.se

Jag älskar deras kläder. Så bra kvalité och fin design. Måste handla lite nytt till mini kände jag nu :-) Kram

therese
2013-10-02 @ 13:22:31

Hej,
hittade deras kläder då resa i Paris innan första sonen föddes. Fantastisk kvalitet och söta i all sin enkelhet. Har man som vi långa och tunna barn så är de perfekta.

Lina
2013-10-02 @ 21:02:47 Blogg: http://alltdetfina.blogspot.se

Älskar både deras pyjamaser och deras supermjuka bebiskläder!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet