bambi

Helgtävling: Vinn produkter från Nivea värde 600 kr.


Jag fått möjligheten att ge mina underbara bloggläsare en tidig julklapp från Nivea. Ett set, värde ca 600 kr, innehållandes:

NIVEA Volume Nanodefinition Mascara

NIVEA Volume Shine Wonderfull

NIVEA Teint Delight Foundation

NIVEA Visage Moisturizing Day Care

NIVEA Visage Regenerating Night Care

NIVEA Visage Refreshing Cleasning Wipes


Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en kommentar med ert bästa julklappstips! Tävlingen pågår till imorgon (söndag) kl. 21.00. Glöm inte att fylla i er mailadress i mailadressfältet!

#1 - Beata

Mitt bästa Julklappstips är årets Julklapp från SOS Barnbyar. Från 50 kr och uppåt kan man exempelvis ge ett barn en sagostund. Det finns barn som sällan får uppleva en kram, dessa julklappar går till barnbyar i olika länder. För Julen är fantastisk och jag tycker att alla ska få uppleva den. Att stödja en barnorganisation i någons namn är enligt mig en fin och omtänksam julklapp.

#2 - Hannah

Mitt bästa julklappstips är att köpa en fin plåtburk och lägga i hembakta goda kakor eller godis. Det har jag själv fått i present och jag blev så glad över att någon hade stått och bakat till lilla mig. Dessutom älskar jag plåtburkar, så det blev dubbel glädje! :)

#3 - Halvan

Mitt bästa julklappstips kan kanske lite klyshigt va

men en bamsekram tycker jag alla borde ha

att ta fram i sin stora julklappssäck

den sitter alltid som en smäck

du kan klä den med glitter och glamour

och mottagaren blir gladare än du tror

hur kan jag då veta att detta den bästa klappen är

jo jag har själv fått en och den värmer och man känner sig kär.

#4 - Sofie

Mitt bästa tips är en upplevelse!



Fixa barnvakt och ta med din Man på en romantisk date med resturang/bio.



Ta med din Mamma/Syster på Spa!



Kanske en ölprovning till din Pappa!



Kram

#5 - Anna B

Mitt bästa tips är ett fotoalbum fylld med kort och minnen. Det är väldigt populärt att få en sådan! För det är inte så ofta man har bilder i fotoalbum längre, utan man har de på datorn. Därför är det extra roligt att kunna och sitta och bläddra i ett album med fina minnen :)

#6 - Johanna Friman - Tvåbarnsmorsan

Mitt bästa julklappstips är att ge bort något som är riktigt personligt. Det allra roligaste är när det är något som det ligger mycket tanke och kärlek bakom. Kanske något man gjort själv?



Min absoluta favorit att ge bort är när man kommer ihåg att en person sagt att den behöver något eller gillar något väldigt mycket, men inte önskar sig det.



T.ex. min storebror som fyllde 39 här för ett tag sen. Jag minns att han sa för ett par år sedan att han är galet förtjust i vit choklad. I present av mig fick han två st Marabou Vintervit och 2 trisslotter, superuppskattat! Han blev jätteförvånad att jag visste att han gillade vit choklad dessutom :)

#7 - dear diary

min bästa julklapp är en ansiktsbehandling på GILDAskolan. elever som gör behandlingen och halva priset jämfört med vanliga salonger! man är alltid i behover av lite ompyssling :)

#8 - Agnieszka-2barnsmorsan

Foton på barnen som man sätter i en fin ram och ger bort till nära och kära! En uppskattat present!

Numera kan man ju även ge bort presenter till folk i fattiga länder, och få ett kort där det står vad man gett bort som man istället ger till sina nära och kära, även det är nog en väldigt uppskattad present!



Har jätteproblem med min torra hy och skulle vilja hitta de rätta produkterna, så detta vore toppen att vinna!



kramar

#9 - Camilla

Mitt bästa julklappstips är att ge bort en burk hemgjord sylt eller egenplockade torkade trattkantareller. Till den torkade svampen så skickar man med ett recept på en god soppa. Mycket uppskattat! :)

#10 - Anonym

Lucka 4 har öppnats i min julkalender på bloggen. Var med och tävla om snygga klockor :P

#11 - Chellio

Mitt bästa julklappstipps är att ge bort en kokbok tillsammans med ett personligt presentkort på valfri middag och dessert ur kokboken.

#12 - Carin

Mitt bästa julklappstips är dessa helt underbara tofflor som värms upp i micron, precis som en vetekudde, och sedan håller dina fötter varma i två timmar. De har dessutom en doft av mint som lugnar.

http://www.coolstuff.se/Slippies-Boots

#13 - Rebecka

Mitt bästa julklappstips (och billigaste, jag är student :P) är att köpa en fin burk, typ den här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40065867. Sedan gör man gott julgodis och fyller burkarna med, så att de ser riktigt trevliga ut. Jag tänkte prova att göra jultryfflarna (http://bambi.blogg.se/2010/october/en-forsmak-av-julen.html) och whiskyfudge. Sen tar man bara ett fint, juligt band och knyter runt. Det blir jättefint, och det visar att man verkligen lagt ned tid på presenten. Det är perfekt till sådana som har allt!

God jul :)

#14 - Ida

Min favorit klapp är när jag får hjälpa till checkar av barnen. Det kan vara allt från kli på ryggen till middagen tillagad, damsugning av huset, frukost på sängen. Att få hjälp med någon tråkig syssla är aldrig fel:). Man kan göra det till något mysigt med paus för fika.

#15 - Martin The Edge

Bästa julklappen - inte helt lätt. Finns inget direkt "random" som passar alla. Så jag väljer att stödja ActionAid i sitt arbete.



Gör som mig: Ge bort en get i julklapp

#16 - Jennie

De senaste åren har jag köpt gåvokort från Unicef. Det har varit allt ifrån värskeersättning och vaccin till myggnät eller en get till människor i nöd runt om i världen. Presenterna har uppskattats av alla mottagare och ger dessutom en skön känsla i kroppen när man vet att man verkligen har gjort något bra! Dessutom anser jag att denna typ av gåva alltid ligger i tiden.

#17 - matilda

En upplevelse ör den bästa presenten! Så varför inte ge bort två konsertbiljetter? :)

#18 - Anna - Mamma till två små troll :)

Åå vad roligt. Hoppas jag vinner.



Jag har gett en jätte bra present till min sambo. Jag köpte en upplevelse. Han fick köraa en svindyr bil. Oj så glad han blev.



Iår så ska sambon få en digitalram med bilder på barnen. Eftersom att jag spenderar mest tid med barnen så saknar han dom jämt så då tänkte jag att han kan få ha denna på jobbet. jag hoppas han uppskattar denna.

#19 - Matilda

Hej!

Mitt bästa julklappstipa är att under året bevaka dina släktingar och vänner för då har du i god tid koll på vad som är den bästa julklappen för just den personen. Finns inget värre än att stå där några

Dagar från jul och intr ha en aning vad man ska köpa.

#20 - tildan

Bästa julklappstipset är att till familjen köpa ett spel som är såpass anpassat att hela familjen kan spela det tillsammans!

Min 5 åring kom idag på, enligt mig det bästa far- och morförälder julklappstipset och det var att köpa "en get"! Alltså ett sånt gåvobevis från hoppets stjärna eller liknande organisation. Helt underbart att reklamen har fastnat, att hon frågat och förstått vad det innebär och att hon dessutom tycker att vi kan ge morfar en get, mormor en kyckling, farmor skulle också ha en get och farfar en höna!

#21 - Evelina

Mitt bästa julklappstips är speciellt bra för bakglada studenter som mig! Baka god knäck i långpanna, skär i bitar och slå in i fint smörpapper. Ta en näve och slå in i cellofan, knyt om ett tjusigt snöre och fäst ett kort med en glad hälsning!



Kärlek och omtanke utan att bli ruinerad :)

Kramar till dig fina Bambi!

#22 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Mitt bästa julklappstips är en IPhone. Jag vet, dyrt som as, men jädrans vad glad personen som får den kommer bli. Det kan jag gå i god för.

#23 - Sandra

Mitt bästa julklappstips är att skriva ett roligt och personligt rim till presenten! Alla blir alltid glada åt ett kul rim! Då får man ett minne till gåvan och den blir mer betydelsefull! :)

#24 - Gunilla

Hej!

När det kommer till julklappar eller presenter överhuvudtaget så vill jag ge bort något som jag själv skulle villa ha. Därför tycker jag att bästa julklappstipset är att få ett "presentkort" på barnpassning en kväll (eller ännu bättre, tills morgonen efter). Det får gärna ingå ett riktigt presentkort till en restaurang eller kanske biobiljetter till mig och mannen. Sådan lyx, med vuxentid tillsammans, är ovärdeligt för oss!



Trevlig advent!

Kram, Gunilla

#25 - melinda

Bästa julklappstipset från mig är en varm och mysig morgonrock eller sköna morgontofflor och lite fin choklad som många uppskattar nu i vinterkylan :)

Kram melinda

#26 - Sara - Mamma till Max 2 år

vilken bra tävling nu i kalla tider då huden blir torr =)!



Mitt bästa julklappstips är att besöka sosbarnbyar.se och köpa julklappar som hjälper barn som inte har det lika bra som de flesta barn i Sverige har det. Julklapparna består bland annat av att man betalar för tröst, godnattkramar, tandborstning, läxhjälp mm!



På detta sätt kan man enkelt hjälpa de som behöver!

#27 - Sanna

Det är svårt att hitta den perfekta julklappen, Och därför tycker jag att en upplevelse aldrig är fel, på www.liveit.se finns det otroligt många upplevelser att välja bland!

#28 - chriszy

Oj. Vad svårt! Jag tycker det beror så himla mycket på vem man ska ge till. Jag minns att mina småbröder har fått varsina tramptraktorer, och de såg så lyckliga ut att jag fortfarande blir glad åt att tänka på det och det är 2 respektive 10 år sedan. Mitt bästa tips är att hitta något som personen som ska få julklappen verkligen vill ha. Det behöver inte vara något dyrt. Förra julen fick jag en papperslapp av min pojkvän. På den så stod det att han skulle bjuda mig på middag eller fika, vart jag ville. Jag valde att vi skulle köpa och laga maten själva. Personligt, mysigt och en av de bästa julklapparna jag fått i alla fall :-)

#29 - Soffan

Mitt bästa julklappstips är något totalt oväntat! Att få gå och grunna lite, och sen komma på något som är totalt oväntat av mottagaren, men ändå en sån där grej som mottagaren inte visste att han behövde!

#30 - Sofia

En spaweekend för att vårda relationen (det mår alla bra av)..



Kram Sofia

#31 - Emma

Mitt bästa julklappstips är en ansiktsbehandling, så lyxigt och skönt!

#32 - Linda Andersson

Mitt bästa julklappstips får nog bli ett paket med bilder på barnbarn, det är alltid uppskattat av far- och morföräldrar.

#33 - L

Jo, jag tror att saker är inte viktiga faktiskt. Ta det lugnt med sin familj istället och njuta av varandra.

#34 - Sara

Mitt bästa julklappstips är att ge varandra tid och umgås med nära och kära. Att man tar tillvara på den mysa tiden kring jul att koppla av, spela spel och bara umgås. Visst är det roligt att få en julklapp också men den bästa klappen är tid - för tid kan inte köpas för pengar. =)

#35 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar, jag har tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/december/nivea-512.html



Ett bra julklappstips är en digital fotoram, finns billiga och bra att köpa och man får återuppleva alla roliga minnen.

Många har bara foton på datorn men på det här viset får man njuta av dem oftare.

#36 - cecilia

Jag är med. Mitt bästa julklappstips är någon upplevelse att göra, t ex bungyjump eller så kan man ge bort en liten resa. om man inte har råd med det så kan man ju alltid ge bort några trisslotter och hoppas på tur! :D

#37 - Charlotte

mitt bästa julklappstips, och det skulle gå att ge bort till vem som än är när och kär, är att göra en personlig bok. En så kallad Pepp-bok!

Till barnen så går det att sätta in bebisfoton och små artiklar/foton/citat som gör personen glad. Till en partner så kan man använda bilder av relationen, gemensamma minnen (torkade blommor från en picknick osv) och bilder av partnerns vänner och föräldrar. Samma sak till en nära vän.



Det här går att anpassa till alla. :)

#38 - Mathilda

Mitt bästa julklappstips är att inte köpa bara för köpandets skull.Tänk efter vad personen verkligen hade blivit glad för. Personliga smycken,en digital fottoram till den som redan har allt, ett kort, en weekend..

#39 - Vicktoria c

Enligt mig tycker jag inte att presenter är det viktigaste i Jul. Det viktigaste är att spendera tid tillsammans med sina nära och kära.

Men, om man vill ge något materiellt så rekommenderar jag en goodiebag fullt med grejer.

En bra goodibag kan se ut så här: Presentkort i valfri butik, godis/choklad, biobiljett, kräm, någon smycke, plagg, nyckelband, parfym osv. Om man inte har råd att köpa många grejer så kan man alltid plocka saker hemifrån och lägga in i goodiebagen exempel en bok man redan läst ut eller en DVD film man redan har sett!



Istället för att ge bort en upplevelse i någon spa salong eller köpa något som visar sig att personen inte allt tycker om det så anser jag att en goodiebag funkar alltid!

#40 - Madde

Jag är med!

http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2010/december/tavla165.html

Bästa julklappstipset är egentligen inget klapptips kanske, man bör fokusera allra mest på att umgås, det är det som är julen.

Något som alltid funkar att ge bort är personliga kalendrar eller annat personligt med foton på barn/barnbarn, det är personligt och går alltid hem!

#41 - Marie

Mitt bästa julklappstips är något som kan anpassas till alla åldrar och intressen, nämligen en bok! Bilderbok till treåringen? Kokbok till den matlagningsintresserade? En bok med roliga historier till tonåringen? En deckare till pappa? En bok med tänkvärda citat till någon du inte känner alls, kanske vid ett julklappsbyte med någon okänd? En bok är ALLTID en bra julklapp! :-)

#42 - camila

Mitt bästa julklapps tips är att ge vänner och familj extra mycket kärlek.. typ skriva ett brev eller vykort om hur mycket du älskar dom och vissa att du finns där för dom. Att få present kan också vara bra men att skriva vad man känner varar längre och man tar mer åt sig och blir mycket gladare.. det kan vara bra.

#43 - care69

Jag är med!

Jag tycker att en fotokalender är en bra julklapp, den kostar inte så mycket och man har glädje av den hela året.



Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2010/12/5-dec-vinn-produkter-fran-nivea-varde.html

#44 - Malin

Mitt julklappstips ar att ge tag/flygbiljetter till familj/vanner som bor langt bort - sa att man far traffa dem. :) Kommer ge min mamma flygbiljetter sa att hon maste (haha) komma och halsa pa mig, i ar.

#45 - Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Jag är med ^^



Mitt bästa julklappstips är en goodiebag..alla verkar ju älska sånt :D

#46 - Marielle.

Det absolut finaste man kan ge bort i julklapp måste nästan vara alla dessa olika saker man kan skänka till barn i andra länder som inte har det bra.

Kanske pengar, något slags djur, fruktträd, skolböcker eller leksaker.

Eller en kram till någon man tycker mycket om. Det kan ju aldrig gå fel.

#47 - elsa

Olika klappar passar ju olika personer, men det här tycker jag är bra tips! (Jag är 15 år)



Mormor/morfar/farmor/farfar: Ett fint inramat foto på dej och, om du har några, dina syskon.



Mamma/Pappa: En upplevelse. Bjud dom på middag/bio/badhus. Bara ni hittar på något roligt tillsammans!



Bror/killkompis: Godis, presentkort eller en bok om hur tjejer tänker. Ibland kan dom ju ha lite svårt med det, liksom tjejer kan ha med killar.



Syster/tjejkompis: Spabehandling, en god parfym, en fotobok med bilder på roliga saker ni gjort tillsammans.



Flickvän: Fint silverhalsband med era namn på.



Pojkvän: En weekend till någon näraliggande stad där ni kan ha det trevligt tillsammans.



Det var mina tips. Nu håller jag tummarna:)



Kram elsa!

#48 - Jessica

Hej!

Är med och tävlar. Mitt julklapps tips köp saker folk verkligen behöver, de sista åren har jag köpt för köpandes skull detta året får min dotter en ny säng i julklapp för det behöver hon!

Har länkat till din tävling, http://www.jezzie1986.com/2010/12/nu-kan-du-ga-in-hos-bambi-tavla-om.html



Ha en trevlig helg!

#49 - Lizette

hejhej.

oj, vilket superpris. nevea är den produkt som används mest här i mitt hus :-) så det skulle ju passa perfekt att vinna...



mitt bästa julklappstips är tidningsprenumerationer, det finns alltid en tidning som passar alla, man får sin julkapp både inslagen på julafton och ½ - 1 år fram i tiden. Super bra ju!!



nu håller jag tummarna..

#50 - Maol

Mitt bästa julklappstips är att ge bort en djurvänlig julklapp via Djurskyddet. Julklappen kostar 200 kr och det räcker till en varm sängplats och mat för ett djur i ungefär en månad på något av djurhemmen som finns i Sverige.

Jag tycker att djuren också ska ha en bra jul. ^_^



http://www.djurskyddet.se/se/stod-oss/ge-en-gava/julgava

#51 - Natalie

Mitt bästa julklapps tips är en låda inslagen med fint papper i. Inuti har man silkespapper i t.ex grönt. Silkespapper bestämmer färgen på innehållet.

Om silkespappret är grön, får det bara ligga gröna saker i paketet när du lyft silkespappret. Exempelvis: Gröna godis bilar, hudprodukter, hårprodukter, ett par gröna vantar, en grön plånbok...



Alltså en goodiebag man satt ihop helt själv med ett färgtema! Min kompis fick en sån för ett år sedan och hon tyckte det var super roligt!

#52 - Mia

Mitt bästa julklappstips är att ge pengar till ex cancerfonden, Röda Korset, Friends eller liknande.

#53 - Martina

Mitt bästa julklappstips är att skänka pengar till insamlingen till barncancerfonden som Beckahbitch har startat. Det är de som skänker pengar till forskningen om den hemska sjukdom som hennes son drabbats av, histiocystos.

#54 - Erika Wilhelmsson

Hej. Klart jag vill tävla!! :)

Mitt bästa julklapptstips är att ge bort vad som helst i röda korsets julklappsbox. Då skänker man en gåva både till någon man tycker om, och också till någon som behöver stöd. Det ska jag göra i år i alla fall!



Mvh

Erika Wilhelmsson

http://noonewantsforever.blogspot.com



ps. Kika gärna in på min blogg och delta i mina tävlingar! Varje dag hela december startar en ny tävling.

#55 - Michan

Mitt bästa julklapps tippa är canvas tavlor, (på mina barn såklart) passar att ge till så många som tex mormor och morfar barnens pappa fick en i födelsedagspresent och blev jätte glad.

Jätte kram till dig, tänker på dig

#56 - Sandra

Mitt bästa julklappstips är att ge bort något man själv har tillverkat och lagt ner sin egen tid på! Den som får presenten uppskattar all den tid man har lagt ner på paketet och dessutom är det roligt att sitta och pyssla, snickra eller vad man gör för att få till en fin julklapp.

Det man har tillverkat med sina egna händer är så mycket snyggare än det som är köpt i affärer, enligt mig åtminstone =)

#57 - Diimans

Vill verkligen vinna det här! Behöver allt det där! :)

Jag tycker det beror på från person till person!

Jag själv tycker att det är tanken som räknas, att man kommit ihåg en person är viktig , sen vad det är man får tycker jag inte är så jätte stor grej! Som sagt det viktiga är att personen minns dig, så det kan lika gärna vara ett kort man får1



Jag tycker man ska ge saker som är användbart. Något som personen behöver.



Ungefär såhär.

Till mamma-Parfym,någon lyxig upplevelse så som spa eller något liknande. Eller varför inte en vackert halsband?

Till pappa- Gym kort, slips, man prafym , en mysig bok!



bror/kill kompis- Gym kort, spel,film ,fotboll



syster/tjej kompis- smycken, parfym,smink , en tavla på sig själv och sin kompis..m.m



Böcker kan man ge , parfym,praliner , m.m :D hoppas det e bra tips1 vill verkligen vinna :) KRAM

#58 - Anna <3

Hej! Mitt julklappstips till sina föräldrar är liten lapp där det står att nån dag så ska man laga mat när dem kommer hem från jobbet och huser/lägenheten kommer vara städad eller något liknade.

Det är inte vad det kostar som är det viktiga,det är tanken som räknar!!

Har skrivit ett inlägg om tävlingen:http://anniiizzz.blogg.se/2010/december/tavling-hos-bambi.html#comment



Jag håller tummarna!

Ha en bra Lördag

Kram! <3

#59 - Tessie

Svårt att säga eftersom att alla är olika. Men en sak som passar alla är att ge bort en upplevelse och det är någonting som man heller aldrig glömmer! Hoppas att jag får chansen att vinna niveapaketet, perfekt nu när vintern är här ch huden behöver det där lilla extra!

#60 - Linda

Mitt bästa julklappstips är presentkort på bio, för det är nånting som de flesta tycker är kul oavsett ålder, men som få unnar sig. Det är en alldeles perfekt julklapp till hela familjen eftersom det oftast alltid finns en film som visas på bio för alla olika åldrar. =)

#61 - elin backström

Mitt bästa julklapps tips är pengar, då får man lixom göra vad man vill med pengarna!!

#62 - Anna / Mrs Dolittle

Mitt bästa julklappstips är böcker. Det går alltid att hitta någon som passar! Hembakat är också uppskattat.

#63 - angelica

Mitt bästa julklappstips är en tur till "jul på Liseberg". Det är jätte mysigt nu på vintern och en riktig romantisk upplevelse! :)

#64 - angelica

Mitt bästa julklappstips är en tur till "jul på Liseberg". Det är jätte mysigt nu på vintern och en riktig romantisk upplevelse! :)

#65 - Amanda

Jag har själv lite dåligt med pengar detta året så mitt julklappstips blir ett för den lite snålare plånboken.

Man kan göra egna presentkort med små gåvor man vet att personen i fråga skulle uppskatta. Det kan vara alltifrån en heldag med familjen då det bara ska busas om det är till någon liten i familjen, eller till en kväll för sig själv om det är till en sambo.

Jag har också gjort olika små gåvor själv i år. Och det kan absolut vara minst lika uppskattat som dyra köpta presenter. :)



Har också länkat:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavling-niveakit-512.html

#66 - Therese

Wow vilket fint pris!



Alla har ju redan skrivit så himla bra julklappstips ser jag..

Men jag brukar alltid köpa minst ett sällskapsspel till min systers familj (har ingen annan släkt förutom dem) och det uppskattas alltid. En present till hela familjen=)



#67 - Mattias

Hej! Jag är självklart med och tipsar också vidare om tävlingen här: http://villduvinna.blogg.se/2010/december/5-dec-vinn-produkter-fran-nivea-varde-600-k.html



Mitt bästa julklappstips är något egengjort med kärlek, oavsettt om det är en stickad mössa, en påse hemmagjord kola eller någon av barnens många teckningar som blivit inramad. Det betyder otroligt! Ett annat tips är att sedan slå in alla dessa fina julklappar med återvunnet material hemifrån. Tidningar blir fina omslagspapper, av vanligt vitt papper kan man sedan klippa ur "tårtpapperliknande figurer eller snöstjärnor! Gamla snören tvättas upp och funkar som band och en gammal jumper blir en fin julklappsstrumpa!



Hoppas på tur!

#68 - Linda

Böcker, choklad och varma sockor.

[email protected]

#69 - Linda

Böcker, choklad och varma sockor.

[email protected]

#70 - Linne

Mitt bästa tips är biljetter till Mia Skäringers "show", ge det till en kvinna och gå tillsammans så blir det en toppenkväll, garanterat!

#71 - Caroline L

Tävlar gärna! Vilken härlig julklapp. Jag tycker om att ge bort parfymer och hudvård. Presentkort på massage brukar också vara uppskattat:)

#72 - t

mitt bästa julklappstips är att ge bort någonting personligt! :) det uppskattas bland många! :D värdet har ingen betydelse ! ^^

#73 - therese

Personligen har jag mkt svårt att hitta på saker som jag faktiskt önskar mig när folk frågar; vid min ålder(36) känns det som att jag har allt jag vill och behöver ha. Min favorit att ge bort är att antingen skänka pengar i någons namn till stiftelsen Min stora dag( för sjuka barn) eller att välja ut något av alla de saker man kan ge via ActionAid.

#74 - Emmelie

Mitt julklappstips är att göra något personligt. En liten ljus dekoration kanske?

Eller eget julgodis fint inslaget i selofan?



Personligt är bra=)

#75 - Anonym

En hemmagjord grej! Idag tillverkades egenmålade muggar av 11åringen hemma. Jag gjorde godis som jag kommer lägga i en vacker burk. Gjorda med själ och hjärta. Inte framstressad på ett köpcentra. Eller ge bort tid! Tid tillsammans, en bristvara.

#76 - Ida

Superfin header, verkligen :)

#77 - Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Mitt bästa tips är en canvastavla med ett eget motiv. Perfekt sätt att föreviga ett vackert foto eller foto på någon/några man håller kär.

#78 - Chanelle Allmin

Mitt bästa julklappstips är hårstyling produkter (det brukar väl dom flesta bli glada för) Sen kan man baka eget julgodis, tex Brända mandlat, Mozartkul m.m. som du sen har ett fint papper som du gör till en strut där du stoppar i allt godd till den lyckliga personen som får det.

#79 - Maria

Mitt bästa julklappstips är att kika i min blogg, under kategorin Jul 2010 ♥, hehe ;) Där finns redan en del tips, men jag kommer fortsätta lägga upp mera nästan dagligen fram till jul.

#80 - Linda

Böcker!!

http://www.pocketogram.se/ kan man skicka böcker med en liten hälsning i, det brukar jag göra lite nu och då när jag tycker att någon i min närhet behöver känna sig lite extra uppskattade! En superbra julklapp!



Vänliga hälsningar Linda

#81 - Therese

Mitt bästa julklappstips är att ta med din kompis, mamma, pappa, syskon ja vem det nu kan vara och göra något kul tillsammans! Tex om det är din bästa kompis kan ni ha en spakväll hemma med bland annat ansiktsmask, och se på bra filmer och bara prata. Jag tycker det är mycket mer värt än dyra julklappar :)

#82 - Anna-Carin

Mitt bästa julklappstips är att göra en liten korg med t.ex. badskum, badkulor, lite god choklad, en ansiktsmask, en tidning, ja allt som behövs för en trevlig stund i badet!

#83 - Susanne

Mitt bästa julklappstips är en prenumeration på en tidning. Då har man något att se framemot varje vecka hela året om! Presentkortet kan du lägga i en skål med hemgjort julgodis. Men glöm inte rimmet på paketet, det är det som är det roligaste på hela julafton, att höra rimmen!

#84 - Caroliné

Mitt bästa julklappstips är "tid". Det kan man ju givetvis inte köpa till någon annan eller sig själv. Men jag tänker mer att man beslutar och planerar för att umgås ordentligt tillsammans med någon/några man tycker om. I vardagen är det ofta svårt att få till riktig kvalitétstid så jag försöker ordna det det kan ex. vara att lägga alla "måsten" och bestyr åt sidan för att bara göra det som sonen vill en dag eller att umgås en hel dag med bästa vännen, att inte behöva rusa ivägfrån "snabbfikan" för att ordna med ditten eller datten.

#85 - Anna L

Mitt bästa tips är en upplevelse: Kan var något så spännande som spa, fallskärmshoppning eller annat häftigt men kan även vara något så enkelt som en picknick i det gröna till våren

#86 - Erika

Något personligt. Gör en tavla av ett ordsspråk eller motto som passar i på personen.

#87 - Frida

Mitt julklapps tips är att ge bort en upplevelse man vet att personen skulle uppskatta :)



De lite billigare alternativet är att man kan baka något, ex julgodis, fixa till en söt burk me lite pynt. Å så har man en personlig julklapp :)



#88 - Mamma Mia

Den bästa julklappen: Detta har jag önskat hela livet men jag kommer aldrig att få veta.. en bok där min mamma hade berättat om sitt liv, hur hon växte upp, skolan, tonår, giftemål, när jag kom, arbetsliv, drömmar och upplevelser varvat med små kort inbundna..Min mamma dog när jag var 9 år, det fanns ingen att fråga..

Nu har jag gjort denna bok om mitt liv. till min 23 åriga dotter i julklapp, den har tagit 2 år att skriva och binda in...jag hoppas hon uppskattar den..jag har också skrivit några sidor hur hon är som min dotter....så det är mitt bästa tips...stor kram Mamma Mia

#89 - Emelie, mamma till Elliott o gravid med nr2

mitt bästa julklapptips är att ge bort en fotobok med massa fina bilder som man tagit under året med personen i fråga me på bilderna..det uppskattas verkligen! gav en sådan till sambon förra julen med bara bilder på honom o sonen som tagits under året och han vart tårögd o riktigt glad =)

#90 - Stina

Det bästa jag vet att ge är böcker! Finns något för alla!! Hoppas på tur i denna tävling.

/Stina

#91 - Madelene

Hej, mitt bästa julklappstips är en julkorg fylld med saker som återspeglar personen. T.ex Om personen gillar att dricka ett gott te, choklad och ljus. Så kan man lägga i precis det personen tycker om. Det blir en väldigt personlig och uppskattad julklapp. Och personen som får denna känner att personen som ger den verkligen känner den. Kram

#92 - Spacegirl

Mitt bästa julklppstips är att göra något själv, jag gör smycken, det är alltid väldigt uppskattade julklappar och gör man det själv går det att göra julklapparna väldigt personliga.

hoppas på tur

#93 - Liselotte

Hej, tycker det bästa julklappstipset är presentkort, då kan man gå och välja och vraka precis det man vill ha. Mvh Liselotte

#94 - Jessika

Bästa julklappen tycker jag,

är att ta vara på varandra varje dag.

Men om vi bortser från det och tänker som så,

jag skulle bli glad över att en "upplevelsepresent" få.

Visa omtanke och tänk nu på,

att unna de nära något de förtjänar att få.

#95 - Tess

Mitt bästa julklappstips är en upplevelse! Om man gör något speciellt tillsammans med en person eller om man skickar den på en upplevelse så blir det minnen för livet. Fick själv besöka vargarna på Kolmården tack vare en julklapp från min syster :-)

#96 - Erika

Vi har avskaffat julklappar för alla vuxna så hos oss är det bara barnen som får. men i år ska vi köra något som kallas julklappsspelet och det går ut på att alla köper två eller fler presenter för ca 50.- styck, dessa läggs sedan i en hög mitt på bordet. Man går sedan laget runt och kastar två tärningar, slår man lika får man ta ett valfritt paket. När alla paket är borta så sätter man en äggklocka på en bestämd tid, exempelvis en timme, och sedan fortsätter man slå tärningarna. Slår man lika får man ta vilket paket man vill från vem man vill och när tiden är slut får man behålla det man har framför sig :)

#97 - josefin

mitt bästa julklapps tips är en fotobok. det är jättekul att titta i och jag ska själv ge bort en till en bra vän. jag hoppas att hon kommer ha kvar den i flera år och kunna kolla i och komma ihåg alla minnen från när vi var yngre! minnen gör en glad och ett gott skratt förlänger ju livet! :)

#98 - evamar

Mitt bösta tips är en prenumeration, Förra julen satt jag och valde ut prenumerationer till mina nära & kära, och det visade sig bli en succé. Min söta farmor ringer varje månad och tackar!

#99 - Emma

Mitt bästa julklappstips är att ge någon en upplevelse! Som att boka in middag på ett fint ställe sedan kanske bio efteråt eller något annat roligt varför inte lite bowling i vintermörkret. En upplevelse är nog mitt bästa julklappstips, då får man även komma ut med vänner/familj/pojk-flick-vännen vem det nu är man ger upplevelsen till!

#100 - Olivia

snälla barn och fred på jorden!

#101 - Gniztra

Mitt bästa julklappstips är.

Gör godis och kakor själv ge sen det i fin burk med folie och rött snöre runt.

Alla gillar ju att mumsa:-)

#102 - Alfva

Mitt allra bästa julkappstips är att spara in på julklapparnas värde och istället unna sig något tillsammans hela familjen. Ett besök på Skansen, Liseberg eller bara en middag ute kan i många fall vara värt SÅ mycket mer.

Det är tiden vi behöver, inte paketen!



(Låter så klyschigt tills den dagen man verkligen förlorar någon och står där med saknaden)

#103 - Annica

Foto!! Jag älskar foton själv och detta året blir det ett på alla kusiner, samt syskonkort på alla kusin paren till farmor och farfar. PÅ underbar canvas. Sen älskar jag mina barns verk också, de ramas in och finns upphängda på väggarna. Det brukar bli varsen sån till farmor o mormor med, och hoppas att de blir lika uppskattade där som hos mig.

#104 - Cina

Nåt som man verkligen själv skulle vilja ha , t ex nåt gott och hemgjort, ett presentkort på en barnvaktskväll eller att presentkort på "en kväll med kompisarna" ( till älsklingen ),ett koppla av kit med en pocketbok, god choklad och ett fint ljus.

Nåt litet iallafall och något med hjärtat. Julklappar är kul ...

#105 - Mickan

Mitt bästa klapptips är att ge bort det du själv skulle vilja ha och uppskatta om du fick. Eller något personligt, något du gjort själv.

#106 - Amandalyn

Mitt bästa julklappstips är att köpa snygga korgar, fylla dem med saker som den personen man ska ge den till gillar, som tex choklad eller te. Ta cellofan runt hela korgen och packa in snyggt. Bästa julklappen!

#107 - Camilla

Mitt bästa julklappstips är att ge en upplevelse. Tex en ansiktsbehandling, ett restaurangbesök eller en konsertbiljett.

#108 - Jenny

Min bästa julklapp är en handling , Eller nånting man tänkt igenom noga som man vet att personen gillar .

#109 - Isabellemsmamma

jag vill gärna vinna. mitt tips är något jag brukar ge mona mormor och morfar och farmor, hemlagat godis, marmelader, saft mm å söta burkar, flaskor och liknande!



ha en trevlig a2 advent!

#110 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Mitt tips är att tänka efter innan du köper. Oftast tror jag att man köper något som man själv skulle vilja ha, men det kanske inte alls passar den man köpt det till...

Men ett presentkort från Live it blir väl alla glada över?



kram

#111 - Anonym

Att finna den bästa av alla är svårt, då alla är olika så ska det vara för alla så är det nog

En korg full med smått & gott iform av frukt godis vin osv.. kanske en liten personlig grej oxå ;)

#112 - Ewa

Mittt bästa julklappstips till mor och farföräldrar är en digitalfotoram med bilder på barnbarnen. Garanterat uppskattat! Sen kan man lämna över ett nytt minne med bilder så att de kan byta runt midsommar igen ;)

#113 - Josefine - mamma till Hugo

Mitt bästa julklappstips är att ge en upplevelse! Någonting man kan göra ihop, det är såå mycket mer värt!

#114 - petra

Mitt bästa julklappstips är en fotobok eller ett bildspel på dvd. Har själv gett bort detta som present några gånger och det är verkligen uppskattat och väldigt personligt.

#115 - Lotta

Fotokalender!

Har man inte egna barn (eller andras!) att ha på bilderna så varför inte en kalender med resebilder, bilder på husdjuren eller bara fina naturmotiv.

Passar alla, oavsett ålder =)

#116 - Evelin

Mitt bästa julklappstips är en julkorg som innehåller allt från skumtomtar till glögg. Ja det som man brukar rigga upp med inför jul/nyår helt enkelt. Här kan man använda fantasin och fylla korgen med just det som du vet personen du ska ge korgen till gillar. Har själv fått en och det är en superbra julklapp! :)

#117 - Ingrid

Mitt bästa julklappstips iår är en tidningsprenumeration!



Min pappa är en hopplös människa att köpa presenter till, för han önskar sig aldrig! Så såg jag ett litet paket på pressbyrån för 159:- innehållandes ett presentkort på prenumeration av valfri tidning. Hur bra som helst! Då får de själva välja vad de vill läsa, och det dimper ner nåt annat än reklam och räkningar i brevlådan :)



Håller tummarna! Kram så länge, Ingrid

#118 - alexandra

Mitt bästa julklappstips är att ge bort något man själv hade tyckt om och hade velat ha eller att ge något personligt, något gammalt minne eller något du har gjort själv till just den personen, det är något man inte glömmer. En sådan julklapp kommer du alltid att komma ihåg mot dem andra julklapparna! :)

#119 - Amanda

Mitt bästa julklappstips är att skriva ut ett galet foto på dig och personen. Sedan köper man en vanlig träram och sprejar den med guldfärg och ramar in det galna fotot! Riktigt fin present.

#120 - Micha

Mitt bästa julklapps tips är att ge bort något man själv har gjort som tex i år ska jag göra min familj i marsipan och vårat lilla radhus! Det ska jag ge till mamma och pappa :)

Jag tror de kommer bli jätte glada fr vi är en lycklig liten familj och mina föräldrar älskar när man gör julklappar och inte köper :)

Det är mitt bästa julklapps tips och jag anser personligt är bäst!

#121 - elina

Mitt bästa julklappstips är att ta en fin korg och fylla den med lite allt möljlig.

Nånting hembakat, ett fint kort, någon blomma eller annat fint.

#122 - Malin

För mig är årets julklapp en morgonrock, nu när det är sånt här väder är det ju helt underbart att tassa upp på morgonen, svepa in sig i morgonrocken, krypa upp i soffan med en kopp kaffe eller te och tända en massa ljus och bara njuta av tystheten.

Eller så ger jag bort några av mina egna gjorda smycken med en personlig touch till just den personen som ska få presenten i en liten fin låda eller smyckespåse =)

#123 - Mica

Mamma & pappa, samt mormor och morfar har ju redan allt! Supersvårt att hitta på någonting fyndigt.

I år tänkte jag baka lite olika praliner och tryfflar och lägga i fina askar och göra fudge och ha i bruna strutar!

Tror till och med att vi kommer lögga in lite sill.

Blir en fin och uppskattad julkorg, så att man kan gotta sig lite efter jul också, ( eftersom att man äter så lite under julen haha)

#124 - Liza

Jag är jättegärna med och tävlar! :)

Mitt bästa julklappstips som funkar för de flesta: Gör något själv och ge bort! Man behöver inte köpa något för 1000 kronor bara för att visa att man uppskattar den personen, något som är gjort med dina egna händer betyder minst lika mycket! :)

Kram

#125 - Marianne

Mitt julklappstips är presentcheckar, kan ju vara trevligt att personen som man ger julklappen åt själv får åka till en butik o välja ut sin egen julklapp=)

#126 - Cilla

Mitt bästa julklappstips är en tidningsprenumeration. Det finns massa olika titlar att välja mellan och priset som beror på antal nummer passar alla plånböcker. En avkopplande, inspirerande julklapp som räcker länge!

#127 - Emma

Det som jag tycker är en superbra och fin julklapp är ett smycket med något ingraverat. Det kan man göra hur personligt man vill.

#128 - Sofia Wiklund

Mitt bästa julklappstips är något du gjort själv. En söt burk med hemmagjort julgodis eller hembakade kakor. Att sy ett gulligt förkläde till julbaket. Någonting man gjort själv, som är unikt. Det är mitt tips! Tack för en bra blogg :)

#129 - Suada Saciri

Hej, oj vilken underbar blogg! =).. här får du några tips av mig.. som jag hade tänkt att göra..



Tips 1: Köp en, eller två engångskameror och ett snyggt stort fotoalbum. Den som får presenten kan använda den under julaftonskvällen, nyårsfesten eller vid något annat tillfälle, när korten är slut framkallar man dem och klistrar in i albumet, och voilà, nu har man ett roligt minne som räcker länge.

Det här är en present som dessutom fungerar året om och inte kostar allt för mycket.



Tips två: Hemmagjord sockerscrub. Utmärkt för en torr vinterhud. Billigt och personligt.



Tips 3: Om man vill ha en sista minuten-present kan man ta en stor kartong och slå in den fint.

Man fyller den med massa papper, till exempel tidningspapper eller silkespapper. Det som är poängen med denna julklapp är att innan man har fyllt den med papper och slagit in den har man klistrat på en liten lapp i botten på lådan med texten ”Det är tanken som räknas”. Om man vill kan man lägga ned ett fint julkort med lite pengar i – annars kan man bara ge den som den är. Superbilligt och går jättefort att göra!



Tips fyra: Mitt bästa julklappstips är underbart hembakt i fantastiska inslagningar - ekonomiskt för en fattig student som mig och berörande för mottagaren.



Tips fem: Mitt juklappstips är att buda till sig något från Pantbanken. Då får man en julklapp med själ, man bidrar inte till slit-och-släng-samhället och indirekt hjälper man en person som mer eller mindre desperat behöver cash. Enligt mig en jättebra idé!



Vid varje tipsen tänkte jag på ekonomin. Enkla men roliga gåvor.

#130 - hannah

Mitt bästa julklappstips är att ge bort något personligt såsom ett fotoalbum fyllt med bilder från roliga stunder. Något jag absolut ska satsa på i år! God jul :)

#131 - Mikaela

Jag tycker att det är så otroligt mysigt att få egengjorda julklappar. Visar ju verkligen att personen bryr sig och har lagt ner tid och tanke bakom presenten. Det behöver inte vara krånligt eller svårt men det är en fin gåva. Absolut det bästa julklapparna man kan få är egengjorda enligt mig :)

#132 - Hanne Overgaard

Jag vill hemskt gärna vinna! :)



Mitt bästa julklapps-tips är att det ska vara mening bakom. Spelar ingen roll om det är något dyrt eller billigt, kan lika gärna vara ett rimm och en ask choklad, bara personen i fråga känner sig omtyck och förstår att presenten ges av kärlek ^^

#133 - julia

mitt bästa julklappstipps är att vara glad och försöka göra saker för sina nära och köra, man blir själv glad och man gör alla sina vänner glada! :)

#134 - Isabelle

Mitt bästa julklappstips är att skänka lite pengar till cacerfonden istället för att kanske köpa någon onödig present. Eller ge bort saker som du gjort själv, det uppskattas av alla!

#135 - Hanna

Vi har bestämt, sedan några år, att bara barnen får julklappar. I och med det beslutet så minskade massor av stress. Istället får man ge bort gå-bort-gåvor, så klart. Så mitt bästa julklappstips är att just minska på julklappsstressen och satsa på att ge bort godsaker när man går bort. Idag var vi på julbrunch hos min syster. De fick en "Salig blandning" från Renee Voltaire. Sedan kommer de till oss på julaftonslunchen, och säkert får jag något gott från Gysinge bruk. Till mamma, på julaftonskvällen, fixar jag nog en god nyårsmix, med småflaskor mousserande vin, vita chokladpraliner, vackra ljus och servetter m.m.

#136 - Linda

mit bästa tips är ett par varma handskar och ett par värmepåsar til ldet så händerna håller sig riktigt varma och goa =)

#137 - Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Den bästa julklappen måste nog vara något personligt. Och de är inte alltid lätt att komma på. I år har jag och mina syskon tagit en jättefin bild alldeles själv, förstorat och ramat in till våran mamma.



Och sen så kan ingenting på julafton mäta sig med att få umgås med fina människor och god mat.

#138 - Olelsi/Nettan

Hej på dej gumman!!

(Tänker så mycket på dig)



Men jag vill gärna vara med på ett hörn i tävlingen:

Mitt julklapps tips, ge bort barnvakts tid, kanske kan barnen få sova över osv.

Uppskattas alltid och har de annars svårt och få barnvakt så e detta perfekt!!



Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

[email protected]

#139 - Jenny

det är svårt att säga det bästa julklappstipset då det beror på vem man ska ge det till. en ögonskuggspalett tycker jag är en bra julklapp, men då utgår jag från mig själv och vad jag tycker om. så mitt bästa tips är att utgå från personens intresse och ge något utifrån det. det är alltid roligt att få något som man har ett intresse för.

#140 - Zopheija

Hej!

Mitt julklappstips är en lapp, som man skrivit upp olika "tjänster" te.x. gå ut med hunden eller vakta barnen. uppskattad av småbarnsföräldrar :)

#141 - moa

Mitt bästa julklappstips är att ta en ganska så stor korg, och lägga i små, personliga och fina julklappar.



Själv så brukar jag ta lite kex, ljus, julgodis, osv. Det som passar personen man ger det till. Sedan så smyckar man ut korgen. En gott-och-blandad-korg som passar de flesta!



Hoppas på vinst!

#142 - Annelie M

Jag är med;) Köper oftast presentkort på ex.vis böcker, cd, dvd, kläder, men det blir även godis, lotter och blommor.

#143 - natali

mitt bästa tips är att köpa en fin plåt burk eller en genomskilig glas bur och baka några fina kakor eller bullar och lägga i , Det brukar jag göra , För det mesta har jag plåtburkar till bullar , men när det är håra små kakor , så brukar jag ta en glasburk , så blir det som ett litet konstvärk :) Och sist men inte minst knyt en rosett med ett rött snörre. Det är så mycket roligare att få något någon har kämpat med , en att få något som tar 1 min att köpa och inte någon kärlek över huvud taget. I ett bakvärk finns det oerhört mycket kärlek och omsorg ! :)

#144 - Lotta

Det finns de som inte har samma möjligheter som vi. Varje år köper jag en get, åsna eller skolböcker på Actionaid. Gåvorna hamnar hos de som behöver det och jag får ett kort som tack.

Varför inte ge bort något sådant i en familjemedlems namn istället för ännu en pryl som kanske inte egentligen behövs.

#145 - Hedvig

Mitt bästa julklappstips är att ge bort något personligt som du har gjort själv! Det kan tex vara en burk med hembakat julgodis som du knutit ett fint band runt, en egen skriven låt till personen du tycker om och som du spelar upp på julaftons kväll, eller varför inte ett fint fotoalbum fylld med bilder och minnen ni har tillsammans!! Julklappen behöver inte vara dyr, det är inte värdet i pengar som räknas utan kärleken och omtanken i presenten du ger! Att veta att personen ha lagt ner tid, själ och hjärta skulle jag ha blivit mest glad över. Något bättre kan man knappast få i julklapp och julen kommer att bli härlig och kärleksfull... :)

#146 - Hedvig

Hej, jag tror att jag glömde att fylla i mejladress i kommentaren ovan, så jag skickar kommentaren igen, men denna gång även med mejladress :) Kram



Mitt bästa julklappstips är att ge bort något personligt som du har gjort själv! Det kan tex vara en burk med hembakat julgodis som du knutit ett fint band runt, en egen skriven låt till personen du tycker om och som du spelar upp på julaftons kväll, eller varför inte ett fint fotoalbum fylld med bilder och minnen ni har tillsammans!! Julklappen behöver inte vara dyr, det är inte värdet i pengar som räknas utan kärleken och omtanken i presenten du ger! Att veta att personen ha lagt ner tid, själ och hjärta skulle jag ha blivit mest glad över. Något bättre kan man knappast få i julklapp och julen kommer att bli härlig och kärleksfull... :)

#147 - J o H a N N a - tävling pågår!

jag är absolut med :) skulle bli super glad att vinna denna fina vinst. skulle bli en perfekt julklapp till mej själv då jag är en fattig student som inte har råd att unna mej sånt här lyx...



mitt bästa julklapps tips är att köpa ett presentkort av nåt slag, för då får mottagen välja själv efter sitt egna tycke.. då kan de inte bli nåt felköp :)

#148 - Emeli - Mamma till Nathalie

Mitt bästa julklappstips är en personlig almanacka. De blir så otroligt fina och det är något personligt man ger bort, alltid extra uppskattat.

#149 - Kashaya

Mitt bästa julklappstips är att ge bort lite av sin tid till någon som behöver det.=) T.ex. barnvakt åt de stressad småbarnsföräldrarna eller liknande.

#150 - Liselotte

Förra årets julafton var inte den bästa i mitt liv...Det får att uppskatta det lilla eller kanske vi kan säga det stora-oss själva!

Spela roll om juklappar förlorats...

Spela roll om potatisen kokar sönder...

Spela roll om det inte blir nån jansson

Spela roll om strömmen går...

Så länge vi har varann!

Det tror jag alla insåg julen 2009

~ * ~

Hoppas du får komma hem till din familj snart...

Kram!



(oj,såg att tävlingen är avslutad.Struntsamma!)

#151 - Cassandra

Mitt bästa julklapps tips är en klassisk "modeklocka" fungerar till både killar och tjejer!

#152 - Spacegirl

vem vann?