bambi

Välkommen till byggkaoset

Preciiiiis när min sista lektion skulle börja så ringde en lärare från Zacks skola. Han mådde inte bra. Hade klagat att han hade ont i magen hela förmiddagen och sen inte ätit lunch. Sen däckade han i en soffa och kändes väldigt varm. När jag hämtade honom så såg han inte så pigg ut och han sa att han frös – till och med i magen. Haha, barn kan verkligen säga så roliga saker…

Så hem med barnen till byggkaoset:

 

Överallt utanför så är det täckpapp och skyddsplast. Det går inte att komma in i ett rum utan att lyfta på skyddsplast. Det luktar byggdamm och kliar lite i näsan när man går runt utanför skyddsplasten. Men dom har varit väldigt snabba, nästan rivit ut hela badrummet på en dag!

Jag kom på att det var inte så smart att boka in att dom ska renovera badrummet när jag har sportlov nästa vecka. Inte så roligt att ha ledigt mitt i allt byggkaos. Även barnen ska vara lediga och hemma. Men då har vi en ursäkt att bege oss ut på dagarna under lovet, men jag som såg fram emot sovmorgonar och bara att få gå runt i pyjamas hela dagarna. Det kan jag ju glömma….