bambi

Vecka 36 - #984 Angelina dress

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av Fitts & Company som skickade mig en jättefin Angelina dress. Tusen tack!

Angelina dress är i 100% bomull och finns i färgerna chalk, apricot och green. Fitts & Company har fortfarande en kvar i chalk på rea, helt klart värt reapriset på $179 (den har kostat 1800 kr).


Jag blev ärligt talat jättekär i den så fort jag satte på mig den! Den är så figursmickrande och känns som en klänning man verkligen vågar använda (pga 100% bomull), precis som min älskade Missing Dress.

Trots att denna klänning tillhör sommarkollektionen så kan man använda den långt in på hösten på grund av det tjocka tyget. Detta gör också att det blir väldigt fint fall och lite "tygnd" i klänningen. Men också att man kan använda den till vardags och inte behöver vara så rädd om den, som man kanske känner med klänningarna i silke.

Den har fina detaljer som flera lager spets och spets runtom under bysten och sidenknytband i nacken. Jag gillar även att den inte är så urringad vilket gör att den kan användas på jobbet också! Matchar den med min Tenfold Knit och så kan jag ha den långt in på hösten!

Den är normal i storleken, jag har den i min vanliga storlek (storlek 2).


Har du en Angelina dress? Vad tycker du om den? Vad har du till den? Tänker du använda den i höst också?
#1 - Mollie

Har ingen Angelina men den är verkligen superfin på dig :-))

#2 - Anonym

Har inte blivit sugen på att köpa denna.

Men nu när jag ser den på dig så önskar

jag att den fanns även i min garderob.

#3 - Anonym

#4 - Nina

Jättefin var du i klänningen!



Nu har min blogg flyttat till spotlife, kolla in den om du vill =)

#5 - Sara Mia

Jaa, som vanligt är det mesta snyggare i verkligheten. Denna klännning har känts för "puttenuttig" för min smak tidgare, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.

#6 - Anna

När älsklingen ringde och väckte mig imorse så berättade han att Odd Mollys vinterkollektion fanns på hans jobb i ett konferensrum hihi, de ska vara där en hel vecka och visa för affärerna, jag bad han smygtitta in om där var några vinterjackor så man vet vad som kommer hihi

Jättefin klänning!

#7 - Amanda



Vilken otroligt fin klänning!!



/Amanda

#8 - Elin

men gud så fin den var!

#9 - exklusivvardag

Du klär väldigt bra i den! Men den är nog inget för mig...

#10 - Fia

Har just den klänningen, men har reklamerat den för en fåll på baksidan vred sig hela tiden. Inte kul. Men den är fin!

#11 - karin

har en i green. har haft den på en "cocktail-sittning" och ska använda den i höst på ett bröllop, men då ska jag ha den långa underklänningen som följer med några andra molly klänningar till... tycker den är lite kylig pg av spetsen under bysten.

har använt en grön kavaj till.

#12 - Malin

Hej,jag köpte precis en odd molly continent x-stitch dress 390A på tradera för 1100kr,och den ska vara ny och äkta och den verkar bra men när jag tittar på tvättlappen så står det " odd molly inc made in portugal" och något om los angeles CA. Eftersom du verkar kunna dina odd molly plagg så undrar jag om detta verkar riktigt? eller har jag blivit grundlurad.För nu ser jag att han sålt ett par stycken likadana. För jag vet inte var de tillverkas eller något. Tacksam för svar,så jag vet om jag ska försöka få pengarna tillbaka./Malin