bambi

Pling plong!

Det ringde nyss på dörren och där utanför stod en man med två papperspåsar med mat till oss från Framtidens Mat! Så spännande! Skönt också att slippa gå ut och handla i det här vädret. Så nu har vi 5 middagar för 4 personer i kylskåpet.

Jag kollade igenom Veckans Meny och det var faktiskt bara en middag som jag inte tycker om (och jag är rätt så kräsen när det gäller mat) och det var en Fisksoppa. Sambon är förstås överlycklig eftersom han aldrig får äta fisk här hemma. Jag gillar nämligen inte fisk eller skaldjur (bland mycket annat), men han tycker att vi ändå ska göra den där äckliga fisksoppan sen... Han tycker att jag ska smaka den, men det var en avokado avioli till den och jag gillar inte avokado heller! Så jag tror att jag kommer att beställa en pizza den dagen vi ska äta det eller nåt.

Bovetepannkakor skulle det också bli en dag, det har jag aldrig ätit men jag tror nog att det kommer funka. Thaigryta är det imorgon (mums) och grekiska köttbullar en annan dag.

Jag blev förvånad över att det var så mycket grönsaker och så mycket som var ekologiskt i påsarna! Jag tyckte att det var så spännande när han kom med påsarna och att packa upp det att jag blev helt till mig och sa direkt att jag vill fortsätta med denna tjänst... sambon tyckte att vi kanske skulle i allafall vänta tills vi har provat några måltider  ;)

Får se vad vi tycker när veckan har gått. Tusen tack till Framtidens Mat för maten! Och ni som bor i Stockholms län vet väl att ni också kan vinna 5 måltider från Framtidens Mat? Tävlar gör ni här, om en vecka drar jag en vinnare!!
#1 - Tess

Låter jättekul och bra! Synd att jag bor för långt bort bara :-/