bambi

Tingeling och piratfen

Idag var det äntligen dags att få gå på smygpremiären av Tingeling och piratfen. Barnen har längtat hela veckan och tittat om och om igen på dom första fyra Tingeling-filmerna. Leah ville klä ut sig till Tingeling och jag försökte göra en sån där boll på huvudet på henne som Tingeling har. Gick sådär… vågade inte använda hårsprej eller så (hon är så håröm som det är och vill inte så gärna tvätta håret) så det var inte så lätt att få håret på plats.

Zack skulle först klä ut sig också, men sen ville han istället klä upp sig. 🙂

 

Väl på plats fick barnen russin, kakor och festis. Men också fina skrivböcker med Tingeling på som dom blev jätteglada för.

Filmen var jättebra tyckte barnen och satt som ljus. Dom skrattade flera gånger och hängde med bra i handlingen. Dom ville gärna se den igen sa dom direkt efteråt, men sen så är dom två riktiga Tingeling-fans. Jag skulle rekommendera filmen för barn från 2-3 år och uppåt. Filmen har även ett fint budskap om att man ska hjälpa varandra  🙂

 
Jag träffade på finaste Fnulan som var där också, sen så satt jag bredvid vännen Natali så att vi kunde snacka lite innan filmen började. Jag såg även många andra som jag känner. Det är så underbart att jag har fått så många nya fina vänner via bloggen. Vad skulle jag göra utan er?