bambi

Det är inte alltid som man tror...
Det var nog inte matförgiftning som sambon trodde om den dyra lunchen... för igår kväll drabbades jag också.. så det var nog snarare magsjuka! Jag hoppas bara att jag inte råkade smitta någon igår på träffen!!

Jag har inte fått i mig någon mat alls idag och börjar känna mig riktigt svag. Måste nog tvinga i mig något, trots noll matlust. För imorgon måste jag orka ta mig till BVC med Zack som har sin (lite sena) 1½-års-kontroll. Ska bli kul att se hur lång han är nu och vad han väger... mindre kul är det med vaccinering. Här finns ett filmklipp från när Zack var 5-månader och vaccinerades.

Sen så måste jag fixa iordning en tävling som ska starta här på bloggen imorgon och så måste jag ordna Veckans Odd Molly tills imorgon som jag alltid brukar förbereda innan... (men det kommer jag nog inte orka...)
#1 - Hanna

Jobbigt att vara magsjuk. Inte för att lägga mig i för mycket men du vet väl att man bör/ska vara hemma minst 48 timmar sen sista symptom, kräkning/diarre nu när vinterkräksjukan går! Vore ju inte så kul att smitta ner BVC tänkte jag. Hoppas ni kryar på er snart.

#2 - Sara

jag håller me om att ge dig inte iväg till bvc! Håll er hemma =)

#3 - Evelina - Gravid i v31 ♥

Hejsan :) Hoppas allt är bra!

Var gärna med och tävla i min blogg. Du kan vinna fina priser från apoteket.

Kram Evelina