bambi

Vinn vinterns bästa barnskor från Ecco!
 
Förra veckan fick Leah hem ett par nya vinterskor från Ecco! Ett par Ecco Lite Infants, som finns i färgerna gult, blått och rosa och i storlekarna 19-26.
 
Dom känns varma och gosiga inuti men skyddar samtidigt små fötter mot väta och kyla med Gore-tex (som gör dom 100% vattentäta). Ett fiber inuti som absorberar fukt ser till att dom små fötterna håller sig torra och luftiga inifrån också.
 
Nu har TVÅ av er chansen att vinna dessa superskor från Ecco! En av er har chansen att vinna ett par i storlek 24 och nån annan i storlek 25. Värde 700 kr per par. Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg där ni berättar vilket par ni skulle vilja vinna och en kort motivering varför just ni ska vinna. Tävlingen avslutas den 9 september.
#1 - Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh vilken bra tävling! Jag skulle vilja vinna ett par i blått, ja varför? För att båda barnen växer så det knakar och behöver nya overaller, skor, mössor osv och det blir ett par tuffa månader för en studerande mamma :) Dessutom har vi "turen" Att ha två födelsedagar i nov, dec och sedan jul, haha jag kan behöva spara in ett par hundralappar med andra ord!

#2 - Erika

Ååh vilka fina! Jag tycker vinterskor är så svårt, en djungel av stora klumpiga kängor. Dessa i strl 24 hade passat min dotter perfekt. Hon ärver mycket av sin storebror då de har "samma storlek i samma säsong" om du förstår vad jag menar, men det vore så roligt om hon vann något alldeles eget! :-)

#3 - Sara

Åh vilken smart och praktiskt tävling så här nu när hösten står för dörren! Jag skulle gärna vinna ett par så jag kan ge bort skorna till min underbara brorsdotter som fyller år dagen föra julafton, familjens egna lilla julklapp!
Jag tar rollen som faster på största allvar och vill stötta och finnas till och då skulle det passa bra med ett par rejäla vinterskor, gärna i storlek 25. *håller tummarna att faster kan komma med en superpresent till lilla Ingrid*

Hälsningar Sara

#4 - Fröken M

Åhh jag skulle vilja vinna dem i strl 25 till viggo !
Här hemma går han alltid i första hand ( såklart ) och eftersom han växer som ogräs är nya vinterkläder och skor en självklart !

Jag däremot har visst samma storlek som när jag var 20 och kan "återanvända" mina skor - säsong efter säsong.¨

Därför tok hoppas jag på vinst för då ska jag bannemej unna MIG ett par nya skor samtidigt som Viggo skulle få dessa fina :)

#5 - Tatyana

Jag vill vinna ett par gula i storlek 25 till min dotter, så vi gå till lekparken utan att hon behöver frysa om fötterna.

#6 - Madeleine

Jag skulle vilja vinna ett par blåa i storlek 24 till min son Erik som skulle varit sin första dag i parken idag men som måste vara hemma och återhämta sig efter sin förkylning. Hela helgen spenderades inlagda på sjukhus då han får förkylningastma ibland när han är förkyld. Ett par snygga Ecco skor skulle pigga upp både mamma och son :)

#7 - sofia

Det skulle vara perfekt att vinna ett par i strl 24 till min dotter. Förra vintern var hon så liten så snö och klumpiga ytterkläder gjorde att det inte var vidare roligt att vara ute. Men i år när hon är större vore det perfekt att få ett par rejäla skor så fossingarna håller sig varma och goa!

#8 - Desirée Larsen

Åh, precis vad vi behöver vinna - ett par vinterskor till sonen i storlek 25. Vi tycker om alla färger så jag har inget direkt önskemål om speciell färg.

Dottern, vars fötter växer galet fort, har precis fått nya vinterstövlar, men sonen brukar få ärva hennes. Tyvärr så har vi detta år inga som passar i storleken och då vi precis gjort ett stort inköpt (hus) så skulle denna vinst underlätta otroligt mycket.

Kram Desi

#9 - Angelica

Lyx!
Jag skulle så gärna vilja vinna ett par snygga vinterskor i strl 25 åt sonen.
Han älskar att vara ute, vinter som sommar, och då behövs verkligen ett par rejäla skor att gå i.

Även på hans förskola så är dem ute oavsett väder så jag skulle mer än gärna vilja ha turen att vinna dessa utav dig, för ett par rejäla vinterskor är verkligen en underbar vinst och då vet jag att sonen har det varmt och skönt om fötterna.

Ha en toppendag söta :)

#10 - Sofie

Åååh villken underbar vinst.
Skulle vara en lycka att vinna ett par i storlek 24, då jag precis insett att Amanda min dotter har vuxit som en tok isommar och kommer behöva otroligt mycket nytt.
Skor, jackor, byxor, overall. Ja allt typ.
Inte kommer det bli billigt, så att få detta skulle underlätta otroligt mycket.

