bambi

Vår inbyggda klocka
 

Hej vänner! Jag sitter här och jobbar lite med bloggen, skickar iväg fakturor och redigerar bilder. Snart är höstlovet slut för denna gång. Sen är det ”bara” 6½ veckor till jullovet.

Denna vecka har vi blivit mycket påverkad av detta med vintertid. Att ställa om klockan innebär alltid mycket gråt och gnäll av trötta barn. Speciellt Zack är extremt känslig. Han har verkligen en stark inbyggd klocka i sig. Han vaknar alltid 5.30 på morgonen. Man kan nästan ställa klockan efter hans uppvaknande. Nu när han är så passa gammal som han är (9 år) så smyger han upp och tittar på TV så nu för tiden så är det inte så jobbigt – förutom när man ska ställa om klockan. Han blir verkligen helt konstig och det förstår jag när han har en sån stark inbyggd klocka som han har.

Så denna vecka har varit jobbig, med uppvaknande flera gånger, tidigt tidigt. Där vi har fått säga åt honom att han måste sova mer (när han vill gå upp 4.30). Men det är väl tur att det är höstlov… så förhoppningsvis så har han ställt om sig till på måndag.