bambi

Tekniska Museet
Stockholm är med sina 70-talet museer en av världens museitätaste städer och flera av dom har gratis inträde! En kompis till mig hade en idé en höst att hon varje söndag skulle gå på ett nytt museum. Hon tog med flera vänner varje söndag och jag vet att hon hann med många olika museer under den hösten. Hon frågade mig men jag förljde aldrig med på något museibesök och jag måste erkänna att jag har varit en mycket dålig museibesökare!

Men förra lördagen så var vi med några vänner på Naturhistoriska och idag var vi och besökte Tekniska museet!


Just nu har Tekniska en utställning om flygplan och det tänkte vi skulle passa bra nu när Zack är lite intresserad av flygplan. Men tyvärr var Tekniska inte riktigt lika populärt som Naturhistoriska... men Zack hittade ändå på en hel del kul.



Inträdet kostar 70kr/vuxen, gratis för barn under 6 år. Lite besviken blev vi att restaurangen stängde så tidigt och det fanns bara fika att köpa!



Man tar sig lätt ut till Tekniska museet med buss 69 från T-centralen.

Roligt var det också att träffa på en utav mina gamla elever som var där med två barn som hon är barnflicka åt. Eleven hade jag för... *tänker*.. 4 år sen och hon berättade att hon följer bloggen. Det är alltid lika roligt att träffa på gamla elever, men det är inte alltid man kommer ihåg deras namn (vilket är riktigt pinsamt, men man har ju haft en hel del elever genom åren) men idag kom jag ihåg hennes namn! :)



#1 - Amandus

Hej bambin! Du känner inte till nå mogna singelkillar som är väldigt barnkära och kanske också genus-intresserade (och absolut inga partypeoples)? :) Man kan ju alltid fråga flinar fånigt

#2 - Apan satt i granen

Vilken bra ide att gå på museum. Jag blev riktigt inspirerad av detta inlägget. Jag kanske ska ta med familjen och förkovra mig någon dag.

#3 - Viktkamp

ni verkar haft en rolig dag iaf :)

#4 - Elin - Ett hus till oss

Vilken bra semesterutflykt. Jättefina bilder från dagen.