#11 - Ensamma mamman

Jag skulle gärna vinna ett par fina vinterskor i storlek 25! Perfekt för min lilla kille, speciellt då dagisgården blir extremt lerig och blöt :-) hoppas på tur!

#12 - Liv

Åhhh vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna ett par i str 24, gärna i gult eller blått.

Varför jag ska vinna? Jag älskar Ecco och våra barn har faktiskt nästan aldrig nåt annat, så jag vet vilken underbar kvalitet det är. Tycker min son förtjänar ett par så fina skor. Vi har varit på två semestrar i sommar och båda gångerna har han blivit inlagd på sjukhus. Nu är han pigg igen men tycker absolut att han förtjänar att vinna så han kan springa och leka ute i höst, utan att bli våt och kall om fötterna.
Tack för en inspirerande blogg!

#13 - Elisabeth Öberg

Wow, vilken fin vinst, exakt vad vår minsting behöver. Syskonen har vinterskor, men inte han.
Dessa från Ecco verkar ju vara toppen mot väder och vind och ändå smidiga.

Han har storlek 24, färgen spelar ingen roll, de är fina allihop! :-)

Håller tummen tokhårt, hoppas hoppas! ♥

#14 - Karoliina - med K och två i

För min uteälskade son är ordentliga kläder det viktigaste som finns, han är ute jämt med sina bilar och traktorer i ur och skur och leker hela dagarna. Om vi skulle vinna ett par 25:or skulle han kunna vara ute ännu längre utan att bli alldeles svettig om fötterna i sina gummistövlar. :)

#15 - Carolina

Vi hoppas på ett par i storlek 25 till Isabella!

Vi bor ju på en ö och oavsett väder så är det alltid blött här ute, när hösten dessutom kommer så inkluderas även blåst i mängder och då hon älskar att vara ute, både på förskolan och fritiden så känns det extra viktigt att få hålla hennes fötter ordentligt varma.

#16 - Agnieszka-2barnsmorsan

Ett par i storlek 25 vore toppen för Eltons fötter, så dem håller sig varma och torra i vinter!


kram

#17 - Caroline, 20 och blivande tvåbarns mamma

Det skulle vara perfekt att vinna detta! Efter separationen och med en till liten på väg så känns det som att vi har alldeles för mycket att köpa mot för vad som kommer in på kontot varje månad. Förutom jul och födelsedagar har vi även möbler som måste inköpas då hälften av det vi ägde fick flytta med Elias pappa! Vinterkläder är dyrt så det skulle vara bra att minska kostnaderna lite! Dom blåa i storlek 25 skulle passa Elias perfekt! :)

#18 - Pernilla Henningson

Skulle vilja vinna ett par i storlek 24 till dottern som annars ärver det mesta från sin storebror. Det skulle vara roligt för henne att få något som är bara hennes och inte varit någons annans tidigare

#19 - Mias mil

Vilken bra tävling! Jag skulle gärna vinna paret i stl 25 till dottern. Hon har aldrig haft något par från Ecco tidigare, utan vi har mestadels skor från Kavat. Det skulle vara riktigt roligt att prova något nytt och just Ecco brukar ju göra så sköna skor.

#20 - Emma Mamma till Eddie & Wilton

Jag skulle vilja vinna blåa storlek 25 hade varit perfekt till lilla Wilton nästa höst och ska jag köra den tråkiga motiveringen som ensamstående är ekonomin tajt men man vill ändå att barnen ska ha det bästa och slippa frysa dom kalla årstiderna så hoppas på tur ..

#21 - Matilda

Snygga skor! :)
Jag (min pojk) skylle vilja vinna ett par gula i storlek 25 för här uppe i Gällivare behövs ett par (minst!) rejäla och varma skor då han leker mycket utomhus, både på dagis och när han är hemma :)

#22 - Ina

Jag har ett par små goa fossingar hemma i storlek 25 som skulle behöva ett par för kallare dagar. Jag menar vad förtjänar inte lillkillens mjuka små om inte det bästa!? Nu håller vi tummar men kanske framför allt tår för en varmare vinter med hjälp av Ecco Lite Infants!? ;-)
Kram Ina

#23 - Ina

Ja just det, färg spelar ingen roll går bra med vilken som!! :-)

#24 - ida-maria

Hej! Jag är med!
Jag tävlar om paret i strl 25 till min dotter Lykka. Jag tycker det är väldigt viktigt med bra och ordentliga ytterplagg och skor då barnen är mycket ute om dagarna, både på sommar och vinter. Så ett par rediga skor skor behövs. Sen så sprar vi alltid alla ytterplagg/skor till lillebror att ärva. Jag tror och hoppas att Ecco håller bra kvalite så de kan ärvas. Detta är både bra och ekonomiskt.

