bambi

Helgen

God morgon måndag och ny vecka! Såg ni melodifestivalen i lördags? Nu när man har barn så är det ju obligatoriskt. Det var som han i publiken sa, att det är en del av föräldraansvaret (eller nåt sånt). Jag och maken skrattade när han svarade som han gjorde. Så brutalt ärligt.

Varken jag och maken är ju intresserad av Melodifestivalen och jag måste säga att lördagens bidrag var ju inge vidare. Dom två som gick direkt vidare till finalen var väl dom som var okej. Vi får hoppas att dom andra delfinalerna är bättre.

Men Leah är väldigt förtjust i musik och var väldigt peppad för Melodifestivalen. Hon har fått plats i en musikalgrupp som har träning på tisdagar och tycker att det är så skoj. Hon skulle kunna ha tusen aktiviteter, vilket hon nästan har också. Hon har tre, varav två är på lördagar så hela lördagen går åt.

Först på morgonen är det gymnastik och sen på eftermiddagen är det simträning.

 

Hon kämpar på med alla aktiviteter och verkar tycka att allt är kul. Om hon fick välja så skulle hon även hålla på med klättring, ridning och teater, men man måste ju sätta lite stopp. Men hon är lite som jag, jag tycker också om att ha mycket att göra.

Hennes intresse för att läsa har också vuxit, vilket är jätteroligt. Vi har regelbundna gäster på biblioteket nu.

 

Det blev ett besök där mellan aktiviteterna i lördags.

Barnen har även fått brevvänner! Riktiga brevvänner! Det är jätteroligt, för jag var en sån som verkligen älskade brevvänner. Jag tror att jag har nämnt det nån gång förut, men oftast hade jag 20-30 brevvänner som jag skrev regelbundet och långa brev till. Jag kunde sitta och skriva brev i timmar. Nu har Zack och Leah fått brevvänner via KP (KamratPosten). Först ångrade sig Zack och tyckte att han inte skulle orka skriva brev, men när han fick hem sitt första brev så blev han peppad också. Så roligt!