bambi

Vecka 35 - #661 Lux wool leggings


Denna veckas Odd Molly är höstens snyggaste leggings som heter #661 Lux wool leggings. Det är leggings i 100% lyxig merino ull och finns i färgerna dk grey, powder och lite military.


Merino ull ger oftast dåliga vibbar med tanke på Kalla Faktas repotage om hur fåren som ullen kommer ifrån behandlades. Odd Molly tillverkar inte sina kläder med den metoden. Det finns andra metoder och det är därför Odd Mollys merinoull kläder är så dyra. På alla plaggen finns det tydliga lappar som garanterar att de inte är tillverkade så.

Fin-fina detaljer gör att dessa leggings känns superlyxiga. Det vita "strumpebandet" och volangen nertill kan man själv bestämma om dom ska titta fram eller inte. Det är lite lagom detaljer, tycker jag. Leggingsarna levereras förstås tillsammans med en fin tygpåse som man kan förvara dom i.

Jag trivs bra i leggings, det är så skönt till tunika och klänning. Dessa leggings är extremt varma och har nästan för varma att använda redan så dom kommer vara perfekt under senhösten och tidig vinter tillsammans med stövlar (kanske Uggs?).

Dom är lite stickiga. Jag vande mig rätt så snabbt, men första känslan var att det var lite stickigt så om man är väldigt känslig så ska man kanske hoppa över dessa leggings.

Precis som med bloomersen från Odd Molly så är dessa leggings stora i storleken. Jag har gått ner en storlek på mina, för man vill ju att dom ska sitta tajt.

Det känns som att dessa leggings (speciellt i färgen dk grey) passar till dom flesta tunikor och klänningar. Jag som gillar att använda underklänningarna tillsammans med en lång stor kofta kommer nog att använda dessa då. Priset för dessa leggings ligger på 1200 kr.



Har du ett par Lux wool leggings? Vad tycker du om dom? Stickiga? Storleksmässigt?

#1 - Anonym

VAR kan jag hitta dem??



Vill ha i stl .2 eller 3 i dark grey? Vet du var de finns så snälla....!

#2 - Ina

Jag håller med, de är jättefina!! Tycker inte de är stickiga alls men om man är känslig eller som jag kommer göra längre fram så kan man ha ett par strumpbyxor under så har man de inte inpå huden och så blir man mer klädd då det är kyligt ute.

Kram Ina