#25 - Belinda

Jag vill gärna vinna ett par gula i storlek 25 till min dotter Freja, så att hon är torr, varm och go om fötterna på dagarna :)

#26 - Emma L

Jag skulle gärna vilja vinna ett par sådana fina skor ifrån ecco i stl 25, min dotter har precis börjat på dagis och skulle bli jätte glad utav att slippa bli blött om fötterna samtidigt som dom håller henne varm!
Ett par utav dessa så är vintern räddad!

#27 - Julia

Aaaaaah! Perfekta skor till ett något mindre perfekt pris... Speciellt om en har tvillingar. Vanligtvis är vi hänvisade till loppishyllor och tradera men med en medverkan i denna tävling vågar en kanske hoppas.
Mina söner skulle bli URgulliga i de rosa skorna i storlek 25!! I rättvisans namn får jag nog köpa ett par till, till det andra barnet, men det skulle göra stor skillnad för min ekonomi!! Hoppas kan en alltid och hoppas gör jag!!
Kram!

#28 - Bee

Strl 25 skulle jag vilja vinna. Det skulle göra mig superglad då det i 6 månader har varit kaotiskt i mitt liv efter en uppslitande seperation, vilken har påverkat familjen oerhört negativt både psykiskt och ekonomiskt. Att få chansen att sätta på mitt lilla barn ett par ordentliga skor på vintern skulle både underlätta och tillföra glädje. Det är de små tingen som gör det sägs det och det här är i gen liten sak att vinna i och för sig men dock ändå en droppe av glädje i min väg mot en fungerande vardag. Tack för en fin blogg.

#29 - milla

Kollade igår att det är en hel del som vi behöver skaffa inför vintern, och storlek 24 är storleken gossen behöver i vinter så det skulle passa perfekt, och en sak mindre att köpa.

#30 - Karolina

Guuud vilka snygga skor.. De gula är ju bara sååå snygga. De skulle passa perfekt till min dotter som älskar vara ute och härja. Dessutom skulle de passa perfekt för vår vintersemester i Idre, där behöver man verkligen ett par rejäla vinterkängor.

PS. Följer din blogg slaviskt... blir så inspirerad av alla recept som du lägger ut :)

#31 - Hanna

Hej Bambi!

Jag skulle gärna vilja vinna ett par blåa Ecco skor i storlek 25 till min Amanda.

Eftersom vår ekonomi är lite knaper ocj hon mest har ärvda och loppisfyndade kläder så skulle det vara jättekul att få vinna nåt så nytt och fint.

Håller tummarna!

Kram från din trogna bloggläsare Hanna

#32 - Karolina

Oooops, glömde storlek, 25 passar kanon...

#33 - Suz

Här hemma skulle lillebror bli oerhört glad över ett par skor i storlek 25. De är födda med två års mellanrum ungefär samma tid på året så Elliot får så gott som alltid ärva storebror Melvins kläder och skor. Tänk så glad han skulle bli för ett par nya snygga pjucks :-)

#34 - OLIVIA

Skulle gärna vinna ett par 24:or, färg spelar ingen roll, till min äldsta dotter. Då hon precis blivit storasyster har de flesta nyinköpen och presenterna på senaste tiden gått till lillen, så det vore så kul att få ge henne något nytt och fint!

#35 - Superquinnan

Deras skor är ju av toppkvalite och jag önskar vinna ett par i strl 24 till dottern som hon kan ha när hon börjar "dagis". Syskonen får allt nytt men Alice får bara ärva så hon är värd ett par nya egna skor.

#36 - madde

Jag vill vinna ett par i stl 25!
Har 3 barn att sko i vinter så vore mysigt med en liten vinst som en hjälp på vägen, det blir ju ganska dyrt med vinterkläder och skor och man vill ju ha bästa kvaliteten när det gäller att hålla våra små varma och torra!

#37 - Lina Eckerström

Är väldigt gärna med och hoppas på en väldans tur !

Ett par 24:or till dottern hade nog blivit toppen. Dotterns fötter har precis vuxit sjukt mycket och inga skor passar.. dyrt för mamman men vad gör man?! Så en mindre förmögenhet är nu lagd på olika varianter av skor till dottern så hjälp med vinterdojjor hade jag inte tackat nej till :) Hoppas går ju ! :)

Ha en fin kväll.

#38 - Nann Karin Solvang

Så flott konkurranse, jeg deltar gjerne.,, skoene har fargene til fotballaget poden heier på, og det at det er goretex er et stort pluss 😄👍gutten som fylte tre år år i går trenger nok str 26 i høst


Glad mandag

#39 - Lisa Bergkvist

Hoppas på strl. 27 till Frank!

De skulle passa så fint på de gosiga fötterna, och vad skoj att se ögonen tindra då ett paket till 3-åringen arrives in the post!

fingers crossed!

Med vänlig hälsning Lisa&Frank

#40 - Elin - Livat på torpet

Jag hoppas på att få vinna ett par i strl 25 till Tore!

Det skulle vara guld värt att få vinna ett par bra skor till tore nu när vinterkläder måste köpas in och vi står mitt i utbyggnadsrenovering ....

