bambi

So far so good!
Dagislämningen gick över förväntan! (Ja, jag vet att det heter FÖRSKOLA. Men alla fröknar, Zack och vi säger jämt dagis... svårt att börja säga förskola men det betyder inte att jag uppskattar den pedagogiska verksamheten jättemycket!)

Gruppen var ute på gården. Jag lyfte upp Zack ur vagnen och kramade honom och satte ner honom och då sprang han iväg och lekte (hämtade en skottkärra och körde runt med)... så så var det med det! Inget tecken på seperationsångesten som har visat sig, men den kom fram däremot när sambon gick iväg till jobbet imorse så då fick jag trösta Zack lite.


Det är så mysigt att få vara hemma ensam med Leah. Att hon får all min uppmärksamhet, så som Zack fick när han var liten.


Det blir verkligen skillnad på att vara helt ensam hemma med Leah. Hon sover bättre, hon är så otroligt lättväckt så nu kan hon sova i lugn och ro utan att storebror springer runt här hemma och skriker (och ibland öppnar upp dörren till sovrummet där hon sover!) eller leker med saker som låter.


Leah får också ligga lite mer på golvet och träna på att ligga på mage. Känns lite läskigt att låta henne ligga på golvet när Zack springer runt här hemma, det är ju inte alltid han ser sig för...

Just nu ser jag fram emot dagens höjdpunkt - Cityakuten (ER) som jag har blviit helt beroende utav! Går varje vardag på TV3 kl. 12.15.
#1 - Apan satt i granen

Vilken fin bild på dig och Leah!



Hoppas min hals kryar på sig så vi kan ta en långpromenad i veckan. För något fika blir det inte under "Fika-fria-veckan".



Kram på dig!

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

HÄRLIGT att det gick så bra på DAGIS. (Jag säger också dagis men vet att det "heter" förskola. Spelar roll!)



Vilken härlig bild på dej å L

#3 - Caroline

Härligt foto på dig och Leah =)

#4 - Hanna, mamma till Ellen

Jätte fin bild på dig och Leah... hon är väldigt lik sin söta storebror!!

#5 - Tess

Jag är också kvar i vanan att säga dagis :-) Förskola kallar jag det när de börjar i det som en del kallar för 0:an. Jag avskyr nämligen att säga 0:an. Tycker det låter nedvärderande på nåt vis :-/

#6 - ♥anna♥

Jag jobbar som förskollärare men säger också dagis när jag pratar med min dotter eller barnen jag jobbar med. Det är samma sak som att man säger vovve eller pippi tycker jag. I mina öron är inte dagis något fult men en del reagerar väldigt starkt när man inte säger förskola.