bambi

Dagens outfit

Idag ska vi börja vår turné bland alla förskolor vi ska välja mellan. Det ska bli spännande att hälsa på förskolan och se hur det ser ut. Tyvärr kan inte sambon följa med men han litar på min bedömning säger han  :)

Idag har jag satt på mig sidenkjol från Odd Mollys Burn Baby Burn kollektion *love it*, linne från Gina Tricot och top från Odd Molly. Ser ut som en riktig hippie-morsa, eller som sambon sa en "söder-morsa".

Dokumentären igår var inte alls bra, handlade inte särskilt mycket om plötslig spädbarnsdöd så ni missade inte mycket om ni inte såg det. Jag håller med om att det är mycket jobbiga dokumentärer om bebisar nu på tv. Jag följde ju Barnmorskorna under min graviditet och grät till varje avsnitt, det var underbart och ett bra sätt att förbereda sig. Ni som är gravida nu kanske kan se på Barnmorskorna på SVTs hemsida (jag vet att dom fanns där förut) eller ladda ner dom?
#1 - Vera med flera

Vilken supermysig kjol!

#2 - Jacks mamma

Barnmorskrorna är borttaget från Svt se ett bra tag tillbaka. Jag försökte se nåt avsnitt jag missat när jag fortfarande var gravid och det är ju ett tag sedan ;)

#3 - anna

haha så gulligt att zack tittar fram bakom dig! =) lycka till med besöken!

#4 - josefin

gud vilken underbar kjol!!!