bambi

Vinn ett presentkort hos Dunderbutiken!



Nu har ni chansen att vinna ett presentkort hos en av mina favoritbutiker - Dunderbutiken. Dom har allt från söta barnmöbler, bärsjalar till fina barnkläder. Där finns också vår fina sulky Little Star att köpa! Vi är verkligen hur nöjda som helst med den!

Allt ni behöver göra för att vinna ett presentkort på 150 kronor hos Dunderbutiken är att gå in på deras webbutik och välja ut vad ni skulle använda presentkortet till och motivera gärna varför ni så gärna vill/behöver det ni skulle använda presentkortet till! Glöm inte att fylla i er mailadress!

Tävlingen pågår till nästa onsdag den 27/10!



P.S. Missa inte heller min andra tävling som är igång, där ni kan vinna en fin tröja från me&i!
#1 - Förvirrade Morsan

jag är med! jag skulle köpa Hello Kitty, Knoppussel 12 bitar om jag vann. Plutt har precis börjat förstå tjusningen med pussel och han älskar verkligen Hello Kitty, så det vore en klockren present att ge honom när han fyller år =)

#2 - johanna med tyra och otto

Jag gillar verkligen dunderbutiken och jag skulle nog köpa en pippiklänning till min dotteer eller ett förkl'de från lundmyr:) Hon älskar pippi och jag älskar lundmyr:)

#3 - En pojkmammas vardag ♥

Jag skulle köpa "Pippi pusslet" till Edvin i julklapp. det är något han skulle bli glad över då han älskar både Pippi Långstrump och att pussla :)

#4 - linda

Om jag vann så skulle det vara nog Lundmyr, Star Byxa dom svarta tycker dom är så fina har dom i rött hemma och dom är mina favvo byxor på maxi milliam . vore som en fin julklapp till en pojke som växer.

#5 - Anna

Vill så gärna ha en fatboy till dottern! Presetkortet skulle ju vara en liten bit på vägen. Hon är en cool unge som annars har allt i leksaksväg så med en fatboy kan hon chilla istället

/Anna

#6 - KisseGirl

Vi skulle verkligen vilja 2 st buddy rumpvärmare, perfekt när barnen är små och lätt bli kall om rumpan eftersom de sitter mycket!!! Båda mina pojkar 3 och 1 år sitter otroligt mycke i sandlådan och leker, gräver m.m så det skulle verkligen komma till användning eftersom vi är ute väldigt mycke!



Håller tummanra eller rumporna kanske man ska säga ;)

#7 - Emma

Jag skulle ha köpt den här: http://www.dunderbutiken.se/art/lundmyr-star-body-svart.php till min son just för att han är min lilla älskling =) (Och för att jag har spanat in den länge!)

#8 - Line

Jag skulle köpa Kalle kryp till vår lille skrutt som precis lärt sig krypa. Verkar så himla smart för att få fäste när de kryper. Det blir ju lätt halkigt och ibland har han mer vilja än kontroll. Jag har tänkt köpa såna, men har inte blivit av! Och så en Bamse bitring till honom också. Det ploppar fram tänder konstant här känns det som och han gillar definitivt sådant att gnaga på! Bamse är en favorit också, så den skulle han tycka om!

#9 - Sandra Michelle

Har jag turen att vinna så skulle jag köpa den här http://www.dunderbutiken.se/art/nackmuskelvarmare.php



Jag har enorma problem med stel nacke och stela axlar. Det vore underbart med en varm kudde som kunde mjuka upp mig nu i vinter. Det som är ännu bättre är att den även skulle funka när min dotter har växtvärk!

#10 - Martina

Åh jag skulle definitivt använda vinsten till att köpa lite nostalgi till mig o nytt praktiskt till sonen: En Tummen Skötbädd!

#11 - Pia

Hejsan, är med och tävlar om presentkortet hos Dunderbutiken som har så mycket trevligt att välja på. Om jag vinner presentkortet så skulle jag köpa den söta "Labolina, Lilarandig bodyn" med art.nr. 446699.

Det skulle bli en julklapp som säkert skulle uppskattas.



/ Pia

[email protected]

#12 - care69

Jag är med!

Om jag vann skulle jag köpa Barbapapa böcker eftersom yngsta sonen älskar när man läser för honom. Och Barbapapa gillar ju alla!



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/10/27-okt-vinn-ett-presentkort-hos.html

#13 - care69

Jag är med!

Om jag vann skulle jag köpa Barbapapa böcker eftersom yngsta sonen älskar när man läser för honom. Och Barbapapa gillar ju alla!



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/10/27-okt-vinn-ett-presentkort-hos.html

#14 - Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Hej!

Jag är med och jag skulle faktiskt köpa julklappar till min minsta son eftersom jag har inte hittat några roliga än till honom, har ju bara hittat till hans storbror men nu när jag kikade in på hemsidan så hittade jag 2 stycken julklappar till lillebror som jag skulle köpa http://www.dunderbutiken.se/art/mumin-babyskallra.php och http://www.dunderbutiken.se/art/grabby-rattles-infantino.php

#15 - Mattias

Hej! Jag är med såklart och länkar också till din fina tävling på: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/27-okt-vinn-ett-presentkort-hos-dunderbutik.html



Om jag skulle ha turen med mig skulle jag köpa byxan Star från Lundmyr som jag älskar!

Hoppas på tur! Ha det gott!

#16 - Sandra - mamma till Molly

Hejhopp, Jag är gärna med och tävlar!



