bambi

Kläder att trivas i
 
God morgon vänner! Jag skriver till er lite snabbt så här på morgonen, för jag har jättemycket att göra (som vanligt!). Massor att rätta och planera. Helgen har ju varit helt underbar och det känns verkligen som en härlig höst, eller hur? Härligt krispigt i luften och solen som skiner och fortfarande värmer!
 
 

Jag måste visa er mina nya byxor som jag fick från Femme Collection. Jag har bott i dom sen jag fick dom, så sköna och snygga! Det syns inte på bilden, men längst ner är det en dragkedja också. Vilket gör att dom inte ser ut som mysbyxor, trots att dom är lika sköna som mysbyxor! Ni hittar byxorna här!

Jag känner att ju äldre jag blir desto mer är bekvämligheten viktig. Jag vill inte klämma in mig i ett par supertajta jeans, utan jag vill ha kläder som jag kan röra mig i och som känns bekvämt (men som fortfarande är snygga förstås!).

Så har jag väl alltid tänkt med barnen. Jag vill att dom ska ha bekväma sköna kläder, så varför inte jag också?

 
 

Älskade barn i nästan bara Mini Rodini. Zack har Mini Rodini från topp till tå, Leah också förutom fleecetröjan som jag tyvärr inte minns märket på just nu.

Hoppas att ni får en härlig vecka!