bambi

Las Palmas - Las Canteras och Las Arenas
 

Här om dagen hyrde vi bil och körde norrut mot Las Palmas. Vi har aldrig varit där förut, så det var kul att upptäcka ”stan”. Vi åkte till Centro Comercial Las Arenas, som är en stor shoppingcenter intill stranden Las Canteras.

Vi fick tipset av biluthyraren att det är jättesvårt att hitta parkering i stan, så vi skulle hellre parkera i shoppingcentrets garage och sen gå därifrån. Vilket vi då gjorde.

 
 
Det var 25 grader och lite mulet när vi kom till Las Canteras men ändå var det en hel del som badade och framförallt surfade.
 
 
 
Den delen som vi såg av Las Palmas var väldigt färgglatt. Man blev glad av staden!
 
 
 
Från shoppingcentret Las Arenas så ser man stranden, till och med när man sitter på McDonalds kan man njuta av utsikten  😉
 
 
Gladast var jag nog av att hitta Primark inne på Las Arenas, en lågpris-butik, lite lik H&M men nästan ännu billigare. Jag köpte flera tishor till mig och barnen för 2,50 euro styck.
 
 
 
Primark hade massor med fint och roligt. Tyckte vi handlade massor, men ändå blev det inte så dyrt.
 
 
Vi hittade även en rolig godisbutik inne på Las Arenas. Där gick barnen loss och handlade en gigantisk klubba (som innehåller 20 stycken klubbor) för 9 euro och en gigantisk hink med karamellpopcorn för 3 euro.
 
 
 

Jag tyckte att det var väldigt billig shopping inne i Las Palmas. Men det var många reor igång just nu. Vi köpte inte mycket som det inte var rea på.

Denna outfit till Leah, både t-shirt och shorts, kostade bara 5 euro.

 Jag skulle gärna åka och shoppa mera här på Gran Canaria men jag vet att maken hatar shopping. Så det får nog räcka med dom timmarna vi gick runt på Las Arenas  😉