bambi

Socker-a-holic


Jag har faktiskt inte ätit godsaker på hur länge som helst. Trots tårtot, pajer och kladdkakor på jobbet under veckan så har jag hållt mig.

Jag bakade ju en chokladmoussetårta förut.. och det var faktiskt inte alls bra! Trots att det var ett LCHF-recept så satte den igång mitt sötsug och vissa dagar så tog jag två bitar! Så efter att ha ätit upp ca 75% själv (under flera dagar..) så sa jag åt sambon att slänga den. Jag tror att jag får köra på nolltolerans när det gäller sötsaker... inte ens sånt med lite socker är okej. Det sätter igång mitt sötsug direkt!

Men nu så har jag inte fått i mig socker på några dagar... så att nu är suget borta! Hurra! No more sötsug!
#1 - Agnieszka

Du är så himla duktig som inte äter sötsakerna!

#2 - Nathalie, 20årig mamma & egen företagare

Herregud.. förstår inte hur du kan köra nolltolerans. Visst att det är det enda som funkar, men det skulle jag aldrig klara. Det är starkt gjort!

#3 - Jenny i Skåne

Ja du är verkligen duktig som kan låta bli sötsakerna! Det skulle jag också behöva göra ett tag nu, men det är ju så svååårt och jag har nog inte riktigt orken och motivationen nu att ta tag i det.

Får glädjas åt dina framgångar på vågen och med kosten istället! ;-)

#4 - Nina

ja det är ju hemskt. man får ju inte ta NÅGE som smakar socker.. fasen hemskt det där sockersuget! tar sååån lång tid att bli av med å så fort å komma tillbaka till det. orättvist!