#41 - Tina

Vilken bra tävling! Jag skulle vilja vinna paret i storlek 25, gärna blå till min son. Håller på och sliter mitt hår för hur jag ska kunna få ihop till ett par vinterskor till honom, så vinna här skulle göra livet mycket enklare!

#42 - Julia B

Jag skulle vilja vinna ett par gula i strl 24 till min brorsdotter för att göra det lite lättare för min brors familj i vinter. Dom väntar bebis i oktober och min storebror är sjukskriven för reumatisk sjukdom som kom plötsligt, så jag skulle vilja vinna vinterskorna till deras 2,5-åring så dom slipper tänka på att skaffa nya vinterskor till henne när det redan är tufft ekonomiskt. Kan själv inte hjälpa dom ekonomiskt när jag studerar och min sambo är arbetslös, så att kunna ge dom en present hade känts underbart! :)

#43 - Sara

Åh, lillasyster Betty skulle såååå gärna vinna ett par i stl 24 (färg spelar ingen roll). Hon får alltid ärva allt efter storebror men just skorna i stl 24 har varit utlånad och går nu inte att finna :-/ Där fick man för att man skulle vara snäll.. :) Kram!

#44 - Jennie

Ecco gör verkligen skor i toppklass! I Skåne där jag bor har vintrarna en tendens att bli "slaskiga" och då är det bara rejäla kvalitetsskor som gäller om man ska känna sig trygg med att ungarna håller sig torra!
Ett par i storlek 25 hade verkligen klätt upp min Viktor!

#45 - Sjuksyrran

Skulle bli så glad över ett par 24:or. Vår Alice har lite problem med blöta fötter så att säga. Vi kallar henne lite skämtsamt "Stinkfoten" , något jag hoppas det fuktabsorberande fodret kan råda bot på. Så hon slipper vara stinkfot, och blöta ner sina fina Bärgarn-strumpor. Varken från insidan eller utsidan... Håller tummar och (fotsvettiga) tår!

#46 - johanna

Ja men tjena vad gött det vore att ha dessa Ecco i strl 24 hemma. Vi köpte hus i våras och har skogen bakom huset. Där hänger vi i tid och otid, regn som sol. Vikten av att hänga i skogen är inte oömma kläder, det är torra skor!
Ecco är lösningen för en höst och vinter i skogen!
Heja heja

#47 - Maritha

Ett par stl 25 till mitt lilla barnbarn vill jag vinna,
han har energi och gillar att springa.
Tänk om jag detta vinna får,
håller alla tummar och tår.

#48 - Emely Tuväng Korabik

Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 24. Jag vet hur det var när grabben "bytte storlek" över en natt var alla hans skor för små och där stod vi utan skor att ta på honom! Så vi fick vackert åka och inhandla ett par foppatoffor så länge, tills vi hade råd med "riktiga" skor (tur att det var sommar). Vår lilla tjej är bara 4,5 månad men hur perfekt vore det inte att ha skor i beredskap redan nu? <3

#49 - malin

Åhh så fina skor :) skulle vilja vinna ett par i storlek 25 till min lilla tös, hon har ärvt mammas stora fötter ;) kan vara kul och få vinna något till dottern då blir hon glad och der kommer bli massa bus och lek ute i höst, för der lär ecco skor tåla :) hoppas på lite tur!

#50 - Veronica

Jag skulle vilja vinna ett par blå Ecco i storlek 24 till min systerson Noah som är en go och glad kille som kom förtidigt till världen och har lite problem med sin ena fot som inte riktigt hänger med och då är det klart att han behöver ett par stabila kängor som Ecco Lite Infants. Håller tummarna!

#51 - Sanna

Hade varit en perfekt vinst, men dottern har ju för stora tassar så får hoppa denna gång och hoppas någon annan lycklig får chansen.

Kram Sanna

#52 - Ann-Sofi

Hej

Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 25 till min bästa väns dotter Majken. Perfekt när vi ska ut och busa i parken i höst.
Ann-Sofi

#53 - Al andersson

De rosa i stl. 24 skulle vara perfekta. Barnens fötter ska man vara rädd om och vårda ömt och kärleksfullt. De ska ju vara hela livet och stå på stadig grund!

#54 - Lovisa

Jag skulle vilja vinna de gula i stl. 24. Det är till min livliga kille som älskar att springa runt. Vi har testat diverse kängor men de får honom nästan att se ut som godzilla när han ska lyfta fötterna. Så denna lättare modell känns underbar för att han ska kunna röra på sig och fortfarande hålla sig varm och torr. Hoppas på tur!

#55 - Susan

Som ensamstående mamma och fattig student skulle det betyda GULD att få äran och Vinna ett av dessa super praktiskta skor! Jag handlar alltid allt begagnat så för en gångs skull skulle det vara kul med något nytt till lilla Elvis! Helst vinner jag blått i storlek 24.

