Enkelt sätt att göra lite roligare manikyr hemma

Kommer ni ihåg att jag fick det där gula nagellacket från CND? Jag var lite tveksam till det men sen kom jag på att man kan ju använda det tillsammans med någon annan färg för att göra en lite roligare manikyr! Jag älskar kombinationen lila + gult, så jag tänkte att det skulle vara kul att testa att ha det gula som "grundfärg" som sticker fram ur det lila.
 
 
Så jag målade två lager med den gula färgen och lät den torka ordentligt. Sen så klippte jag tejp-bitar i trianglar och satte dit på naglarna. Efter det så målade jag ett ordentligt, täckande lager med lila nagellack. Jag lät det torka lite grann, men inte helt och hållet innan jag försiktigt drog bort tejpen. Sen körde jag till sist överlack när allt hade torkat ordentligt. Det var mycket enklare än vad det ser ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Mika
2013-09-01 @ 21:32:46

Snyggt! Att "nagelpyssla" är himla kul ju :) En superenkel favorit är att måla prickar på naglarna med en tandpetare eller tändsticka. Finns SÅ många tutorials på youtube.

Martina
2013-09-02 @ 22:21:04 Blogg: http://ytterligare.blogspot.se

Oj vad många lager. Tog det inte en faslig tid för allt att torka. Jag har knappt rotat vänta på att lacket torkar när jag gjort ett lagerfört ett torkat underlack :-)

Svar: Nej, men detta lack torkar på ett par minuter bara. Superbra!
bambi

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet