bambi

Ett decennium
 

Jaha, då har man varit förälder i 10 år – ett helt decennium! Så ofattbart! Jag säger som alla andra – tiden går så fort!

Och jag är så otroligt tacksam för att jag har fått vara förälder till en sån underbar unge i 10 år. Jag älskar honom så mycket så det går inte att beskriva med ord. Jag älskar att ligga och prata med honom i sängen, om alla hans tankar. Han är så förståndig och vill alltid göra rätt. Han tycker inte om att göra fel och ”bryta reglerna”. Han är väldigt omtänksam, ansvarstagande och pålitlig. Han har alltid haft lätt för att förstå och lära sig nya saker. Nu börjar han förstå så mycket så att han ibland fattar snabbare än oss föräldrar!

Han har alltid varit lite lat och tar lite extra tid på sig – precis som han gjorde när han låg i magen. För jag gick över tiden med två veckor, sen fick vi tvinga ut honom med igångsättning. Sen har han alltid varit så otroligt morgonpigg den här ungen. När han var en liten bebis så kunde jag titta ner i spjälsängen och se att han redan var vaken. Han hade inte gråtit eller gnällt, utan låg där vaken och jätteglad. Alltid ett strålande morgonhumör, men vaknar helst runt kl. 6 på morgonen (och ibland tidigare än så).

 
Vi har en tradition där vi lägger upp alla barnens födelsedagspresenter på köksbordet vid deras plats, så får dom öppna dom innan frukost. Vi fick säga till Zack att han inte fick gå upp innan 5.30 på hans födelsedag och då kom han ner 5.31 förstås  😉
 
 
 
Han hade önskat sig nån bok från Gravity Falls, som han blev jätteglad över. Den är på engelska och nu bär han den i sin ryggsäck fram coh tillbaka till skolan så att han kan läsa i den i skolan.
 
 

Fina, glada unge! Vi älskar dig så otroligt mycket!

Nu väntar han på att det ska bli fredag, för då ska fem kompisar sova över här för att fira honom.