bambi

"My body loves me" - shower gel

En underbar pärlig shower gel som ger huden nytt liv och verkar uppiggande. Är skummande och milt och lämnar huden med en mjuk och härligt återfuktad känsla.


Man blir lite förvånad när man hör att shower gelen innehåller kaffeextrakt, men det ska tydligen vara uppiggande och revitaliserande.

Det jag gillar mest med shower gelen är ändå färgen. Den är guldskimmrande och känns otroligt lyxig. Sen att pumpen enkelt kan stängas är också ett plus, det är inte som med vissa pumpar som man måste trycka ner och vrida runt för att stänga. Så man kan lätt ta med sig shower gelen (detta gäller även för body lotionen som också har pump).

Shower gelen ger ett härligt mjukt lödder och doftar svagt av samma doft som dom andra produkterna. Någon beskrev doften som "mormors gamla lyxiga tvål" och ja... det är en bra beskrivning.

225 kronor kommer shower gelen på 250 ml att kosta när den släpps i augusti. Jag brukar inte använda shower gel, utan tvål i duschen så denna kommer jag nog inte att köpa.

Jag ger shower gelen 4 odd molly hjärtan av 5:


P.S. Jag har uppdaterat dom två tidigare recensionerna med betyg, se gärna "Make me fly" - body oil och "My skin loves me" - body lotion
#1 - Jessica

Åh! Jag gillar att den innehåller kaffe... funkar det lika bra på insidan som utsidan? :-)

#2 - L

Den där ska jag köpa sen! :)