#56 - Anne

Jag vill gärna att barnet ha bra skor redan fån unga ålder för att slippa fotbesvär senare. Men tyvärr är skor så himla dyra att man har inte råd. Vet att Eccos skor är bra. Storlek 24, men 25 går också bra.

#57 - Rose-marie

Hej! Dessa skor skulle passa perfekt då jag pluggar till sjukskøterska och knappt om pengar! Har alltid fått skor av slækt då det ær ganska dyrt... Hade varit roligt att få skor i storlek 24, gærna gult =D

kram!

#58 - Lina

Tycker det är så svårt i djungeln av barnskor och alla märken och vad som är "rätt val" till min son. Tipsen haglar tätt från butiksbiträden och vänner... Men Eccoskor har både jag och sambon så vi vet ju att de funkar på oss som vuxna och då borde de ju vara toppen även till vår 1,5 årige son. Han ska dessutom bli storebror om 2 veckor så ett par fina gula Eccoskor i strl 24 vore toppen att få vinna, då kan lillasyster/lillebror få ärva dem sedan =)
Tack för en härlig blogg!

#59 - Världens bästa Maria

Åh, jag skulle vilja vinna ett par skor till min dotter. Varför? Jo, för att Astrid förtjänar det bästa och ECCO har verkligen de bästa skorna! Jag skulle i så fall vilja ha ett par i storlek 24 och om jag får välja färg så hade gul varit fin men annars spelar det ingen roll :-)

#60 - Matilda

Dör lite vad jag vill ha dessa till sonen..! Har så svårt att hitta skor som passar honom eftersom han har ganska smala plus "höga" fötter, men ecco är ett av de märken som oftast sitter perfekt! Dock är inte ekonomin den bästa eftersom jag bara jobbar timmar och from december är det föräldraledighet med lillebror som gäller. Hade varit underbart att vinna ett par i strl 25 för givetvis vill jag inte tumma på kvalitet och passform vad gäller vinterskor.

Kram Matilda

#61 - Matilda

Lite osäker på storlek förresten.. kan hända att 25 är snäppet för stora så går nog även bra med ett par i 24!

#62 - Heidi Larsson

Jag är med och tävlar om paret i storlek 24! =)

Jag har ansett mig vara ordentligt förberedd inför inskolningen som börjar i oktober. Kläderna är märkta, underställ har inhandlats, vinteroverall och både vanliga gummistövlar och fodrade sådana. Men så plötsligt, mitt i natten, satte jag mig upp i sängen och hade slagits av en tanke: Skor! Han kan ju gå nu, lille Adam! Han har inga ordentliga vinterskor! Ett par rejäla vinterkängor har således inhandlats - men dessa skor verkar vara något slags mellanting. Något han han ha hela hösten och en bit in på vintern, och sedan på våren. Så slipper han knata runt i klumpiga vinterstövlar!

Håller tummarna! =)

#63 - Marlene W

Åh vilka fina! Sommaren har varit så fin och varm i år, och lång! Jag har gått hög-gravid och fick vårt tredje mirakel i fredags <3 I samband med lillebror så kom även höst-kylan här uppe i norr! Senaste tiden har jag inte haft så mycket energi till saker utöver det nödvändiga, så höstens och vinterns inköp har jag som inte riktigt kommit igång med! Dessa skor är verkligen superfina och skulle sitta som smäck på dottern! Om jag vinner så skulle jag vilja ha storlek 25 :) Ha det bra! Kram

#64 - Åsa H

Skor känns nästan onödigt köpa,
gullet hinner nästan inte nåt löpa !
Sedan är skorna för trånga,
alla tårna för långa !
Han rakar i höjden hela tiden,
och nu börjar mamma bli gniden!
Hoppas på tur,
känner kronofogden står på lur !

#65 - Kristiina S

Jag är gärna med och tävlar!

Ett par Ecco i storlek 25 att möta vintern i,
bättre än så kan det inte för små fötter bli!
Färgen blå är valet för oss,
nu kan både stor och liten i vintern släppa loss!

Ha en fin dag!

#66 - Emma

Hej!

Jag skulle vara "duktig" i våras och köpa skor så jag hade inför hösten, men tyvärr var det ett stort misstag då skorna ej passar :( Skulle därför jättegärna vilja vinna ett par i storlek 24!

Kram Emma

#67 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Men oh vilken bra tävling. Jag vill vara med och tävla om de i strl 24 till min lilla tjej. Vi har ett jätte problem att hitta skor till henne och oftast får man gå upp till märkesskor för att det ska fungera och det har vi inte råd med. Tror att dessa skulle bli perfekta för henne så därför vore det jätte roligt att vinna och slippa letandet med skor, gråt och tandgnisslan. Vilken lättnad det skulle vara. Hoppas, hoppas, hoppas.

#68 - Tina Carlström

Jag vill gärna vinna de i storlek 24, vore perfekt att ha för dottern nu i höst. Ecco har så himla bra och fotsköna skor och självklart vill jag att hon ska ha de bästa skorna.

