bambi

Söndag
 
Vilken mysig söndag vi har haft, jag och barnen! Vi mötte upp Linda och Annie och gick på bio. Vi såg Smurfarna 2. Barnen tittar rätt så mycket på smurfarna hemma (på Viaplay) så dom tyckte det var jätteroligt med en långfilm med Smurfarna.
 
Sen så lekte dom lite grann vid en liten lekpark i närheten innan vi gick hem. Kungsörnen har publicerat mitt paj-receptsin facebook-sida och nu blir det helstekt kyckling till middag som en härlig avlsutning på helgen.
 
Den här veckan som kommer är verkligen fullbokad, nästan varje kväll är det nåt inbokat. Jag försöker att tacka nej till saker men vissa saker låter så roligt så det är svårt att tacka nej. På fredag ska jag ta med Linda på en överraskning! Det är hennes födelsedagspresent som äntligen ska bli av! Hon har ingen aning om vad det är vi ska göra men jag kan säga att det är något jag aldrig har gjort förut men länge har velat prova på och jag är rätt så säker på att Linda inte heller har testat det. Jag ser verkligen fram emot det och jag tror att det kommer att bli en häftig upplevelse.
 
Så jag ser fram emot veckan lite grann, mycket roligt på gång på alla fronter!  :)
 
#1 - Carolina

Härlig söndag och det låter som en rolig kommande vecka! Kram

#2 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Det låter som en hektisk men rolig och spännande vecka :)

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

åter som en kul vecka!