bambi

Somrigt med DUNS hos Ecoloco

Ett av paketen som jag fick i måndags var till Zack och det kom från Ecoloco, som skickade en body från DUNS till Zack för att prova och recensera. Tusen tack!

När Zack var mindre (som om han är så stor nu...) så hade han faktiskt en body från DUNS med rädisor på som han fick av sin faster. Den är jättefin och var verkligen en favorit. Så jag vet sen tidigare att det är bra kvalité på kläderna från DUNS, dom tål många tvättar!


Zack i sin DUNS body som han hade när han var liten
Han var inte så glad... men det berodde nog inte på hans kläder!  ;)


Jag älskar färgerna! Grönt och rött är verkligen superfint (och väldigt unisex, som jag gillar!). Förutom att bodyn är väldigt fin så är den förstås gjord i 100% ekologisk bomull certifierad av Control Union (EKO Sustainable Textile). Färgningen görs med giftfria reaktivfärger som är milda och skonsamma.

Kläderna är rätt så stora i storleken. Detta fina och somriga mönster finns som body, prematur body, t-shirt och klänning hos Ecoloco. Bodyn kostar 199 kr.



P.S. Ecoloco säljer även Baby Peace! Den rekommenderas verkligen, vi använder den hela tiden! Zack älskar den, det är nog den bästa grejen Zack har fått via bloggen! Min recension av Baby Peace hittar ni här.
#1 - Nina

Gulligt med nyckelpigor! DUNS har så mycket fint =)

#2 - nina

ååå så fina. Aldrig stött på märket DUNS tidigare.