bambi

Jobbig vecka

Förra veckan var en riktig tung vecka, så jag är så glad att den är över. Maken jobbade extremt mycket och kom hem mitt i natten (då menar jag kl 23 och en natt 01:30). Jag sover inte bra när han inte är hemma och ligger och ”väntar” på att han ska komma hem. Jag somnar förstås men sover inte alls lika bra. Och jag är så känslig när det gäller sömn…

Sen i torsdags kväll fick jag veta att min farbror i USA dog. Jag växte upp med honom nära. Vi firade jular tillsammans och var mycket hos varandra. Han var verkligen världens snällaste och finast farbror.

Tung vecka alltså… men helgen blev lite bättre. Maken och jag smet iväg och gick på bio. Det kändes som att vi inte hade sett varandra på hela veckan och det var så skönt att tänka på annat. Vi gick och såg A star is born. Jättebra film och jag älskar Lady Gaga! Barnen fick vara hemma själva under tiden (vi gick på bio mitt på dagen). Det är första gången som vi lämnar dom själva för att göra nåt sånt själva, men det gick ju jättebra.

Igår så hade jag tänkt att vi skulle julpynta men jag orkade inte riktigt med det. Vi tog det rätt så lugnt. Jag låg och tittade på Första dejten på SVT, sån mysig serie. Kärleken är det bästa som finns! Och så hade Leah önskat att vi skulle göra brända mandlar så det gjorde vi.

 
 

Alltså brända mandlar är något som jag gör varje helg under december. Det blir så gott, är så enkelt att göra och doften sprider sig så härligt i huset.

Nu hoppas jag att den här veckan blir en bättre vecka! Ha en underbar måndag allihopa!