bambi

Stressa ner...

Hej ny vecka! Som jag skrev igår så är vi nu hemma efter tre veckor på Gran Canaria. Det var tre underbara, stressfria veckor. Det behövdes verkligen kändes det som. Jag har tidigare haft såna sömnproblem, där jag ofta ligger och ”tänker” (eller kanske snarare grubblar) om nätterna men på Gran Canaria lyckades jag sova rätt bra.

Tre veckor av ingen matlagning eller städning var riktigt skönt. Ibland lämnade vi in barnen på barnklubb, men jag tror att dom var där totalt 5-6 gånger. Men det är ändå rätt skönt att lämna in dom i två timmar och det är nog skönt för dom att få leka med andra barn också.

 
 
Jag är ju en sån planeringsmänniska (och det är just planerandet som jag brukar gå igenom på nätterna, där jag oftast tänker ”imorgon måste jag göra det och det…”), så jag kunde ju ändå inte låta bli att planera lite på semestern… men det var mestadels för att vi inte skulle glömma bort något. Men annars så är ju min kalender min bästa vän  😉
 
 
Nu ska jag försöka hålla kvar denna stressfria-känsla så länge som möjligt. Jag börjar snart jobba igen, men ska försöka att inte dra på för höga växlar på direkten (även om jag VET att min mail-inkorg är proppfull).