bambi

Vecka 32 - #962 Jane loves terry

Mitt senaste köp, som jag fyndade på Tradera är en Jane loves terry tunika från sommarkollektionen. Tunikan består av 80% bomull och 20% polyester. Precis som det sägs i namnet så är materialt alltså frotté (terry betyder frotté på engelska). Tunikan finns i färgerna: blush, mid blue, yellow och green.


Vackra detaljer som dom svagt utsvängda ärmarna och dom fina Mollydollarsarna på knytbanden gör att tunikan känns lite extra fin! Denna tunika tillhör sommarens "limited jewlette edition" så dom söta Molly dollarna har små söta ädelstenar i sig.

Tunikan är nog mest känd från reklamen där Helena Christensen har den på sig tillsammans med shortsen i samma serie. Hon har ingenting under tunikan, men jag tycker inte att man kan gå så... utan helst så har jag ett pointelle linne under.

Det jag gillar med tunikan är att den inte är ömtålig (som många Mollysar är) och att den är mjuk och skön, men samtidigt fin. Man kan variera den en hel del beroende på vad man har under den också. Perfekta jobbplagget!

Den påminner en hel del om 9th sweater i skärningen och i och med urringningen... men den är inte lika ömtålig som 9th sweater.



Har du en Jane loves terry? Vad tycker du om den? Använder du den utan något under? Hur kombinerar du den?
#1 - Bina - everydaymolly

Nej - jag har inte kvar min Jane loves terry men gilladde modellen men ville ha mid blue och sålde den och köpte en Robe i rätt färg istället... kvalitén är superhärlig!

#2 - mirka

Har precis samma färg som du och materialet är såååå skööönt! Ja har byxorna till i samma blush. Jag brukar använda en topp under eller bikinin i mid blue + mid blue shortsen. Super läcker med # 596 Odd molly jeans, dom är ju billigaste jeansen från OM,bara 107 €. använder inga andra jeans efter detta fynd!tight, strech, håller modellen, smala byxben+superlånga, fina med stiletto.

#3 - Marih

JÄTTE fin tunikaavis

#4 - minmolly

Jag ÅNGRAR att jag inte köpte den. Köpte en "helena loves terry klänning" den i halterneck modellen. Så härlig i värmen. Min syster fyndade en sådan på rean och tycker den verkar underbar.

#5 - Carolina

Jag har en i rosa och den har verkligen varit perfekt den här sommaren när det inte varit så soligt och varmt. Jag kombinierar min med jeans eller kort kjol.

#6 - Alexandra

Jag har bikini och shortsen i samma färg i terry. Superhärligt med Fields of Lace dressen i chalk!

Tycker dock att det är strandkläder och passar inte riktigt i stadens miljö... Fast jättefina!

#7 - Camilla (lillmillan)

Jag har en blå och fullkomligt älskar den!

har även en robe i samma material i rååååååååååsa ;)

#8 - Katinka

Har klänningen i blått och fullkomligt älskar den faktiskt. Härligt material jag gärna ser att det återkommer nästa år.

#9 - Linda

Har ingen tyvärr, men är sugen på en, fräsch och härlig...

#10 - Fia

Har en i klänningen i midblue. Helt underbar men den känns inte som ett jobbplagg utan mer som hemma och på stranden. Men det absolut bästa är just att det inte är så ömtåligt utan går att använda med liv och lust. Tycker egentligen att OM borde börja göra fler kläder som inte är så ömtåliga..är ju lite miljöansvar också att inte göra kläder som lätt går sönder...



Vad tycker du Bambi- kan man använda Indy dress på jobbet? Skulle du ha den på jobbet?

#11 - Sara Mia

Jag vill gärna försöka få tag på en i blått. Frågan är bara hur storleken är. Den ser ju lite rymlig ut, men det kanske är meningen. Eller ska man gå ner en storlek?

#12 - ♥ ♥ ♥ bambi - Vill du gästblogga hos mig? ♥ ♥ ♥

Fia: Nja, jag är lite feg med att använda klänningar. Jag hade ju bara 1-2 klänningar fram till för ett halvår sen. Så jag måste bli lite modigare med klänning. Sen så känns Indy dressen lite extra fin pga vidden i kjolen... men kanske... typ vid Lucia och andra ltie "högtidliga" dagar...



Sara Mia: Jag tycker att den är normal i storleken. Jag har mn vanliga 2:a på denna och tycker att den sitter bra över armarna.

#13 - Livet i byn

Den är så fin, du bär upp den jättesnyggt. Jag skulle inte tacka nej till en sådan själv.



~Livet i byn

#14 - sofie

Hej!

Vad fin du blev i din nya tröja! :) Supernajs.



Nu till en fråga som egentligen inte rör din blogg, utan jag behöver bara svar från någon, Vad menas med pingback? Jag förstår inte. :(



Ha det bra! Kram

#15 - Lene

Har en robe i turkos, ääälskar den - faktiskt mitt mest använda OM-plagg! Jag är faktiskt sugen på en gul eller grön i "tröjmodellen"...Den blå och den rosa är jättefina, men inte mina färger.....

#16 - Evalena

Jag har bara roben i det materialet men den älskar jag desto mer!

Superskön och precis som du säger: inte så ömtålig.

Jag har den i blått o skulle mer än gärna ha en tunika också.

KRAM

#17 - Anna

Har en midblå + shorts och har använt plaggen jättemycket i sommar. Funderar på att köpa shortsen i rosa också! Kombinerar med olika bikiniöverdelar!

#18 - Anonym

Har en midblå + shorts och har använt plaggen jättemycket i sommar. Funderar på att köpa shortsen i rosa också! Kombinerar med olika bikiniöverdelar!

#19 - Linda

Lägger du upp veckans molly för egen del eller för nån butiks skull för reklam? Kul idé verkligen...

#20 - Katarina

Hej !

Den är jättefin !! Materialet är ju så underbart...

Vill passa på och nämna Butik Cha som har rea nu på modell Robe.. jag betalade ca 1000 kr i svenska för min Robe. Det är bra pris !!

#21 - filippa

Har precis klickat hem en midnight BLUE jane loves terry tunika från huset.com. det fanns treor på rea!

Har en woodstock robe i turkos som jag äääälskar så ser fram emot detta paket:)!!!

Men den rosa är ändå fiiiinast:)

#22 - filippa

rätt webbadress till ovanstående inlägg från mig:



huset-shop.com



Som sagt, treor i midnight blue finns kvar!