bambi

Vecka 14 - #333 Mrs Rogers beach coat


Mitt allra första köp från sommarkollektionen blev denna underbara #333 Mrs Rogers beach coat som är en frottétunika (80% bomull och 20% polyester). Den finns i färgerna chalk, love, rouge och dark powder.


Denna frottétunika har fina detaljer som spetsband i urringningen och vid ärmsluten, mollydollars i slutet av knytbanden och smickrande skärning under bysten.

En favorit från förra årets sommarkollektion är min Jane loves Terry tunika och denna påminner en hel del om denna så jag tror att denna kommer att bli en lika stor favorit! Men denna har inte lika tjock frotté som Jane loves Terry tunikan, men det tycker jag inte gör så mycket eftersom detta är ett sommarplagg och det får gärna vara lite svalt.

Precis som med Jane loves Terry tunikan så är detta ett perfekt mysplagg men kan också användas till vardags! Jag gillar att den inte är så ömtålig utan kan användas hur mycket som helst och både till stranden och till jobbet. En mycket prisvärd tunika (1295 kr.) som kommer att användas flitigt av mig!

En sak att tänka lite på är att tunikan är ganska så urringad och man måste nog ha något under den. Jag har tagit på mig min A-One Silk Camisole under den och tycker att det matchade fint!

Den är normal i storleken, jag har min vanliga storlek (2) och kan ha den utan problem trots kulan på magen  :)



Har du en Mrs Rogers beach coat? Vad tycker du om den? Använder du den utan något under? Hur kombinerar du den?

#1 - Britta

Hej, hur är den i storleken? Är den lik Fondan i snittet upptill? Den är verkligen jättefin!!

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Britta Oj, missade att skriva om storleken. Har lagt till det nu. Den är normal i storleken, jag har min vanliga storlek på min!

#3 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Vilket häftigt mönster. Jag gillar verkligen handen som smeker magen.

#4 - Anna

Jag har tunican från förra året i blått och den har jag använt jättemycket - en favorit!

#5 - Nena

Tycker också den är normal i storleken. Funderar dock på om den kanske skulle suttit bättre över bysten (=inte lika urringad) i storleken större. men, men fint med linne under också!