Idag så bakade jag mer av det goda LCHF-brödet och så har jag gjort en Tacopaj! Riktigt mumsigt!
Receptet på brödet hittar ni här och receptet på pajen hittar ni här!
Vilket bra recept även för oss som inte tål gluten! Jag älskar paj men ärligt talat så är själva brödet den trista delen av paj-historien, särskilt när man måste göra deg på rismjöl som aldrig håller ihop. Och nu är ju det problemet löst! :) Jag både tål det och slipper det trista smulet, hehe.
Hej! :)
Nu är våra första topplistor klara!
Hör av dig om du vill bli bloggsatt.
/ Bloggsatt.se - Betygsätter bloggar
måste bara berätta att jag fulländat linfrökexreceptet. Efter många olika varianter (och misslyckanden) så har jag lyckats två gånger i rad med en ny variant.
Blanda som tidigare, men mer vatten. (och jag brukar även peta i en msk kruskakli och en msk krossad linfrö för jag inbillar mig att det binder ihop bra) Vattnet ska täcka fröna. Så låter du det stå och svälla i minst 6 timmar!
Sen smetar du ut det på bakplåtspapper. Inte supertunt, men tunt nog.
Sen gräddar jag det en kvart på 150grader - sänker till 50 och låter det stå ett par timmar tills de är hårda.
Det blev skitbra!