bambi

Ser fram emot imorgon!

Imorgon är det Zacks första luciafirande på förskolan! Åh, det ska bli så roligt att få se!

Extra roligt är det för att Zack har verkligen visat att han ser fram emot det själv. Han sätter ihop händerna (som man gör i ett luciatåg) HELA TIDEN och ibland småsjunger han något oförståeligt. Men han har ju alltid älskat sång och musik, så jag förstår att luciaträningen har gjort ett stort intryck på honom. Här ser ni några gamla filmklipp där han bara är 7 månader gammal och diggar till musik.

Det är roligt att förskolan har gett honom möjligheten att delta i något som han verkligen tycker är så roligt. Dom har tränat i en vecka nu, så ända sen förra fredagen har han gått runt här med händerna ihop.

Tyvärr kan inte sambon komma ifrån jobbet imorgon (det är ju mitt på dagen). Han har verkligen verkligen försökt, men dom har nåt som måste vara klart innan helgen så han kan verkligen inte det och är jättebesviken över det. Så jag har lovat att filma och ta en massa kort! Så ni kommer nog också få se lite av det imorgon  :)
#1 - sofie

Åh lilla killen! :) Vad glad jag blev när jag läste det där. Vad sött det måste vara att ha en liten knapp som går runt och håller ihop händerna. Jag skulle spricka av glädje. :) (det gör jag nästan bara av att läsa att du skriver det. - Ja, jag är emotionell.)

Lycka till imorgon! Kram

#2 - Babbi - Bloggdesigner [NY design!]

Söta kläder :)

#3 - Fru Evelina

hihi så sött! han är verkligen så lik DIG =)

trist att sambon inte kan komma ifrån, men så kan det ju vara med jobb ibland. Tur att man kan filma iaf =)



kram!

#4 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Så gulligt att han går omkring med händerna ihop! :-) Förstår att det ska bli roligt imorgon, verkligen speciellt, särskilt med första barnet!