bambi

Nästa helg händer det grejer...
Jag ser verkligen fram emot nästa helg, men samtidigt så känner jag lite pirr i magen inför det. För jag har blivit tillfrågad om jag vill vara med i bloggduellen på söndagen på Chokladfestivalen!! Jag och andra bakbloggare kommer att paras ihop med en kändis konditor och på scenen (A03:20) kommer vi att tävla mot varandra genom att göra olika desserter. Vi kommer att få hemliga råvarokorgar och sen försöka göra något gott utav det. Jag är sjukt nervös och jag känner att det enda jag vill är att inte åka ut först. 
 
Så, om ni vill så får jättegärna komma och titta på mig och hejja på mig på söndagen. Det börjar klockan 10, ni kan läsa mer om det här.
 
Men på fredag och lördag kommer jag mestadels vara i andra delen av Älvsjömässan där Underbara Barn mässan är. Ni ska väl dit? För om ni ska dit och är gravida eller har en liten bebis så kan ni anmäla er för att få en gratis loppispåse för gravida och baby (värdet på påsen är över 1200 kr)!
 
På senaste loppi-eventet
#1 - Julia

Åh, det låter roligt! Lycka till! :)

#2 - Fröken M

Gud va spännande !! lycka till :)

#3 - Lina

Just ja, lycka till på sönd. Kan inte komma, men gissa du klarar det galant :) Fina bilder ifrån i onsd :) Ha en riktigt härlig söndag, kramra

#4 - Malin - allt och lite annat

Vad roligt! Lycka till på söndag! Du går nog långt! Jag kommer vara volontär på Underbara Barn på söndag annars hade det vart kul att komma och kolla! Men vi ses ju på fredag på Underbara barn och på bloggmiddagen! :)

#5 - Fnulan

Du klarar allt vännen!!

#6 - Fru P

Åhh va spännande!! Stort lycka till!

#7 - Carolina

Wow, så kul det låter - det kommer gå galant för dig, du är ju jätteduktig! Kram

#8 - Linda-Matstugan

Det kommer gå kanon! Glöm inte ha roligt samtidigt! Kramar

#9 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Vad spännande med bloggduell. Synd att jag inte kan komma på söndagen och kika (har vunnit biljetter till den och hem & villa mässan).

Får se om jag hinner gå en snabbis på lördag efter att jag gått på UnderBARA Barn.