bambi

Fullspäckade dagar och uppflyttad operation

Hej vänner! Njuter ni av Kanelbullens dag idag? Vi har köpt hem några bullar från bageriet, tyvärr så hinner jag inte baka något själv i år.

Det är verkligen fullt upp hela veckorna nu, som jag har nämnt tidigare. Men även helgerna är fullspäckade. Förra helgen så var det fler kalas, bland annat ett pyjamas party för Leah men också ett 2 års kalas för min syster-dotters son. Ja, jag är ju ”mormors syster” för honom… haha..

 
Jag tror att det ligger lite i släkten att gilla att baka och pyssla… som ni kanske ser  😉
 
 
Vi var lite tidiga till kalaset (eftersom Leah skulle på pyjamas partyt på eftermiddagen), så då hoppade vi och hjälpte till med det sista. Zack ville gärna hjälpa till, likaså Julia (min syster-dotters dotter).
 
 
 

Riktigt goda och fina bakverk måste jag säga!

Sen så har barnen fullt med aktiviteter på helgerna också. Simning, klättring och gymnastik. Så det är verkligen fullspäckat!

Idag skulle min pappa opereras också. Jag har varit lite orolig för honom och tänkte åka och hälsa på honom på sjukhuset efter operationen men den blev inställd/uppflyttad. Han har struma och haft svårt att andas och svälja. Så även han ska operera halsen/sköldkörteln, som jag har gjort (då jag hade sköldkörtelcancer). Det är en rätt så otäck känsla att dom skär upp halsen, tyckte jag i alla fall. Nu har jag ingen sköldkörtel kvar och får äta levaxin istället.