#69 - Elisabeth

Med ett gott öga för funktion, design och kläder, vore det perfekt med skor som passar i alla väder.
Ecco med dess sköna och bekväma komfort,
får alla bekymmer att snabbt glömmas bort.
Nya tåliga skor skulle verkligen göra susen,
blir garanterat nytt liv i alla upptåg och härliga busen.

Storlek 24 vore toppen till vår fine lille prins,
leka och stoja ute är för honom det bästa som finns!

#70 - Lina Magnusson

Skor till lillen i storlek tjugofem,
Med dessa sköna kan han gå från dagis ända hem!
En vattenpöl är inga problem att hoppa i,
Ecco ser till att strumporna är torra däri!

#71 - Helena

Jag önskar vinna ett par skor till min dotter i str 24.
Varför jag ska vinna? Ja likt alla andra här önskar jag såklart det allra bästa till mina barn och som förskollärare, som sett många omika sorters skor, vet jag att ecco håller riktigt bra kvalité!

#72 - Cilla

Åh, jag vinner gärna ett par i storlek 24!

Var mer än lovligt dum i somras och reafyndade skor för resten av hösten/vintern till min son, tyckte att jag var smart och förutseende. Tänkte dock inte på att fötterna växte... Så nu sitter vi här med en hel drös stövlar och kängor i storlek 21, och fötterna bara växer...!

#73 - andreas

Min dotter Alicia skulle verkligen vilja ha ett par sköna skor, för hon är alltid på språng. Storlek 25

#74 - Natalie

Jag skulle gärna vinna dessa i stl 24 till min lilla tös Nella. Hon älskar att springa runt och leka, så detta hade varit en perfekt vinst till henne :)

#75 - Göran karlsson

Storlek - 25

Lillan växer så det knakar och hon är 2 år nu men har brutit lårbenet på dagisets klätterställning så hon är gipsad och blir bra om 3 veckor. Ecco är kända för sina fotriktiga skor och det vore avlastande efter benbrottet och Ecco brukar ha bra sulor som ger henne fäste på kommunala förskolans lekplats under vinter och vår.

#76 - Annica L

Ett par i storlek 25 önskar jag vinna till dottern så hon får många glada roliga höstdagar.

#77 - Camilla

Åh, gula i storlek 24 skulle sitta bra på en liten sötis! Ecco är ett toppenmärke och man vill ju ge sitt barn det bästa här i världen :)

#78 - Camilla

Vår Goa lill sladdis, får mest ärva kläder/skor.
Det vore perfekt med ett par Goa ecco skor 👣
Storlek 24, färg spelar ingen roll. Alla är lika snygga.

#79 - Annica Nilsson

Jag vill gärna vinna ett par i blått.. För att min systerson blir 8 månader nu till vintern och det är ju perfekt och ha något varmt om fötterna så han och jag kan hitta på en massa bus..

#80 - Therese

Hej Skulle gärna vilja vinna ett par skor till min son. Han är lillebror och får inte jätte många nya saker. Skulle vilja vinna storlek 24 i antingen blått eller gult. Hade verkligen varit kul med något nytt nu till hösten.

#81 - Spacegirl

Har jag turen att vinna vill jag ha paret i strl 25 i gult, det vore en perfekt present till min kompis lilla tjej här i Norrland har vi långa, kalla vintrar med mycket utelek, då behövs det BRA skor!

#82 - Jenny Steen-Johansson

Neo, 1 år och 7 månader, skolades in på dagis första dagen idag och ett par snygga, varma och praktiska skor som dessa vore perfekt till "dagisstarten". Jag har delat tävlingen på min FB genom att "klippa o klistra". Glada hälsningar

#83 - Caroline

Viiilka snygga dosingar! Min dotter skulle verkligen bli jättelycklig om hon fick ett par så snygga och antagligen sköna skor. Vi skulle vilja vinna ett par rosa eller gula i storlek 24. Kan man motivera bättre än att roliga dagar ute i världen kräver bra dosingar? Ännu mera skoj om man slipper frysa om fossingarna.

#84 - Frida R

Jag skulle gärna vinna strl 25 till min lille kille. Det är verkligen den perfekta vinterskon som kommer att användas flitigt. Eftersom kvalitén är toppen så kommer ju även småsyskonet få en fin sko att ärva.

#85 - Annika - drömmen om 11 barn (på smällen igen?!)