OM jag skulle bli den lycklige vinnaren skulle jag köpa "Stroller Buddies - Taf Toys" till min dotter. Skulle jä'ttegärna vinna den eftersom vi alldeles strax ska byta till sittdel och den skulle komma till jättebra användning till vår dotter som älskar att ha något framför sig att leka. I matstolen har vi en gubbe man sättar fast med sugplopp och hon älskar den så att ha en i vagen skulle vara bra alltså! ;)



Har tipsat om tävlingen: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/october/150kr-dunderbutiken-2710.html



/Sandra

#17 - Linda

om jag skulle vinna skulle jag köpa "Prinsessbokstäver" med dotterns namn att sätta på hennes dörr till rummet eftersom vi just håller på att inreda det och "Jingle Gems, Infantino - rosa krona" för lillgumman vill vell såklart ha nån rolig leksak också :)



ha en fortsatt trevlig helg!

#18 - Josefine - mamma till Hugo

Hejsan! Om jag blev den lycklige vinnaren av presentkortet skulle jag använda det till att köpa Lundmyrs Påslakanset! Mitt lille charmtroll har snart växt ur sin vagga och det börjar bli dax att plocka fram spjälsängen.. Har inga sängkläder till spjälsängen än och Lundmyr of Sweden är mitt favoritmärke, så det hade ju varit underbart om mitt hjärta fick ha deras påslakanset när han invigde spjälsängen! Hoppas på vinst, trevligt helg önskar Josefine och Hugo :)

#19 - Liselotte

Hej! Är gärna med och tävlar, skulle köpa Lundmyr byxan randig till mitt barnbarn. Den ser så härlig ut och skulle passa honom perfekt. Mvh liselotte

#20 - Emma

Skulle välja en barbapapa bil till min brorson. Tycker att han är värd en ny leksak då han bara får leksaker då han fyller år eller på julafton. Håller tummarna!

#21 - Linda

Vill abslout vara med och tävla och har jag turen på min sida så skulle jag köpa 3-pack bakverk till min lilla Majas bageri :)



Länkar här



http://familjengranberg.blogg.se/2010/october/vinn-ett-presentkort-36.html



Hoppas på tur

Kram Linda

#22 - Malin

Jag vill såklart vara med och tipsar också andra om tävlingen i högerspalten på familjens blogg http://Theotott.blogg.se



För presentkortet skulle jag nog lägga till en slant och köpa den fina sovpåsen från Laban! Så praktiskt nu i vinter! hoppas på tur!

Ha en fortsatt mysig helg!

#23 - Spacegirl

Vilken rolig tävling :-)

Har jag turen att vinna skulle jag köpa Kalle Kryp-muddar till en liten tjej som alldeles snart börjar krypa :)

Jag gillar ideén med dessa muddar.

Sen kunde jag inte motstå den söta

Laban mjukisdocka

#24 - Annika - familjebloggen med massor av tävlingar!

Jag vill vara med och tävla och skulle använda presentkortet till en "pingu snuttefiltskompis". Denna skulle jag ge en nära vän som fick en son i onsdags! En liten Isac såg då världens ljus. Jag tror att denna snuttis skulle vara PERFEKT till honom! Den verkar både mysig och go!



Har länkat också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/october/bambi-27-oktober.html



Kram Annika

[email protected]

http://nilssonpettersson.blogg.se

#25 - Linda Andersson

Jag vill vara med och tävla, och om jag vann så skulle jag välja att köpa en travielfriend nackkudde. Det skulle bli jättebra till sonen som alltid somnar när vi åker bil.

Har länkat från min blogg :).

#26 - Anders

Jag är gärna med. Om jag vinner skulle jag välja Alfons Åbergs memo. Min son älskar honom och jag har precis läst Alfonsbok nu till nattningen.

#27 - Isabel

Om jag vann ett presentkort så skulle jag nog köpa en bumbostol till min dotter då hon äntligen kan stödja hela sin överkropp själv nu. Hon har varit lite seg i farten, men inte så konstigt då hon föddes nästan 2 månader för tidigt. Men hon tar igen det desto mer nu :) Så jag skulle nog köpa en bumbo till henne för att ge oss som föräldrar lite fritt för händerna och kanske fokusera på varandra mer medan hon leker framför teven eller så :) Jag håller tummarna för att jag vinner! :)

#28 - Linda

Är med och tävlar.



Skulle köpa en Labolina, Body - Lila eftersom min dotter behöver nya kläder då hon växer så det knakar så denna body skulle bli perfekt :)



Mvh Linda

[email protected]

#29 - Inga-Lill

Jag vill vara med. Mitt val skulle bli vanthållare från lundmyr. Något liknande hade mina barn som små och de var riktigt bra! Nu skulle de passa bra till barnbarnet som lätt tappar vantarna på vägen till farmor.

#30 - Stina

JAg är med! JAg skulle använda presentkortet för att köpa en huvudhjälm No Shock. Vår lilla tjej bröjade gå för några veckor sedan (9 mån) och under dessa veckor har jag gråtit tusentals tårar. Hon har slagit upp tandköttet och blottat ena framtanden, spräckt läppen fyra gånger, kapat av läppbandet, slagit upp jack i ögonbryn, bakhuvudet, pannan... JAg är helt slut.

SKulle bli så glad om jag vann detta presentkort!



KRam Stina

#31 - Mikaela

Om jag skulle vinna hade jag lagt pengarna på denna: http://www.dunderbutiken.se/art/deltababy-rest-easy-large.php för att min lilla älskling är täppt i näsan och bara rosslar. Med en sådan hade kanske både han och jag hade fått sova bättre. =)

Håller tummarna.