Micki-dagen på Astrid Lindgrens Värld

 
I lördags var det Micki-dagen på Astrid Lindgrens Värld och då var vi Mickis bloggkompisar inbjudna dit. Micki hade ett stort tält med deras produkter och en hel del av deras produktnyheter. Här ovanför ser ni Zack i Emil-mössan från Micki. 
 
Micki har förutom samarbete med Astrid Lindgrens Värld även samarbete med SOS-barnbyar. Produkterna i vår kampanj är mjuka Herr Nilsson, Lilla Gubben och Pippidockan. Micki Leksaker skänker 2,50 kronor per såld produkt, lika mycket skänker alla butiker som medverkar. Den gemensamma insatsen beräknas klara kostnaden för två familjehus i SOS Bullerbyn i Bossangoa. Just nu är det insamlade beloppet: 1 306 495 kr. På www.micki.se kan ni följa siffran för insamlingen och läsa mer om samarbetet med SOS Barnbyar.
 
 
Vi har Pippi-huset och Hoppetossa från Micki här hemma (Zack fick faktiskt dom när han fyllde 4 år) och dom är alltid väldigt populära att leka med både hos barnen och deras vänner. Så även i Micki-tältet. Känns som att dom aldrig kommer att tröttna på dom  :)  En nyhet är ett underlägg/matta med gräsmatta och vatten med plats för huset och skeppet.
 
 
Leah visar Magda (Lindas dotter) en av Pippi-figurerna.
 
 
Vi Micki bloggkompisar fick en liten guidad tur där vi fick berättat en massa intressant om Astrid Lindgren och om parken.
 
 
I parken finns en stor bok med en massa fina citat från Astrid Lindgrens böcker. På andra sidan av boken så finns det skrivet i stenografi för att Astrid skrev alltid sina böcker först i stenografi. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet