bambi

En magisk sleep-over
Hej på er! Här har det varit full fart med födelsedagsfirande. Zack ville så gärna ha kompisarna att sova över, så vi anordnade en ”sleep-over”. Han bjöd hem dom närmaste kompisarna och vi bäddade på rad framför tv:n. Vi la fyra stycken bäddmadrasser (som vi annars har i gästrummet) intill varandra.
 
 
Kompisarna kom över kl. 18 och jag bakade hemmagjord pizza som vi bjöd på. Så enkelt och billigt när man gör egen pizzadeg (<— mitt bästa recept), sen bara färdig pizzasås (brukar finnas bredvid krossade tomater), lite salami och riven ost. Stor succé.
 
 
Efteråt blev det fika och paketöppning. Sen sprang alla ut och hoppade på studsmattan och sprang och lekte i trädgården.
 
 

Sen var det dags för trolleri. Vi hade bokat Dozzie igen (för tredje gången), men jag hade ju strulat till det denna gång. Han brukar alltid ringa och säga att ”nu är jag på väg” men när klockan närmade sig det klockslaget då vi trodde att han skulle dyka upp så blev jag fundersam. Jag kollar då vår bokning och inser att jag hade bokat trolleri till DAGEN EFTER! Gah! Panik!

Grejen var den att jag hade diskuterat båda kvällarna med honom, men sen blev det missförstånd i mitt huvud… Jag ringer Dozzie i panik och förklarar att jag har ju kalas NU. Men fantastisk som han är så kunde han komma en timme senare ändå…

Då Dozzie skulle trolla för lite större barn denna gång så blev det en ”close-up” föreställning, där barnen fick sitta riktigt nära (en sån häftig upplevelse för dom!). Zack älskade showen och på slutet blev det lite trolleriskola där Dozzie lärde barnen ett par tricks.

 
 
Zack säger att det är det bästa kalaset han någonsin haft och det fortsatte sent på kvällen (och sen på morgonen efter).