bambi

Helgen
 

Hej vänner! Hoppas att ni har haft en bra helg! Ni är några som har frågat om hur det är med min pappas fru och hon är nu återfunnen (fick veta detta i fredags). Jag kan inte berätta så mycket mer just nu, men snart kanske jag kan avslöja lite mer…

Helgen har mestadels spenderats framför tv:n där jag har plöjt igenom hela andra säsongen av Making a Murderer på Netflix. En väldigt spännande andra säsong och intressant med all den nya bevisningen som hans nya försvarsadvokat har fått fram. Jag önskar så att dom kan hitta den riktiga mördaren, för jag tror faktiskt inte att det är Steven Avery!

Sen så har vi ätit god mat (på bilden är det kyckling i rödcurry-sås med vitkål och paprika) och varit ute också. Igår var vi en sväng till badhuset hela familjen. Allihopa simmade i 20 minuter (härligt sätt att motionera med hela familjen) och sen blev det lek. Som ni kanske märkt så har vi försökt att vara lite mer hälsosamma på sistone, både när det gäller motion och kost. Jag följer just nu Viktväktarnas flex-program och det fungerar jättebra för mig (ej sponsrad!). Jag märker att jag orkar gå uppför trapporna på jobbet (mitt kontor är på tredje våningen). Förut så tog jag ofta hissen men nu har jag slutat med det helt och det känns inte alls jobbigt… Jag har inte heller ont i knäna när jag går i trappor, vilket jag började att få innan. Jag kom på det häromdagen och sa till maken att jag har ju inte haft ont i knäna på flera veckor!

Så kul när man hittar något som fungerar för en! Men jag har hört många som är missnöjda med det nya ”flexprogrammet” hos Viktväktarna också. Och det är ju så individuellt vad som funkar eller inte funkar.

Jag vet inte om ni är intresserade av att jag berättar mer om detta eller inte?