bambi

Tacopaj á la LCHF

Idag så bakade jag mer av det goda LCHF-brödet och så har jag gjort en Tacopaj! Riktigt mumsigt!

Receptet på brödet hittar ni här och receptet på pajen hittar ni här!
#1 - Michaela

Vilket bra recept även för oss som inte tål gluten! Jag älskar paj men ärligt talat så är själva brödet den trista delen av paj-historien, särskilt när man måste göra deg på rismjöl som aldrig håller ihop. Och nu är ju det problemet löst! :) Jag både tål det och slipper det trista smulet, hehe.

#2 - Bloggsatt

Hej! :)



Nu är våra första topplistor klara!



Hör av dig om du vill bli bloggsatt.



/ Bloggsatt.se - Betygsätter bloggar

#3 - Lady Dahmer - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

måste bara berätta att jag fulländat linfrökexreceptet. Efter många olika varianter (och misslyckanden) så har jag lyckats två gånger i rad med en ny variant.



Blanda som tidigare, men mer vatten. (och jag brukar även peta i en msk kruskakli och en msk krossad linfrö för jag inbillar mig att det binder ihop bra) Vattnet ska täcka fröna. Så låter du det stå och svälla i minst 6 timmar!



Sen smetar du ut det på bakplåtspapper. Inte supertunt, men tunt nog.



Sen gräddar jag det en kvart på 150grader - sänker till 50 och låter det stå ett par timmar tills de är hårda.



Det blev skitbra!