bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 17


När ska jag nå 70-kilos-gränsen (imorse visade vågen 70,6)? Just nu känns det som att det gå väldigt sakta... ganska så segt. Men jag är inte hungrig eller så och känner mig pigg. Det kommer inte vara några problem att klara av mina 21 dagar på ren kur som jag har tänkt.

Idag så ska jag ta och börja planera min upptrappning, kolla på lite recept och sånt. Och så ska jag ta och dra vinnaren i Polarbröd-tävlingen senare. Jag tänkte svara på era frågor som ni ställde i frågestunden när Zack sover middag sen!
#1 - P

Grattis, det är ju fortfarande framsteg du gör och titta så långt du har kommit sen starten! Men kanske det vore en bra idé att lägga till lite träning?

#2 - Marih

Tycker du varit/är super duktig som klarar av den dr kuren. En annan är också på vägen att tappa de extra kilona man har kvar,men för mig blir de promenade,promenader och åter promenader...Hoppas på att de också kan ge resultat efterhand.



Ha en toppen dag!

#3 - Anna

Jag är jättehungrig! Kan du inte dra mig som vinnare så att jag kan få en macka? ;-)

#4 - Angelica

Jag tycker att du ska ha en stor applåd! klapp klapp klapp

För det är inte alla som har den viljan och disciplinen som du visar! Och det där att diagrammet först går spikrakt ner och sen lite långsammare... så ska det väl vara?? Det första som försvinner är väl "slamprodukterna"? Kan ju vara ute och cykla, men tror jag hört det.



Fortsätt jobba på!! hejja hejja hejja!!

#5 - Helene

Hej!



Kommer du ihåg att jag för någon månad sedan mejlade dig om en odd molly-klänning som jag sett och undrade vilken det var? Var till Odd molly-butiken idag och såg den, så klart är det makeout dress. Jättefin!

#6 - tima

Halkade in på din blogg av en händelse. Vad roligt att det går bra för dig.

Jag kör också Cambridge, för mig är det första gången. Går in i 4:e veckan med ren kur idag och tycker att det bara går lättare och lättare, jag gissar att det ständiga minuset på vågen gör att det går så bra. -6,5 kg på tre veckor, det är bara tacka och ta emot. Ska börja med upptrappning nästa vecka och hoppas att vågen kommer fortsätta nedåt, det är ca 10 kg till som ska bort men trägen vinner. Fortsatt lycka till till dig (och mig), och BRA JOBBAT!!!

#7 - emma

Tycker du är duktig. Själv har jag nu gott på cambridgekuren i 2månader och 7 dagar och går fortfarabde på ren kur . Klarar du detta klarar du allt