Åhh vilken UNDERBAR tävling!! En vinst som jag så väl behöver!! Eller ja, inte jag - utan mina söner! Noah skulle vilja ha skorna i storlek 25! <3

Med fem barn är det inte alltid man känner att man kan lägga flera tusenlappar på bara skor - det är ju skor, overaller, jackor och andra ytterkläder inför vintern. Om Noah nu kunde få ett par BRA vinterskor med hållbar kvalite och som faktiskt klarar av att hålla borta både både väta och kyla skulle jag vara så innerligt tacksam - då har jag en mindre sak att tänka på nu när minstingen gör sig mer och mer påmind - foglossningen har ju kommit som ett brev på posten vilket gör mig än mer besvärad när det handlar om att springa runt i butiker och testa skor och kläder... (vilket man inte gärna gör med hela barnaskaran annars heller :P)

Kramar, Annika
[email protected]

#86 - Kerstin

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett par i storlek 24! Vi har tre barn och nu när de börjar bli lite äldre 2,5 och 6 år) märker jag hur kostnaderna drar iväg! Vad gäller skor har jag dessutom noterar att det lönar sig att köpa kvalitet vilket ju Ecco står för. Både jag och lilltjejen skulle bli toppenglada för ett par fina och praktiska skor som håller värmen i vinter! :-)

#87 - Jonatan med strl 25 - via mamma Jenny

*****************************************
Som lillebror till storebror får jag inte mycket nytt,

varenda liten grej är sparad, använd och bytt.

Vilken dröm med ett par skor som bara är mina,

Gult är inte fult, så gärna ett par såna fina!!
*****************************************

#88 - Malin - allt och lite annat

Åh, jag skulle gärna vilja vara med och tävla om skorna i stl 25 till min son! Jag har precis börjat leta efter de ultimata vinterskorna då jag verkligen vill försäkra mig om att de både håller tätt och håller fötterna varma. Jag kan tänka mig att Ecco mer än väl håller de kriterierna!

#89 - Anja

Jag/vi vill helst vinna ett par i st. 25. Min lille Aldo får jämt följa med äldre syskon på fotboll och dessa är blöta. Jag vill han ska vara torr och varm och ha skoj med boll. Dessutom som lillebror får han tyvärr mycket arvegods, vore kul med något nytt, eget.

#90 - Marlene Eriksson

Åh Lillebror Frank skulle vilja vinna ett par i storlek 25 då han ofta får ärva storebrors skor!
Ett par nya tåliga skor att ha när han svischar fram med sin balanscykel

#91 - Linn

Åh så fina skor! Jag vill jättegärna vinna dessa till min lillkille som precis har börjat på förskola och ska få uppleva sin första vinter där han förstår vad snö och kyla är. Han har stora fötter, strl 23 redan nu så ett par i 24 blir perfekt till vintern. Jag skulle helst vinna ett par blå men gula går också bra. Vi har kört ecco på alla skor hittills och varit supernöjda.

#92 - Madelene

Jag skulle vilja vinn skorna i storlek 24 till lillebror i familjen. Det skiljer två år mellan våra två barn och de är födda på vintern båda två så att ärva alla kläder är en självklarhet. Det är inte försvarbart att köpa nya skor till lillebror när det finns fullt dugliga men två år gamla han kan ha. MEN jag vill gärna ge honom nya skor! Är själv yngsta barnet och minns hur tråkigt jag tyckte det var att bara ärva kläder...

#93 - Isabelle Axelsson

Skulle väldigt gärna vilja vinna ett par i stl 24. Dem skulle jag ge bort till min brorsdotter, då dem har det rätt så kämpigt ekonomiskt och jag vet att ett par snygga vinterskor från Ecco skulle göra dem sperglada!

#94 - Malin

hej, skulle vilja vinna de i storl 25 till min dotter. Köpte nya skor till henne i vintras, men efter 2 veckor "försvann" de på förslokan. Inte så kul med helt nya skor....

#95 - Ida

Åh, älskade hållbara Ecco!

Min yngre 2-åriga son (som alltid, utan undantag får ärva av storebror) skulle passa perfekt i de blå 24:orna.

Han har, precis som sin mamma, börjat utveckla ett stort skointresse. Just nu är mina high heels populäraste fotbeklädnaden, men dessa skulle såklart passa lite bättre när kylan kommer. ;-)

#96 - Anita

Barnbarnet Leo på dagis ska börja,behöver rejäla skor som klarar kyla och sörja.
Storlek 25 i blått

#97 - Maria

Jag vill vinna ett par blå i storlek 25! Fina sköna hållbara skor som lillasyster kan få ärva nästa år. Att ärva bekommer henne inte än på länge så vår vinst skulle bli dubbel glädje! :)
Nu håller vi tummarna, storasyster, lillasyster, mamman och pappan.

#98 - Amanda Broberg

GRYMT SNYGGA SKOR!!!
Skulle passat som handen i handsken på vår lille Liam!❤
Storlek 24, vilken färg som!☺
Häftigt med skor som Både är praktiska och snygga!!
Så, nu håller vi tummar & tår & hoppelihoppas att det är vår tur att bli vinnare!!

#99 - Lina E

Vår lille Vilhelms fötter önskar ny omgivning, helt enligt följande beskrivning: "ingen gammal sko som är ärvd, sliten och trång, utan något som värmer hela hösten och vintern lång, och som klär oss både modernt och urbant, samtidigt som vi kan gå i skorna både ledigt och vant!", och detta överensstämmer ju precis, med dessa fina Eccoskor på alla sätt och vis, så på dem vi verkligen hoppas, så kommer fötterna med glädje i dem ner stoppas!

