bambi

Min musikälskande son

En sak som kanske inte har framkommit så mycket i bloggen är att Zack fullkomligt älskar musik. Han har en musikspelande bok som han kan leka med hur länge som helst och så fort han hör musik så sätter han igång och gungar. Jag vet inte om andra bebisar brukar gunga? Inga utav mina kompisars bebisar brukar göra det.

Men så fort han hör musik, t.ex. på tv (speciellt när det är reklam) så måste han stanna upp och lyssna och gunga till musiken. Det spelar ingen roll om han leker, läser bok eller ammar han måste stanna upp och lyssna. Och detta har han hållt på med länge... han har älskat att gunga till musik säkert sen han var 4 månader eller nåt...

Jag förstår bara inte var denna stora kärlek från musik kommer ifrån. Jag lyssnade inte så mycket på musik när jag var gravid och varken jag eller sambon är så överdrivet musikintresserade. Den enda jag sjunger för honom är hans egna visa. Men Zacks farmor och faster sjunger en hel del... det kanske kommer därifrån?

Några väldigt korta klipp på min gungande son:



 

#1 - Sara

hi hi va sött =)

#2 - Therese - Eira min ögonsten - Tävling i bloggen

Gud så sött! :)

Eira gungar inte när hon hör musik.

#3 - Agnieszka

Haha vilken sköning!

#4 - ✿ barnshoppingbloggen ✿ VINN avståndslarm!

Men jäklar va sött!!!

Nora börjar klappa händerna när hon hör musik ;)

#5 - Sigrid

Haha jag dör, gud vad söt!

#6 - Lisa

Haha, heeelt underbart!!! Galet söt!

Näe, Stella gungar inte alls till musik. Jag försöker lite med "dansa" och visa, men hon är totalt ointresserad. Gillar när jag spelar musik (vilket jag gör ofta), men dansar inte.

#7 - Lena

Åh vad gulligt! Första bebisen jag ser som gungar till musik. Underbart!