bambi

En kort promenad till Matador kids
Idag så tog jag en kort promenad. Förra veckan så skulle jag ju vara så ambitiös och åka till jobbet och säga hej, men då hade jag knappt varit utanför dörren. Sen så blev jag sjuk, så det blev inget av det... Barnmorskan som ger mig akupunktur tyckte att jag kanske borde börja med kortare promenader istället för att kasta mig rakt ut och åka tunnelbana i 40 minuter till jobbet. Så idag blev det då en kortare promenad...

Sambon har tyckt att vi har sparat så mycket pengar nu när jag har mått dåligt, jag har ju knappt kunnat shoppa nåt (bara lite på nätet). Så idag lyxade jag till det och köpte två fina bodies till Zack. Jag stannade till vid Matador Kids här på Söder. Har aldrig varit in där förut, men dom hade en massa massa fina kläder. Mycket från Molo, Katvig, Duns, mfl.


Det blev en body med djungelmönster från jnydesign och en med blommönster från Molo (mönstret heter Winterblossom, det lät ju fint!). Detta är två helt nya märken för mig. Vi har inte haft några kläder till Zack från varken jnydesign eller Molo tidigare, så jag tänkte att det kunde vara kul att testa. Jag tycker också att det är roligt att blanda lite billigare kläder (t.ex. alla kläder Zack har från Lindex) med lite dyrare märkeskläder.


Här hittar du en gammal recension som jag gjorde av flera olika klädmärken som jag har testat.

#1 - Elin

vi har en body från molo åt viktor och jag måste säga att jag är super nöjd med den. fin och mjuk och håller både i form och färg tvätt efter tvätt. :)

#2 - Katja

Älskar bodyn från Molo, har en likadan till Tuva, ett av favoritplaggen för tillfället =). Har inte köpt nått från jny design men ska beställa lite tyg från henne snart, http://www.jnydesign.blogspot.com/.

#3 - Tina

åhh, den molo bodyn vill jag med ha.. :) Har haft en del molo o det har varit toppen.

#4 - Jenny i Skåne (mamma till tre)

Jättefina bodies! Jag älskar Molo och köper alldeles för mycket av det märket till alla mina barn...:-) Men Tradera är toppen där med, där säljs en hel del nytt från Molo till bättre priser än i butikerna. Jag handlar också i en hel del webbutiker när de har rea!

#5 - Anonym

Bodyn från Jny design ska du nog vara nöjd med...hihi. Jny säljer ju tyger också och jag som syr har sytt en hel del i just det tyget: kanonmjukt och härligt- nu vet jag inte om bodyn är sydd i interlocken eller jerseyn (har mer stretch i sig), men jag gillar interlocken bäst.

/Fia

#6 - Anna-I kampen mot min 6årings cancer

Molo har väldigt mycket fina kläder till barn.

JNYdeisgn har jag samma mönster av åt Alvin men som tröja ^^ Gillar den.