bambi

Vinter-redo!
Just nu känns vintern väldigt långt borta, eller hur? Här i Stockholm har vi haft över 20 grader dom senaste veckorna men det känns som att snart smäller det till så blir det KALLT.
 
Jag blev påmind om detta lite extra när vi fick hem ett sånt trevligt paket från Vossatassar med vinterkläder (visar er mer sen) och Leah är som hon är och vill direkt prova ALLT. 
 
Sen så spenderade jag kvällen med att gå igenom barnens vinterkläder. Kolla overallerna och vilka storlekar som finns och allt sånt. Vi har faktiskt allt vi behöver till barnen denna vintern och lite till... så det känns bra. Kylan kan komma när den vill.
 
Jag brukar vara tidigt ute med vinteroveraller och sånt. Jag beställer gärna den i september och ser till att barnen har allt. Men sen så är jag sån som tycker om att planera och organisera.  
Imorgon ska jag på Loppi-event men jag tänkte även bjuda er på lite goda recept imorgon. 
 
Ha nu en underbar fredagkväll!
#1 - Sara

Tänkte bara säga att du har en bra blogg.
Jag ska också på loppi's event i morgon.

#2 - Hanna E

Visst känns vintern långt bort. Men vi är också redo för hösten och vintern både för barn och vuxna.
Dock behöver jag handla lite på rean för att vara säker på att klara hela vintern. 1:an ligger mellan två storlekar och kommer inte att klara sig med sina vinterkläder hela vintern, men eftersom vi har som fungerar i början så behöver jag inte jaga utan kan ta det lite lugnt.

#3 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Vilken härlig mössa! :)

#4 - Dolce Bambini- Änglamamma -jordebarnsmor.

Ja nästans klar nu med alla inköp. Kuomakängorna kvar och lite handskar till. Men köpte Molos overaller då de kom direkt i princip, hade rabattkoder då.

:-) Gillar ju att shoppa barnkläder ;-)