bambi

Hur mycket lägger ni på presenter till barnkalas?
Det börjar ta sig!
 
Barnen har älskat att ta hand om sina krukor med gräs. Dom vattnar och varje morgon springer dom upp för att kolla hur mycket det har växt. Det fick mig att tänka på att just en sån här materialsats är perfekt att ge bort som present när det är barnkalas. Den kostar ju runt hundralappen och om det inte är en nära vän så känns just en hundring rätt så lagom att köpa nåt för. Eller vad säger ni?
 
 
Nästan så att jag funderar på att köpa på mig ett gäng med kit.. haha... för idag är sista dagen som Panduro Hobby har 25% rabatt på sitt sortiment (nej, detta är inte ett sponsrat inlägg!). Ni hittar kitet med krukorna här och då ingår allt som man behöver, färger, ögon, frön, mm.
#1 - therese

Med 28 barn i sonens klass så tänker vi faktiskt till lite grann. När det gäller de vi umgås med och sonens bästa kompisar så får presenten kosta om det nu skulle bli så.
Bra grejer behöver inte alltid kosta, jag är ganska bra på att komma med genomtänkta rejer - rätt grej till rätt person.
Framförhållning är bra också. Toys ´r us brukar kunna sälja kanonfina saker för 50-60kr som de då satt ner 150kr likadant gör lekmer - hittar jag något bra vid sådana tillfällen så köper jag ett gäng.
Blå Elefant och Boink är andra bra ställen där man kan få kvalitet för liten peng.
För som du säger så är en hundring ganska mkt pengar.
Egentligen så skulle man gå ihop flera stycken och köpa något större.
Böcker är annars väldigt bra om jag på också.
Det här mailet blev osammanhängande inser jag nu men men;)

#2 - AktivaDagar

Runt hundralappen max brukar vi köpa för...

#3 - Tess

Vi brukar lägga mellan 50-250 kronor. Beror mycket på vilken relation man har, vad barnet gillar, om man lyckas få tag på nåt på rea o.s.v.

#4 - Hanna

När det är nära kompisar till familjen så lägger vi lite mer, men är det barnen på gatan och i skolan så brukar vi försöka landa på 75-100 kr.

De där lådorna är ju perfekt, ska nog kolla in dem. Jag har gillat Kärnans göra själv-lådor också, t ex t-shirttryck, egna studsbollar, smycken mm. De brukar gå på 79 kr. När jag var till Gekås i mars köpte jag ett jättegäng som har räckt till många kalas :)

#5 - Carolina

Allt som oftast landar vi runt en hundralapp, ibland lägre (då något är nedsatt) och ibland högre (om det är någon nära vän) Kram!

#6 - Anonym

Brukar lägga runt 200-300 kr

#7 - Carola L

Vi försöker hålla oss runt 50:- när det gäller kalas, men försöker hitta bra grejer som vi köper på oss när de har rea - köpte en del pysselpaket på Barnens Hus när barnen var mindre som de sålde ut för 20:- /paketet. Nu när mittersta var på kalas köpte hon nagellack och nått mer till en av tjejerna och mobilskal till den andra.

#8 - Rita

Presenterna brukar kosta ca 80-100 kr, men om det är nån bästis eller annan nära vän så får det gå upp mot 150-200 kr. Till barnens kusiner blir det för 250-300 kr.

#9 - Rebecca

Ja runt 100:- brukar vi ha som regel om det är till barnkalas. Är det till en nära väns barn får det kosta mer, samma sak till mina syskons barn. :)