bambi

När inte ens tacogratäng är gott...
Det är så härligt med helg och sambon är hemma hela dagarna. Saknar honom när han jobbar så mycket. Nu på kvällen så gjorde han iordning en av mina favoriter, tacogratäng. Men inte funkade det att äta! Det ville bara upp igen. Känns inte så roligt att man inte ens ska få njuta av sina favorit maträtt, nej... istället ska man må illa! Och det sitter fortfarande i, som en klump i halsen... så jag får ta och försöka sova bort illamåendet istället.

Nu under natten så ska man tydligen ställa om klockan. Förut så var man superglad över att få en timme extra att sova. Nu så tänker jag bara "hur i helvete ska vi få Zack att vakna, äta, sova middag, äta och gå och lägga sig en timme senare?!?!". Man skulle ju kunna ställa klockan efter hans rutiner, han till och med bajsar samma tid varje dag... Så nu känns det med "vintertid" inte lika roligt längre...
#1 - e

Åh vad jag lider med dej. Jag vet hur det var. Jag mådde illa hela min graviditet med vår knodd bortsett från några veckor runt v 25. Jag klarade dock inte av att vara sjukskriven utan såg till att slippa kundmöten och sprang och kräktes på toan på jobbet när det behövdes. Kollektivtrafiken till jobbet var värst. Man blev van vid att ha påsar i väskan! :)

Hur som. Jag hoppas det går över snart och jag tänker på dej. Du vet ju att det kommer något underbart av det i slutändan.

Vi har faktiskt också börjat fundera på en nr 2 nu :)

Ta hand om dej och dina!

#2 - Olelsi /Nettan

Jag kan bara tipsa om Ingefära, har hört att det ska vara bra så jag köpte ett te med Ingefära och citron. Men om det hjälper vet jag inte. Frys in små bitar med juice, några med vatten och sug på.

Hoppas att du piggar på dig...nu den sista graviditeten har jag mått göör illa och även kräkts så jag vet precis vad du går igenom.



Kram Olelsi/ Nettan.