Storlek 24 i blått vore toppen!

#100 - Erika

Agnes ärver alltid syrrans skor, hon
kommer önska att hon hade en bror.
Även hon vill ha fina och nya,
Sådana som inte redan vandrat i dya.
Nu håller vi tummarna och hoppas
Att vi inte av en bättre motivering stoppas
Agnes har 24 i skor

#101 - Pia

Jättefina skor. Jag önskar att jag vann ett par så att ni kunde skicka dem till en familj på fb-sidan En hjälpande hand. En familj med många barn och där pengarna inte ens räcker till mat. En tjej i familjen skulle behöva skor i just storlek 24-25.

#102 - susanne lindh

vill vinna dessa i 25 till mitt söta lilla barnbarn Nella för vi älskar verkligen att promenera så dessa skulle vara underbara till henne =o) hoppas på vinst gör denna mormorn

#103 - Therese

Nummer två!
Stackars lilla barn som kom som nu nummer 2, alltid ärva brorsans grejer. Inget fel på dom, men dom är nästan alltid begagnade, hon har inget mot blått, grönt och svart men säger att om hon fick önska själv vill hon ha ett par rosa i storlek 23.
Skulle kännas bra i mamma-hjärtat att ge lillen ett par helt nya skor!

#104 - Carina

Min dotter är alltid frusen om sina fötter, så dessa skulle passa bra när de är ute mycket på förskolan. Önskar stl 25.

#105 - Karolina

Jag vinner gärna ett par i storlek 25 till min plutt, så jag pga inköp av nya vinterkläder slipper bli bankrutt!

#106 - Kristina K

Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 25.
Jag vill verkligen inte snåla, men ibland måste man. Billigare skor har inte samma kvalitet helt enkelt och det är så uppenbart när man varit tvungen att köpa "lågbudget". Ett par rejäla, fotriktiga kvalitetsskor från Ecco vore en såå härlig känsla att få ge sonen.

#107 - Magnus

Jag är med!

Med ett par Ecco är vi alltid redo,
liten och jag.
Litens fötter är försäkrade för ett torr och varm vinter
och jag kan checka av en to do grej!

Om vi vinner önskar vi oss ett par blå i strl 25.

#108 - Louie K

28! Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ecco for President!!!
Ecco for me!!!
En skön fot är bra för världens fred! ;)

#109 - Camilla senneson

Ett par av dessa varma torra gooa skor i strl 24 skulle passa min
Nyanlända kinaprinsessa perfekt, då hon inte har lärt sig vad kyla är än :-)

#110 - Marie

♥ Gosiga Eccos stl 25 vill jag pryda min skatt, både sessan och jag skulle få glädjefnatt ♥

#111 - siddika shereef

Älska dina fötter för det de är
det är ju de som hela dig bär
skydda dem med något snyggt på bästa sätt
för detta är dagens mode helt rätt!

#112 - Maria

Jag vill gärna vinna de i storlek 24. Bra skor som håller fötterna varma och torra är ett måste på vintern. När det är ebb i kassan är det dock svårt att hitta riktigt bra skor till en liten peng. Jag vill vinna så vi kan vara ute och busa riktigt länge i snön i vinter!

#113 - Sylvia

Mitt hjärta gråter för detta lilla barn, och kan jag vinna ett par skor så vet jag och hans gammelfarmor att han i alla fall slipper frysa om fötterna i vinter.
Storlek 24 om jag har lyckan med mig, tack i så fall!

#114 - Ulrica J

Min Jack skulle verkligen behöva ett par bra skor att klättra runt i. Han sliter ut skor på löpande band men dessa ser ju att kunna stå pall för ett par aktiva fötter. Storlek 25 skulle passa, färgen mindre viktig :-)

#115 - Annika Nilsson

Stl 19 gula!
Till mina kära grannars son. De är nyanlända från Afrika, och jag tror inte att de bunkrat upp med några vinterskor ännu. Det är mycket som behöver införskaffas för dem. Och de har lite svårt att hänga med i årstidsväxlingarna. De trodde knappt på mig när jag berättade om hur kallt det kan vara här om bara några månader....

#116 - Saranda

Hej hej hurra för ett par skor i storlek tjugofyra
Innan vinter har kommit ska fötterna frysa sluppit

Jag skickar en varm hälsning till Er alla!

Med vänlig hälsning
Saranda Muhaxheri

#117 - Amanda

Ett par 25:or till lilla Tuvalie hade varit toppen,
då de andra jag köpte blev värsta floppen.
Sitter ej riktigt bra,
och hon vill dem inte alls ha!
Har hört att ecco ska vara grymt sköna,
tror allt att det hade passat min bestämda lilla höna! <3

#118 - dorina

perfekt för din syster dorina