Helgens Leah

 
Leah i mjuka, sköna och lekvänliga kläder. Just mjuka jeans tycker jag är toppen, för att dom skyddar knän och skyddar lite mot väder och vind men går samtidigt att röra sig bra i.
 
Jeansen som Leah har på sig är dom nya från Polarn och Pyret i deras nya färg/slitning. Denna är den allra ljusaste dom har nu. Dom är väldigt mjuka och har reglerbar midja, vilket är nästan ett måste för mina barn för annars tappar dom byxorna!
 
Tröjan är i det underbara trycket Down to the woods som är från Molos nya höstkollektion. Matchar rätt så bra med sneakers från Crocs (Zack har ett par exakt likadana sneakers, älskar dom!).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Anonym
2013-09-02 @ 16:50:41

Och jag tycker att jeans är värdelöst, oavsett om de är hårda eller mjuka. Tycker det är obekvämt, sitter åt och tycker att leggings/mysbyxor/strumpbyxor är det bästa!
Kul att man kan tycka olika :)

Svar: Men oftast så är leggings och strumpbyxor så tunna, känns ibland så kallt och lätt att göra illa sig i dom.
bambi

Anonym
2013-09-02 @ 18:56:19

oj, då undrar jag var du hittar dina leggings och strumpbyxor.. här tycker vi tvärtom att det snarare känns tjockare att ha, speciellt ribbade strumpbyxor.

Dolce Bambini- Änglamamma -jordebarnsmor.
2013-09-04 @ 11:59:57 Blogg: http://bambinidolce.me

Metsolas ribbade strumpbyxor är ganska tjocka :-) Och NS byxor (Nova Star) de är inte hårda eller sitter åt då de är muddar och mycket pös, inte ens jeansmodellen :-D

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet