bambi

Radioaktiva tårar som bränner
Usch, tårarna rinner när jag pratar med Zack i telefon. Han måste bli helt förvirrad. Varför gråter mamma en massa och låter så konstig?

Allra jobbigast var det när han bad mig sjunga "hans" sång som är Lilla Snigel men att jag sjunger "lilla plutten" (som är hans smeknamn) istället. Det gick knappt att sjunga den.

Men det går okej när jag inte tänker på barnen. Inte lika bra när jag chattar lite snabbt med sambon på msn:



Sambon ringde igår kväll runt 21:30 och kunde inte få Leah att somna. Det var jobbigt att höra henne gråta en massa och inte kunna göra något. Till slut hade han fått henne att somna vid 23 (!!!). Det gör ont i mammahjärtat när jag hör att min lilla bebis har gråtit i flera timmar...
#1 - Linda

Förstår precis hur det känns!! Avskyr att höra mina barn gråta och själv befinna mig för långt därifrån för att kunna trösta! :-(



Kram!!

#2 - Anonym

oj heter du verkligen rose-marie?



använder folk det namnet på dig?



Hur i allsin dar uttalar men det i Usa? Eller kanske precis som det låter Rose- Mary?



Vad kallar din man dig?



Jag tror inte jag har hört namnet Rose-marie sedanjag gick på dagis och hade en fröken som hette så :-) Rose- Marie, Ingegärd och Margitta!



Jag är väldigt intresserad av namn och dess historia bakom.



Jag har alltid trott att du hetat något mer modernt och vanligt faktiskt, typ maria, Malin od.



Hoppas att allt går bra med din behandling. DU har ju något underbart att se fram emot. Jag kan inte ens i min vildaste fantasi förställa mig hur svårt beskedet måste ha varit att få med 2 små barn hemma.



Du ska se att allt ordnar sig!



Happy wedding, good luck with treatment and christmadhugs!

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - isolerad på sjukhus över helgen ♥ ♥ ♥

Anonym Oj, många frågor där....



Jo, dom sa "Rose-Mary" i USA... inte konstigare än så ;)



Om du läste inlägget om min föräldrar (under 30 inlägg på 30 dagar) så är dom lite äldre så därav mitt gammaldagsa namn.



Mannen säger Rose-Marie, precis som dom flesta andra ;)

#4 - Martina

Fint namn tycker jag, hoppas det är ett namn som kommer tillbaka bland de nyfödda snart.

#5 - anna

usch, förstår att det gör ont i mammahjärtat. all styrka till dig. kram

#6 - Anonym

jaa usch ajaj i mammahjärtat!!! Min yngsta var det inte några större problem med när jag var inlagd ,vilket också gjorde ont i mammahjärtat, var jag inte mer saknad!? Men det var jag, den yngsta tryckte telefonen mot kinden när jag pratade o ville aldrig släppa telefonen... Den äldsta var ledsen om kvällarna och vi fick prata i telefon och han sa att han ville att jag skulle komma hem. Det var jätte jobbigt. När jag skulle iväg 2 dagar till sjukhus för kontroll, en månad efter behandling, var den äldsta jätte ledsen, då han trodde jag skulle vara borta länge igen...

Bambi snart är du hemma igen :) kram